PTN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PTN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PTN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kadd

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím že se zlobit nebude. Začal i na mě působit dojmem že ho možná seru ale i tak v klidu pomáhá klobouk dolů.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crazy napsal:
Malta je jako glupur a nebo mam koupit primo maltodextrin? (BTW? NEzlob se na me,nevim o tom skoro nic,zacal jsem cvicit pred 3 mesicema...)

Maltou se rozumí tady na foru maltodextrin, Sirix dělal dobrý a levný...

Je to 5 molekul glukóz spojených dohromady, takže to má delší uvolňování a nižší GI...Já si myslím, že je to lepší než Glukopur, není to tak strašně sladké a můžeš si toho dát v pohodě těch 40g...
slug

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
babovka napsal:

Já ten článek četl a konkrétně mi přišlo na hlavu postavené toto : " Příště tedy zařaďte do redukčního jídelníčku mléčné produkty (tvarohy, sýry - např.eidam, proteinové nápoje) a to ve velkém množství . "

babovka napsal:

Trošku jsem to študoval a máš pravdu. Mně bylo divné, že po velkém jogurtu mám hlad, že bych sežral tank. Ano, v takovém případě - že mléčné výrobky podporují vylučování insulínu - je hloupost dávat si je do diety.

Jogurt si dávám akorát tak do vloček, ale to je vždy mimo dietu (zatím jednom 2). Nenapadlo by mě ho dávat do diety a ani v tom článku o něm není zmínka
Crazy

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Maltou se rozumí tady na foru maltodextrin, Sirix dělal dobrý a levný...

Je to 5 molekul glukóz spojených dohromady, takže to má delší uvolňování a nižší GI...Já si myslím, že je to lepší než Glukopur, není to tak strašně sladké a můžeš si toho dát v pohodě těch 40g...
Predpokladam ze Sirix je vyrobce... Ok,koupim tu Maltu,akorat da se nejak spotrebovat ten glukopur? :-);)
Blackmoon

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzes si davat glukopur a maltu pul na pul.
Crazy

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze nez sdelam to kilo glukopuru,coz pujde rychle. Tak do toho jednoho shakeru,kterej ma 700ml hodim 40g proteinu,40g malty a 40 glukopuru jestli sem rozumel spravne. A pak misto glukopuru uz jenom maltu.
Crazy

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BTW: A co si myslite o tom jak jsem cet v tom jednom clanku ze kdyz si dam napoj jenom pred tak to ma skoro dvakrat vetsi ucinnost nez kdyz si ho dam jenom po.
Kadd

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duležitější je po. musíš do sebe dát sacharidy ať ti stoupne inzulín. je zajímavé že nejlepší je na to pivo.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Freimen

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
duležitější je po. musíš do sebe dát sacharidy ať ti stoupne inzulín. je zajímavé že nejlepší je na to pivo.

no ono fakt je podlě těch nejnovějších studií důležitější před, ale je fakt, že je to vývoj...Před 5 lety byly proteiny
bezprostředně po či nedejbože před tréninkem tvrdé tabu kvůli sníženému průtoku krve orgánovou oblastí a rizikem poruch trívení, nadýmání atd...

Ale doba pokročila, preparáty jsou kvalitnější a trávicí soustavu zatíží jen minimálně, takže se to dnes doporučuje před i po...
babovka

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

slug napsal:
Freimen napsal:
babovka napsal:

Já ten článek četl a konkrétně mi přišlo na hlavu postavené toto : " Příště tedy zařaďte do redukčního jídelníčku mléčné produkty (tvarohy, sýry - např.eidam, proteinové nápoje) a to ve velkém množství . "

babovka napsal:

Trošku jsem to študoval a máš pravdu. Mně bylo divné, že po velkém jogurtu mám hlad, že bych sežral tank. Ano, v takovém případě - že mléčné výrobky podporují vylučování insulínu - je hloupost dávat si je do diety.

Jogurt si dávám akorát tak do vloček, ale to je vždy mimo dietu (zatím jednom 2). Nenapadlo by mě ho dávat do diety a ani v tom článku o něm není zmínka

jogurt jsem napsal jako příklad. Obecně se uvádí, že všechny mléčné výrobky mají vysoký insulínový index. Proto je nesmysl si je dávat do diety.
Crazy

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste se zeptam,jakejpa je zasadni rozdil mezi maltou a glukopurem kdyz dam do toho napoje? :-)
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crazy napsal:
jeste se zeptam,jakejpa je zasadni rozdil mezi maltou a glukopurem kdyz dam do toho napoje? :-)

tak postopadésátéšesté - maltodextrin je 5 molekul glukózy spojených dohromady, má to nižší GI a vstřebává se to až v tenkém střevě...ale pokud jde o dávky 40g po každém tréninku, jsem jednoznačně pro maltu (už jsem to tu jednou psal, nemám to ničím podložené a je to jen pmsn)
holota

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ma nejakou cenu priplacet si za pomalejsi maltodextrin DE-6 oproti beznejsimu DE 18-20, pri uziti jako pred a potreninkovy napoj?
Freimen

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

holota napsal:
ma nejakou cenu priplacet si za pomalejsi maltodextrin DE-6 oproti beznejsimu DE 18-20, pri uziti jako pred a potreninkovy napoj?

vysvětlíš mi rozdíl? Jiný počet Glc? Vazeb? To určitě ne, ty musí být stejné O- glykosidové alfa 1->4...takže v čem je to jiné?
holota

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to ja prave nevim, tady je citace z obchodu kde ho nabizeji "Oproti Maltodextrinu DE-15-19 je Maltodextrin DE-6 tvořen složitějšími vazbami cukrů a výrazně mění své vlastnosti směrem k optimálnímu složení pro dlouhodobé extrémní výkony."

stoji o 18kc/kg vic nez beznej
taky se trosku lissi obsahove

klasickej:
Profil sacharidů:
Glukóza 2% z obsahu
Maltóza 7% z obsahu
Trisacharidy 9 % z obsahu
Polysacharidy 82% z obsahu

DE-6
Profil sacharidů:
Glukóza 0,1 - 0,5 % z obsahu
Maltóza 0,5 - 1,5 % z obsahu
Trisacharidy 1 - 3 % z obsahu
Polysacharidy 95 - 98,4 % z obsahu

asi se to nevyplati co...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PTN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: