|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kiwara
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
OK pro příště  no flame
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | ygg napsal: | To je LIGO činka, ne? Tam jsou velké i pětky....jsem na to v Kentoye koukal jak z jara, pětka vypadala jak Eleiko 25 ....jsem se hned cítil jako king Mendelson
BTW..ale je dobrá, osa velmi slušná a kotouče taky ok, zvedá se s tím dobře. |
taky jsem tam byl a prave tohle me zaujalo, myslim ze je to celkem prakticke a vazne uvazuju ze si do garaze na cviceni koupim prave LIGO osu + kotouce (i kdyz teda ty prachy za kotouce, jeeeee) |
Ale asi se ti na tu osu logicky míň vejde, ty 10 a 5 mají strašně široký rantl...zkoušel jsi, kolik se na ni dá těma jejich kotoučema max. naložit?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Ale asi se ti na tu osu logicky míň vejde, ty 10 a 5 mají strašně široký rantl...zkoušel jsi, kolik se na ni dá těma jejich kotoučema max. naložit? |
vsak preci kdyz budes nakladat rekneme pres 250 tak tam das jen 25tky a vyjde to bez problemu ne? nejvic jsme tam se sparingem davali kolem 240 na tahy a pokud si dobre pamatuju tak misto jeste bylo _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:19 pm Předmět: |
|
|
Nemyslíte si, že je to docela směšný, takhle se tam s takovou postavou promenádovat bez trik?
Ale ta činka vypadá impozantně.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:26 pm Předmět: |
|
|
kiwara:
hele to co mas na kolenou jsou ProSport bandaze nemylim li se, jak sedi na koleni? sklouzavaji dolu? a za kolik jsi je kupoval? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
VeRt3x

|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Aratan napsal: | Nemyslíte si, že je to docela směšný, takhle se tam s takovou postavou promenádovat bez trik?
Ale ta činka vypadá impozantně. |
Hlavne ze zrovna ty bys tam vyčníval ale i tak je to bukva no
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
| VeRt3x napsal: | | Aratan napsal: | Nemyslíte si, že je to docela směšný, takhle se tam s takovou postavou promenádovat bez trik?
Hlavne ze zrovna ty bys tam vyčníval ale i tak je to bukva no |
Nevyčníval, proto tam taky nejsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po červenec 09, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
neska bench s jednoruckami 45kg styri opakovania. Na svoju obhajobu mozem povedat, ze som to rok necvicil tak technika bola v hajzli. Ale aj tak PR:) _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Chri100

|
Zaslal: po červenec 09, 2007 11:54 pm Předmět: |
|
|
dnes mi vislo 190 v benchi (po dlouhy doby)...zkousel 200 ale bohuzel....asi nekdy priste
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 12:13 am Předmět: |
|
|
| Chri100 napsal: | | dnes mi vislo 190 v benchi (po dlouhy doby)...zkousel 200 ale bohuzel....asi nekdy priste |
no co dodat..parada . at padne ta dvoustovka, uz to neni daleko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chri100

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 12:29 am Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Chri100 napsal: | | dnes mi vislo 190 v benchi (po dlouhy doby)...zkousel 200 ale bohuzel....asi nekdy priste |
no co dodat..parada . at padne ta dvoustovka, uz to neni daleko. | diky,taky doufam ale asi tyden trochu me tahne levou prsou...nechci neco po...ka..ka..t
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:37 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | kiwara:
hele to co mas na kolenou jsou ProSport bandaze nemylim li se, jak sedi na koleni? sklouzavaji dolu? a za kolik jsi je kupoval? |
To jsou Leonovy bandáže, takže nevím. A u nás se dá na osu tuším naložit 275kg, ale jsou i větší osy jestli se nepletu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:38 am Předmět: |
|
|
| Aratan napsal: | Nemyslíte si, že je to docela směšný, takhle se tam s takovou postavou promenádovat bez trik?
Hele mám teď fota v galerii, neříkám že jsem tu nejlepší, ale už to není špatný, takže nechoď OT s urážkama.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|