| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
sockasocka
|
Zaslal: po květen 28, 2007 5:28 pm Předmět: |
|
|
s kreatinom nemam žiadne skusenosti nikdy som ho nebral a rozmýšlam že ho po prázdninach kúpim....môžem ho dávkovat napr takto: 1týžden 20g denne ostatok 5g denne našiel som tento je dobrý?? alebo mám kupit iný? XXXXXXXXXXXXXXXx
a vyrátal som si že mi 1kilo vydrtí približne okolo 2-3mesiacov da sa snim+kvalitan strava+trening nabrat za tu dobu dost hmoty??
- čítal som že kreatiín najlepšie pôsobi tých prvých 2mesiacoch je to pravda???
- čo sa stane so svalmi ked po tých 2-3mesiacoch kreatin prestanem brat neochabnu mi velmi svali/v treningu by som samozrejme pokračoval aj so stravou/
Za oodpoved dik
EDIT VIZ PRAVIDLA FORA
SCHWACA
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
ursus.
|
Zaslal: po květen 28, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
K!KAN
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
Zdravim lidi.. chtěl bych se zeptat, jaký používáte způsob dávkování kreatinu??? Dáváte si normálně 5g/den nebo máte i nasycovací tejden kdy berete 20g/den a zbytek jenom udržujete...?? Koupil jsem si Power Creatine od Champion Nutrition a je tam jiný dávkování na obalu než na většině e-shopech... je v tom veliký rozdíl?? díky za radu....;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 21, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
ja mam na crea cleane od Aone 3 gramy denne,ale to je blbost,je to klasicky monohydrat,tak idem nasycovacku+udrzovacku _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oďas
|
Zaslal: ne červen 24, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
Docela by mě zajímali názory a srovnání lidí,
který brali kreatin a potom kre-alkalyn...
Na kre-alkalyn slyšim totiž jenom chválu
(nemá sytící fáze, funguje hned apod...)
BTW. je pravda, že kreatin způsobuje křeče?
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: ne červen 24, 2007 11:45 am Předmět: |
|
|
ja som z kreatinu nikdy krce nemal.. a myslim ze niesom jediny
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: ne červen 24, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
to Oďas kreatin som sice nikdy nemal (zatial) ale o tom som este nepocul
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne červen 24, 2007 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Oďas napsal: | Docela by mě zajímali názory a srovnání lidí,
který brali kreatin a potom kre-alkalyn...
Na kre-alkalyn slyšim totiž jenom chválu
(nemá sytící fáze, funguje hned apod...)
BTW. je pravda, že kreatin způsobuje křeče?
| Mno, už sem párkrát někde od někoho slyšel něco o křečích a kreatinu ale nevim nevim...
Srovnání-kreatin mi zašlapal skoro vždycky. Kre-alkalyn sem ani necejtil. Zůstanu u monohydrátu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne červen 24, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem minulej tyden dobral krealkalyn a taky ani ho*no, absolutne me neslapal. Mozna o trosku vetsi napumpovani pri treninku, ale nestalo to za rec.. Takze ja se pro priste budu drzet klasiky monohydratu, konkretne Weider asi best co jsem mel.
|
|
| nahoru |
|
 |
forfit
|
Zaslal: ne červen 24, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
Kamarat na atletike pri uzivani kreatinu chytal pri dlhsom behu krce do lytka mal ho uplne napnute ako keby mu slo prasknut po vysadeni to prestalo... ale bude to asi dost vynimocny pripad
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: ne červen 24, 2007 5:05 pm Předmět: |
|
|
| forfit napsal: | | Kamarat na atletike pri uzivani kreatinu chytal pri dlhsom behu krce do lytka mal ho uplne napnute ako keby mu slo prasknut po vysadeni to prestalo... ale bude to asi dost vynimocny pripad |
nebude to treba tim ze byl na atletice? po kole mam taky krece jako prase v noci _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: ne červen 24, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | forfit napsal: | | Kamarat na atletike pri uzivani kreatinu chytal pri dlhsom behu krce do lytka mal ho uplne napnute ako keby mu slo prasknut po vysadeni to prestalo... ale bude to asi dost vynimocny pripad |
nebude to treba tim ze byl na atletice? po kole mam taky krece jako prase v noci |
A vlka nemáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: ne červen 24, 2007 5:53 pm Předmět: |
|
|
| ruhl napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | forfit napsal: | | Kamarat na atletike pri uzivani kreatinu chytal pri dlhsom behu krce do lytka mal ho uplne napnute ako keby mu slo prasknut po vysadeni to prestalo... ale bude to asi dost vynimocny pripad |
nebude to treba tim ze byl na atletice? po kole mam taky krece jako prase v noci |
A vlka nemáš? |
vlka? nemam. mam kocoura a ted otec donesl dom kote. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
forfit
|
Zaslal: ne červen 24, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | forfit napsal: | | Kamarat na atletike pri uzivani kreatinu chytal pri dlhsom behu krce do lytka mal ho uplne napnute ako keby mu slo prasknut po vysadeni to prestalo... ale bude to asi dost vynimocny pripad |
trenoval uz nejaky ten cas a ked nasadil kreatin a nezmenil ziadne parametre treningu tak to zacalo ked vysadil prestalo a ked po par tyzdnoch znovu nasadil kreatin znovu to zacalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: po červen 25, 2007 11:59 am Předmět: |
|
|
| forfit napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | forfit napsal: | | Kamarat na atletike pri uzivani kreatinu chytal pri dlhsom behu krce do lytka mal ho uplne napnute ako keby mu slo prasknut po vysadeni to prestalo... ale bude to asi dost vynimocny pripad |
trenoval uz nejaky ten cas a ked nasadil kreatin a nezmenil ziadne parametre treningu tak to zacalo ked vysadil prestalo a ked po par tyzdnoch znovu nasadil kreatin znovu to zacalo... |
Kamos mal tiez s tym problem,ale skusil viac chlastat vody v dobe uzivania kreosu a krce prestali. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |