|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Dřepovat v 16??? |
| Ne |
|
24% |
[ 24 ] |
| Ano |
|
75% |
[ 74 ] |
|
| Celkem hlasů : 98 |
|
| Autor |
Zpráva |
Tyrael

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:16 pm Předmět: Puberťáci vs Dřepy |
|
|
Tak jak teda Když je mi 16 mám dřepovat nebo ne!!???
Už se to tady v pár topicech probíral tak bych to rád tady v tomhle shrnul!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mára

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:23 pm Předmět: |
|
|
To bych rád taky věděl...ale jedno vim na 100% teď dřepy cvičit nebudu.
Nevim jestli tu bolest mám z růstu a nebo z dřepů...
Asi napíšu e-mail panu Stachovy.
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
|
| nahoru |
|
 |
Jose

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:28 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, jestli tě nic nebolí tak dřepuj.
Akorát se nesnaž hned lámat rekordy a cvič je se správnou technikou. _________________ Jde farář a šlápne do hovna.
"Hergot, hovno! Sakra, řekl jsem hovno! Do prdele, řekl jsem sakra! Kurva, řekl jsem do prdele! A seru na to, stejně jsem nechtěl být farářem!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:29 pm Předmět: |
|
|
i kdyz jsem marovi rek ze ne tak hlasuju ano.
V 16 uz je dnes vetsina deti po puberte a uz moc asi neroste, a pokud nemaji nejaky problemy, tak LEHKY drepy se spravnou technikou nevadi.
Tot muj nazor. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:29 pm Předmět: |
|
|
| JIM napsal: | Pokud te nic neboli tak drepuj...co na tom furt resite...jestli se ti spomaly rust tak co, budes o 2 cm mensi nez by si moch bejt..ale budes mit velky nohy uz ve dvaceti |
Já bych rád už růst z pomalil mám 195 v 15-ti?!
Kdo ví kolik budu mít ve dvaceti....abych místo kulturistiky nehrál basket!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | i kdyz jsem marovi rek ze ne tak hlasuju ano.
V 16 uz je dnes vetsina deti po puberte a uz moc asi neroste, a pokud nemaji nejaky problemy, tak LEHKY drepy se spravnou technikou nevadi.
Tot muj nazor. |
Dobře tak já začnu cvičit nohy takto:
zakopávání
předkopávání
výpony
Neni to málo, ale nemám na výběr...leg-press,hacken dřepy,dřepy Nejdou tak se musim stim smířit...Kolik by jste mi tak doporučili serii a opakovaní...já bych to dal tak: 3x12,10,8
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | | Conan napsal: | i kdyz jsem marovi rek ze ne tak hlasuju ano.
Tot muj nazor. |
Dobře tak já začnu cvičit nohy takto:
zakopávání
předkopávání
výpony
Neni to málo, ale nemám na výběr...leg-press,hacken dřepy,dřepy Nejdou tak se musim stim smířit...Kolik by jste mi tak doporučili serii a opakovaní...já bych to dal tak: 3x12,10,8 |
Nechci bejt zlej ale musim...kurva ale neptej se furt na to samy...bud si cvic svoje zakopy a predkopy a nebo si neco precti...tady nebo jinde...je toho tuny jak mas cvicit i pro zacatecniky...
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:44 pm Předmět: |
|
|
mazat mazat mazat  dneska celej den ctu jen o marovejch nohach _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Rupik

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:45 pm Předmět: |
|
|
No ja mam kolena uplne v pohode a tak drepy delam. Jo btw je me 18. No a myslim ze su snad jedinej v nasi posilce kdo dela drepy. Kdyz sem byl ve stredu delat drepy tak sem si tam nalozil 95kg... a v sobotu tam bylo to zavazi presne tak jak sem ho tam daval !! ja sem videl cvicit nekoho dreopy u nas v posilce akorat jednou !! a pritom je to tak suprovej cvik :) ale zas to ma vyhodu - kdykoliv pridu do mistnosti s drepama, tak je dycky volno  , narozdil od takovyho benchpressu : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | Zacatecn1k and JIM: No tak kluci nezlobte se na mě...
BOhužel dneska jsem prolistoval hafo časaku a všude hledal a nakonec jsem našel PRD! Lepší je se zeptat...a čekám až si to přečtě někdo rozumnější nebo kdo měl s tim problémy a poradí mi á já už sem psat něco o nohách už nebudu věřte mi!
|
Ja se nezlobim...me jeto jedno..ale staci se zeptat jednou..no a casaky zahod a hledej na netu nebo si kup nejakou poradnou knizku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 4:00 pm Předmět: |
|
|
| JIM napsal: | | Mára napsal: | Zacatecn1k and JIM: No tak kluci nezlobte se na mě...
BOhužel dneska jsem prolistoval hafo časaku a všude hledal a nakonec jsem našel PRD! Lepší je se zeptat...a čekám až si to přečtě někdo rozumnější nebo kdo měl s tim problémy a poradí mi á já už sem psat něco o nohách už nebudu věřte mi!
|
Ja se nezlobim...me jeto jedno..ale staci se zeptat jednou..no a casaky zahod a hledej na netu nebo si kup nejakou poradnou knizku... |
Ono to nestačí se zeptat jednou v jednom topicu to se časem zalistuje,víš co myslim.
Jinak nemysli si, že mě to nesere!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jose

|
|
| nahoru |
|
 |
SandmaN

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Rupik napsal: | | Kdyz sem byl ve stredu delat drepy tak sem si tam nalozil 95kg... a v sobotu tam bylo to zavazi presne tak jak sem ho tam daval !! ( |
No tim bych se radsi moc nechlubil. Jsou lidi, kteri po sobe kotouce a cinky uklizeji a tem by se tve chovani asi moc nelibilo.
Jinak se omlouvam za offtopic, ale nedalo mi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|