Puberťáci vs Dřepy

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Puberťáci vs Dřepy  Úvodní stránka -> Trénink -> Puberťáci vs Dřepy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Dřepovat v 16???
Ne
24%
 24%  [ 24 ]
Ano
75%
 75%  [ 74 ]
Celkem hlasů : 98

Autor Zpráva
Tyrael

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:16 pm    Předmět: Puberťáci vs Dřepy Odpovědět s citátem

Tak jak teda Když je mi 16 mám dřepovat nebo ne!!???
Už se to tady v pár topicech probíral tak bych to rád tady v tomhle shrnul!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mára

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych rád taky věděl...ale jedno vim na 100% teď dřepy cvičit nebudu.
Nevim jestli tu bolest mám z růstu a nebo z dřepů...

Asi napíšu e-mail panu Stachovy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JIM

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud te nic neboli tak drepuj...co na tom furt resite...jestli se ti spomaly rust tak co, budes o 2 cm mensi nez by si moch bejt..ale budes mit velky nohy uz ve dvaceti
Jose

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, jestli tě nic nebolí tak dřepuj.
Akorát se nesnaž hned lámat rekordy a cvič je se správnou technikou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Conan

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

i kdyz jsem marovi rek ze ne tak hlasuju ano.

V 16 uz je dnes vetsina deti po puberte a uz moc asi neroste, a pokud nemaji nejaky problemy, tak LEHKY drepy se spravnou technikou nevadi.
Tot muj nazor.
Mára

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JIM napsal:
Pokud te nic neboli tak drepuj...co na tom furt resite...jestli se ti spomaly rust tak co, budes o 2 cm mensi nez by si moch bejt..ale budes mit velky nohy uz ve dvaceti

Já bych rád už růst z pomalil mám 195 v 15-ti?!

Kdo ví kolik budu mít ve dvaceti....abych místo kulturistiky nehrál basket!
Mára

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:

V 16 uz je dnes vetsina deti po puberte a uz moc asi neroste, a pokud nemaji nejaky problemy, tak LEHKY drepy se spravnou technikou nevadi.
Tot muj nazor.

Dobře tak já začnu cvičit nohy takto:

zakopávání
předkopávání
výpony

Neni to málo, ale nemám na výběr...leg-press,hacken dřepy,dřepy Nejdou tak se musim stim smířit...Kolik by jste mi tak doporučili serii a opakovaní...já bych to dal tak: 3x12,10,8
JIM

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:
Conan napsal:

Tot muj nazor.

Dobře tak já začnu cvičit nohy takto:

zakopávání
předkopávání
výpony

Neni to málo, ale nemám na výběr...leg-press,hacken dřepy,dřepy Nejdou tak se musim stim smířit...Kolik by jste mi tak doporučili serii a opakovaní...já bych to dal tak: 3x12,10,8

Nechci bejt zlej ale musim...kurva ale neptej se furt na to samy...bud si cvic svoje zakopy a predkopy a nebo si neco precti...tady nebo jinde...je toho tuny jak mas cvicit i pro zacatecniky...
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mazat mazat mazat dneska celej den ctu jen o marovejch nohach
Rupik

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja mam kolena uplne v pohode a tak drepy delam. Jo btw je me 18. No a myslim ze su snad jedinej v nasi posilce kdo dela drepy. Kdyz sem byl ve stredu delat drepy tak sem si tam nalozil 95kg... a v sobotu tam bylo to zavazi presne tak jak sem ho tam daval !! ja sem videl cvicit nekoho dreopy u nas v posilce akorat jednou !! a pritom je to tak suprovej cvik :) ale zas to ma vyhodu - kdykoliv pridu do mistnosti s drepama, tak je dycky volno , narozdil od takovyho benchpressu : (
Mára

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacatecn1k and JIM: No tak kluci nezlobte se na mě...
BOhužel dneska jsem prolistoval hafo časaku a všude hledal a nakonec jsem našel PRD! Lepší je se zeptat...a čekám až si to přečtě někdo rozumnější nebo kdo měl s tim problémy a poradí mi á já už sem psat něco o nohách už nebudu věřte mi!

JIM

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:
BOhužel dneska jsem prolistoval hafo časaku a všude hledal a nakonec jsem našel PRD! Lepší je se zeptat...a čekám až si to přečtě někdo rozumnější nebo kdo měl s tim problémy a poradí mi á já už sem psat něco o nohách už nebudu věřte mi!

Ja se nezlobim...me jeto jedno..ale staci se zeptat jednou..no a casaky zahod a hledej na netu nebo si kup nejakou poradnou knizku...
Mára

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JIM napsal:
Mára napsal:

Ja se nezlobim...me jeto jedno..ale staci se zeptat jednou..no a casaky zahod a hledej na netu nebo si kup nejakou poradnou knizku...

Ono to nestačí se zeptat jednou v jednom topicu to se časem zalistuje,víš co myslim.

Jinak nemysli si, že mě to nesere!!!
Jose

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:

Ono to nestačí se zeptat jednou v jednom topicu to se časem zalistuje,víš co myslim.

Ono se nestačí zeptat jednou, když je člověk debil - ten to potřebuje slyšet víckrát ...
SandmaN

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rupik napsal:
Kdyz sem byl ve stredu delat drepy tak sem si tam nalozil 95kg... a v sobotu tam bylo to zavazi presne tak jak sem ho tam daval !! (

No tim bych se radsi moc nechlubil. Jsou lidi, kteri po sobe kotouce a cinky uklizeji a tem by se tve chovani asi moc nelibilo.

Jinak se omlouvam za offtopic, ale nedalo mi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Puberťáci vs Dřepy Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: