|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
brut

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
Všude mají kotouče jiné, někde tenké, někde extra tlusté, mohli by říct kluci co cvičí v brněnském Blue Sunu, když máš na čince 200 kg, vypadá to jak slabá 100ka... Nedá se jednoznačně podle toho jak činka vypadá určit kolik činka váží. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:47 pm Předmět: |
|
|
| brut napsal: | Když jsme u toho,tak v topicu "kolik dáte v trojboji" je jistý " Flappy "a ten natočil bench 110kg,jestli je na tý čince 110,tak já jsem Monackej princ. |
jj skipy, ten tu jeden čas docela exceloval, diky bohu, že mu to došlo, že tady mu jeho kecy nikdo žrát nebude
Naposledy upravil SCHWACA dne čt květen 03, 2007 10:47 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: st květen 02, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | vird napsal: | | Poman napsal: |
Podvažuje to | o kolko? v kilach percentach...
vlastne pouzivam tam iba vzorec ktory mi kedysi pisal grim cize najpresnejsie to je pri 1-5 opakovaniach |
si si isty ze som to bol ja? |
isty si niesom ale myslim ze bud ty alebo davidlopan...bolo to uz davno cize to moze byt kludne niekto iny
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
| vird napsal: | | g_dgrim napsal: | | vird napsal: | | Poman napsal: |
Podvažuje to | o kolko? v kilach percentach...
vlastne pouzivam tam iba vzorec ktory mi kedysi pisal grim cize najpresnejsie to je pri 1-5 opakovaniach |
si si isty ze som to bol ja? |
isty si niesom ale myslim ze bud ty alebo davidlopan...bolo to uz davno cize to moze byt kludne niekto iny | Vono tohle je těžký...Mě to zase malounko přidává řekl bych, nicméně nevim jestli sem to byl já nebo grimm ale když vemeš váhu se kterou uděláš 3 opakování a přidáš k tomu 10% z tý váhy, vyjde člověku celkem real maximálka...celkem (u mě šlape skoro přesně)...Jinak k Bestii nevim, ale můžou to bejt klidně jak psal Kouba nějaký podomácku dělaný retard kotouče který nevypadaj...
|
|
| nahoru |
|
 |
BESTie

|
Zaslal: st květen 02, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
Casem hodim video..
(na kazdy strane 1x20kg, 4x15kg, 1x10kg, 1x5kg, 2x0.5kg a tyc 8kg)
EDIT: se jeste budu s nekym dohadovat jestli sem neco doopravdy zved nebo ne.  (ne-e)
|
|
| nahoru |
|
 |
lipo
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 10:22 am Předmět: |
|
|
me se zda ze ty 15kg tam jsou 2x nikoliv 4x ale je mozny se pletu
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
Avelany (hyperextenze na vodorovné lavici): 60 kg x 6 x 6. Více jsem nezkoušel.
|
|
| nahoru |
|
 |
BESTie

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 2:42 pm Předmět: |
|
|
| lipo napsal: | | me se zda ze ty 15kg tam jsou 2x nikoliv 4x ale je mozny se pletu |
Uznavam ze z tohohle uhlu to asi na 200kg nevypada. Dnes se mi mozna dostane do ruky fotak tak nafotim z jinyho. Fotim to jak sem uz myslim psal pres tv, pac nemam u kamery kabel kterym bych to video dostal do pc.
btw.Silovej trojboj uz ale od prosince nedelam kvuli zadum, takze lepsi vykony uz dlouho nebudou - jen vzpominam na ty casy......
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 2:45 pm Předmět: |
|
|
Kolik ti je, že už ses stihl dojebat ? tak sedmnáct, ne ?
edti: aha, už sem si to přečetl... ale stejně, co se ti stalo se zádama ? _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
BESTie

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil BESTie dne so listopad 29, 2014 5:33 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|