| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Azmodan

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 5:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
LukeCJ

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
Nj to připomělo matku ,když mi říkala at už ty proteiny nekupuju, prej slyšela že do toho dávaj náký steroidy  Hlavně je neposlouchejte
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:16 pm Předmět: |
|
|
Měl jste někdo z creatinu (klasickej monohydrat) bolesti hlavy?Docela to pocituju a docela dost... (dávám to za příčinu tomu že jsem si to první 2 dny neodměřoval přesně a baj voko dám denně radší víc než mín když ho mám hromadu tak něco přes 30g lehce to mohlo bejt za den maximalne) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
VeRt3x

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: |
To je jak, když mě bábina viděla jak do sebe házím želatinový tablety a povídá mi: "Už nejez ty proteiny, jseš moc velikej, to ti stačí" |
Mazec
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:42 pm Předmět: |
|
|
Poman: me ztoho taky boli palica...
|
|
| nahoru |
|
 |
VeRt3x

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | VeRt3x napsal: | Jn misto gaineru dávam 4 banany...nevim jestli je to lepsi ale podle matky pry aspon nezeru ty "umělý sračky" |
Kup si protein a glukozu nebo maltodextrin (místo té g) a banán si dej klidně k tomu:) |
Protein dávam hodinu po treninku a po nem hnedka tvaroh...ale myslis jako normalni glukozu misto gaineru? Nevyjde to nastejno jak s tema bananama? Vzdyt v bananech jsou taky monosacharidy...
|
|
| nahoru |
|
 |
VeRt3x

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Měl jste někdo z creatinu (klasickej monohydrat) bolesti hlavy?Docela to pocituju a docela dost... (dávám to za příčinu tomu že jsem si to první 2 dny neodměřoval přesně a baj voko dám denně radší víc než mín když ho mám hromadu tak něco přes 30g lehce to mohlo bejt za den maximalne) |
Já jsem kreatin davkoval taky baj voko jenom po lzickach a to sem je daval vrchovaty jaksvina takze asi tak 5g a prvni tyden 6x denne...a nic me nebolelo ani nadymani,krece nic proste pohoda... je to asi podle toho jak na koho to ucinkuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 7:46 am Předmět: |
|
|
| VeRt3x napsal: | | Loolan napsal: | | VeRt3x napsal: | Jn misto gaineru dávam 4 banany...nevim jestli je to lepsi ale podle matky pry aspon nezeru ty "umělý sračky" |
Kup si protein a glukozu nebo maltodextrin (místo té g) a banán si dej klidně k tomu:) |
Protein dávam hodinu po treninku a po nem hnedka tvaroh...ale myslis jako normalni glukozu misto gaineru? Nevyjde to nastejno jak s tema bananama? Vzdyt v bananech jsou taky monosacharidy... |
Jestli dáváš i protein, tak je to celkem jedno. Tys napsal, že dáváš místo gaineru banány.
|
|
| nahoru |
|
 |
kingie
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 10:41 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | kingie:
Doporucuju ti kreatin vynenechat...kdyz uz chces davat penize do suplementu tak si kup protein nebo gainer a ne kreatin na to mas jeste cas...A sežer všechno co uvidis.. |
Jo protein uz mam dlouho...no zrat sem zacal uz pred nejakou dobou a nabral sem, ale pres tech 64kg nak ne a ne se dostat...no po 4 dnech na creatinu temer 1kg navrch, uvidime jak to vydrzi
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 11:16 pm Předmět: |
|
|
| kingie napsal: | | TomDelonge napsal: | kingie:
Doporucuju ti kreatin vynenechat...kdyz uz chces davat penize do suplementu tak si kup protein nebo gainer a ne kreatin na to mas jeste cas...A sežer všechno co uvidis.. |
Jo protein uz mam dlouho...no zrat sem zacal uz pred nejakou dobou a nabral sem, ale pres tech 64kg nak ne a ne se dostat...no po 4 dnech na creatinu temer 1kg navrch, uvidime jak to vydrzi |
|
|
| nahoru |
|
 |
kingie
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 8:15 am Předmět: |
|
|
hm vodopad, zeby symbol vody ktera spadne ?  tak snad ne vsecko
|
|
| nahoru |
|
 |
Filipescu
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
30g kreatinu denne? a to cakas ze to vyuzijes? viac ako 20g nema zmysel davat, max 5g v jednej davke (ak nemas viac nez 100kg). k tomu jednnoduchy sacharid. a tych 20g tak prvych 5 dni potom uz chod len na 10.... treba davat aspon 4 tyzdne-lepsie 6-8. lebo za prve dva tyzdne tak akurat natahas vodu, ale tie prave anabolicke ucinky nastupuju az v 3-4tom tyzdni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 6:41 am Předmět: |
|
|
spojit slovo kreatin a anabolický v jednom postu je docela silné tvrzení
|
|
| nahoru |
|
 |
kingie
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 1:46 pm Předmět: |
|
|
Jak je to s kombinovanim proteinoveho prasku a kreatinu? je to jedno nebo mam radsi nakych deset-dvacet minut pockat a pak az do sebe valit protein ?
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Měl jste někdo z creatinu (klasickej monohydrat) bolesti hlavy? |
kamarat sa na to tiez stazoval a nemoze ho ani zrat kvoli tomu _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |