|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
myslím že se zlobit nebude. Začal i na mě působit dojmem že ho možná seru ale i tak v klidu pomáhá klobouk dolů. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Crazy napsal: | | Malta je jako glupur a nebo mam koupit primo maltodextrin? (BTW? NEzlob se na me,nevim o tom skoro nic,zacal jsem cvicit pred 3 mesicema...) |
Maltou se rozumí tady na foru maltodextrin, Sirix dělal dobrý a levný...
Je to 5 molekul glukóz spojených dohromady, takže to má delší uvolňování a nižší GI...Já si myslím, že je to lepší než Glukopur, není to tak strašně sladké a můžeš si toho dát v pohodě těch 40g...
|
|
| nahoru |
|
 |
slug
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | babovka napsal: |
Já ten článek četl a konkrétně mi přišlo na hlavu postavené toto : " Příště tedy zařaďte do redukčního jídelníčku mléčné produkty (tvarohy, sýry - např.eidam, proteinové nápoje) a to ve velkém množství . "
| |
| babovka napsal: |
Trošku jsem to študoval a máš pravdu. Mně bylo divné, že po velkém jogurtu mám hlad, že bych sežral tank. Ano, v takovém případě - že mléčné výrobky podporují vylučování insulínu - je hloupost dávat si je do diety. |
Jogurt si dávám akorát tak do vloček, ale to je vždy mimo dietu (zatím jednom 2). Nenapadlo by mě ho dávat do diety a ani v tom článku o něm není zmínka
|
|
| nahoru |
|
 |
Crazy
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:27 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Maltou se rozumí tady na foru maltodextrin, Sirix dělal dobrý a levný...
Je to 5 molekul glukóz spojených dohromady, takže to má delší uvolňování a nižší GI...Já si myslím, že je to lepší než Glukopur, není to tak strašně sladké a můžeš si toho dát v pohodě těch 40g... | Predpokladam ze Sirix je vyrobce... Ok,koupim tu Maltu,akorat da se nejak spotrebovat ten glukopur? :-);)
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:30 pm Předmět: |
|
|
Muzes si davat glukopur a maltu pul na pul.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crazy
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:33 pm Předmět: |
|
|
Takze nez sdelam to kilo glukopuru,coz pujde rychle. Tak do toho jednoho shakeru,kterej ma 700ml hodim 40g proteinu,40g malty a 40 glukopuru jestli sem rozumel spravne. A pak misto glukopuru uz jenom maltu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crazy
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:34 pm Předmět: |
|
|
BTW: A co si myslite o tom jak jsem cet v tom jednom clanku ze kdyz si dam napoj jenom pred tak to ma skoro dvakrat vetsi ucinnost nez kdyz si ho dam jenom po.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:38 pm Předmět: |
|
|
duležitější je po. musíš do sebe dát sacharidy ať ti stoupne inzulín. je zajímavé že nejlepší je na to pivo. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | duležitější je po. musíš do sebe dát sacharidy ať ti stoupne inzulín. je zajímavé že nejlepší je na to pivo. |
no ono fakt je podlě těch nejnovějších studií důležitější před, ale je fakt, že je to vývoj...Před 5 lety byly proteiny bezprostředně po či nedejbože před tréninkem tvrdé tabu kvůli sníženému průtoku krve orgánovou oblastí a rizikem poruch trívení, nadýmání atd...
Ale doba pokročila, preparáty jsou kvalitnější a trávicí soustavu zatíží jen minimálně, takže se to dnes doporučuje před i po...
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po srpen 20, 2007 6:04 am Předmět: |
|
|
| slug napsal: | | Freimen napsal: | | babovka napsal: |
Já ten článek četl a konkrétně mi přišlo na hlavu postavené toto : " Příště tedy zařaďte do redukčního jídelníčku mléčné produkty (tvarohy, sýry - např.eidam, proteinové nápoje) a to ve velkém množství . "
| |
| babovka napsal: |
Trošku jsem to študoval a máš pravdu. Mně bylo divné, že po velkém jogurtu mám hlad, že bych sežral tank. Ano, v takovém případě - že mléčné výrobky podporují vylučování insulínu - je hloupost dávat si je do diety. |
Jogurt si dávám akorát tak do vloček, ale to je vždy mimo dietu (zatím jednom 2). Nenapadlo by mě ho dávat do diety a ani v tom článku o něm není zmínka |
jogurt jsem napsal jako příklad. Obecně se uvádí, že všechny mléčné výrobky mají vysoký insulínový index. Proto je nesmysl si je dávat do diety. _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Crazy
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 8:02 pm Předmět: |
|
|
jeste se zeptam,jakejpa je zasadni rozdil mezi maltou a glukopurem kdyz dam do toho napoje? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Crazy napsal: | | jeste se zeptam,jakejpa je zasadni rozdil mezi maltou a glukopurem kdyz dam do toho napoje? :-) |
tak postopadésátéšesté - maltodextrin je 5 molekul glukózy spojených dohromady, má to nižší GI a vstřebává se to až v tenkém střevě...ale pokud jde o dávky 40g po každém tréninku, jsem jednoznačně pro maltu (už jsem to tu jednou psal, nemám to ničím podložené a je to jen pmsn)
|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
Zaslal: ne září 02, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
ma nejakou cenu priplacet si za pomalejsi maltodextrin DE-6 oproti beznejsimu DE 18-20, pri uziti jako pred a potreninkovy napoj?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 02, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
| holota napsal: | | ma nejakou cenu priplacet si za pomalejsi maltodextrin DE-6 oproti beznejsimu DE 18-20, pri uziti jako pred a potreninkovy napoj? |
vysvětlíš mi rozdíl? Jiný počet Glc? Vazeb? To určitě ne, ty musí být stejné O- glykosidové alfa 1->4...takže v čem je to jiné?
|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
Zaslal: ne září 02, 2007 6:46 pm Předmět: |
|
|
no to ja prave nevim, tady je citace z obchodu kde ho nabizeji "Oproti Maltodextrinu DE-15-19 je Maltodextrin DE-6 tvořen složitějšími vazbami cukrů a výrazně mění své vlastnosti směrem k optimálnímu složení pro dlouhodobé extrémní výkony."
stoji o 18kc/kg vic nez beznej
taky se trosku lissi obsahove
klasickej:
Profil sacharidů:
Glukóza 2% z obsahu
Maltóza 7% z obsahu
Trisacharidy 9 % z obsahu
Polysacharidy 82% z obsahu
DE-6
Profil sacharidů:
Glukóza 0,1 - 0,5 % z obsahu
Maltóza 0,5 - 1,5 % z obsahu
Trisacharidy 1 - 3 % z obsahu
Polysacharidy 95 - 98,4 % z obsahu
asi se to nevyplati co...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|