|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Emperor

|
Zaslal: so duben 28, 2007 11:17 am Předmět: hm |
|
|
Keby som videl len tu činku na obrázku tak by som jej toľko nepovedal :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jobekr
|
Zaslal: so duben 28, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
ne že bych ti nevěřil, to ani náhodou, je to pěknej výkon, jen se docela divim, že při týhle váze ta činka je ještě v klidu a vůbec se neohýbá....
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: so duben 28, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: so duben 28, 2007 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: |
Podvažuje to | o kolko? v kilach percentach...
vlastne pouzivam tam iba vzorec ktory mi kedysi pisal grim cize najpresnejsie to je pri 1-5 opakovaniach
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so duben 28, 2007 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: |
Podvažuje to |
jj píše to míň....ikdyž, když sem zadal míň opakování, tak to +- odpovídá, máš pravdu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 02, 2007 5:49 am Předmět: |
|
|
bic zhyb s jednoručkama v sedě 20 kg x 30 op.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st květen 02, 2007 12:19 pm Předmět: |
|
|
Deadlift: a střídavě nebo soupaž?
Prosim tě, abych pořád nepsal každýmu takhle blbě, jak odpovím přímo na ten danej příspěvek, aby se to pak zobrazilo v tom podokně? Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 02, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Deadlift: a střídavě nebo soupaž?
Prosim tě, abych pořád nepsal každýmu takhle blbě, jak odpovím přímo na ten danej příspěvek, aby se to pak zobrazilo v tom podokně? Dík | klikni na quote...
soupaž...střídavě bych tam seděl ještě teď:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: st květen 02, 2007 12:42 pm Předmět: Váha činky na fotkách. |
|
|
Mě se ty váhy taky na těch fotkách moc nelíbí, možná se mýlím , ale přece jenom mám na váhy vycvičené oko ze vzpírání , za těch 30 let .
Přikládám taky fotku , ale pouze 150Kg . Při 200kg by těch kotoučů muselo být trochu víc.
Nechci nikomu ublížit , ale opticky mi to neladí.Navíc , to jsou samé malé kotouče,15kg,10kg,5 kg. denně cvičím s olympijskou činkou , tak to poznám.Nebo jsem slepý a nepoznám balík velkých kotoučů při pozvedu 200kg , nebo dřepu 190kg.
Prostě tam ty váhy nejsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st květen 02, 2007 1:13 pm Předmět: |
|
|
Jirka: me podle mého oka Jirko prijde, ze jsou dve kombinace - bud tam ma u MT 1x20+3x15+1x10+1x5, coz je 160 kg bez osy, nebo 1x15+3x10+1x5+1x2,5 coz je slabych 105. osobne si myslim to prvni, s tim ze to nejsou olympijske kotouce, ale takove ty male mrchy pogumovane.
|
|
| nahoru |
|
 |
X-Pert

|
Zaslal: st květen 02, 2007 1:16 pm Předmět: |
|
|
Na tej fotke s tym MT by som to podla velkosti kotučov šacol max na nejakych 140 aj s tyčkou. 20+15+15+10+5 x 2+ 10kg tyčka.
Alebo tam ma chalan označene vahy v librach???
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st květen 02, 2007 1:18 pm Předmět: |
|
|
ani po priblizeni na 400% nejde poznat napis, je to uz moc rzomazane..
ale na drepu ma max 150..nevim proc tyc pocita za 40...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: st květen 02, 2007 1:23 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | | Jirka: me podle mého oka Jirko prijde, ze jsou dve kombinace - bud tam ma u MT 1x20+3x15+1x10+1x5, coz je 160 kg bez osy, nebo 1x15+3x10+1x5+1x2,5 coz je slabych 105. osobne si myslim to prvni, s tim ze to nejsou olympijske kotouce, ale takove ty male mrchy pogumovane. |
Jasně , pogumované černé, posbírané z jiných činek. Nedávno jsem pozvedl naposledy 210 kg (loňský podzim) a ta činka vypadá úplně jinak.
Je jinak naložená a hlavně se jinak prohýbá !
Zase jsem se nechal vyprovokovat. Jak jsem starej , tak jsem hloupej.
Mladí kluci nás tady houpaj a já na to skočím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st květen 02, 2007 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Tom.K. napsal: | Deadlift: a střídavě nebo soupaž?
Prosim tě, abych pořád nepsal každýmu takhle blbě, jak odpovím přímo na ten danej příspěvek, aby se to pak zobrazilo v tom podokně? Dík | klikni na quote...
soupaž...střídavě bych tam seděl ještě teď:o))) |
Dík, toho ,,quote'' jsem si vůbec nevšiml.
Soupaž 30 * 20kg, tak o tom se mi zatim ani nesní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|