KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
cha cha

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám na to teď čas, tak vezmu na rychlo jen jeden stanleyho příspěvek, co si pamatuju...

citace:
Drs Tallon and Child out of the UK tested the marketing claim that CEE avoids the breakdown of creatine to creatinine in stomach acids, providing Cr greater absorption. The availability of free creatine was compared between creatine monohydrate, SANs CM2 Alpha and MRIs CE2. After 120 minutes of incubation in 900mL of pH 1 HCL at 37 degreesC, about 3/4 of the CEE in MRI's CE2 was available and only 11% available from CM2 Alpha, while boring old creatine monohydrate was still there standing strong at 99%.

ISSNs 4th annual conference in Vegas

Co říkáš Freii ? 99% Po 120 minutách v kyselém roztoku.. Já bych řekl, že pěknej výsledek :)
Freimen

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cha cha napsal:

Co říkáš Freii ? 99% Po 120 minutách v kyselém roztoku.. Já bych řekl, že pěknej výsledek :)

to neznamená, že je to pravda ...vždyť je to tendenční jako svině, ty tomu opravdu věříš??? Podívej se, co to je za zdroj!!! Ten, který to platí
saty

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
cha cha napsal:

to neznamená, že je to pravda ...vždyť je to tendenční jako svině, ty tomu opravdu věříš??? Podívej se, co to je za zdroj!!! Ten, který to platí

skusal som hladat, ale nenasel som nejake zdroje ktore by dokazovali opak okrem reklamnych na kre-alkalyn a CEE ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
Freimen napsal:
cha cha napsal:

skusal som hladat, ale nenasel som nejake zdroje ktore by dokazovali opak okrem reklamnych na kre-alkalyn a CEE ...

až budu mít v úterý po zkoušce, tak se tomu budu věnovat více a najdu ti to...
Já nechápu, že můžete reklamnímu grafu věřit - má stejnou vypovídací hodnotu jako reklamní graf na Crealkatech či CEE
Zadalší - v tom grafu je pH 3,5, co to poprdele je??? To je tam, aby vás to zmátlo? V žaludku je pH mezi 1-2 a on to dobře ví, nebo by aspoň měl vědět...A garantuju ti, že při žaludečním ph opravdu za 8h nedojde k 2% ztrátám
Poslední věc - empírie - takový krealkatech bez speciálních vazeb (CEE) je prostě jen obyčejný monohydrát v kapsli s jedlou sodou (právě v žaludku snižuje pH) prostě funguje daleko lépe a okamžitě (cca 30min) než monohydrát, který se musí nadávkovat v průběhu dne...
saty

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Já nechápu, že můžete reklamnímu grafu věřit - má stejnou vypovídací hodnotu jako reklamní graf na Crealkatech či CEE

ano, akurat comu budes verit? grafu co je sucastou patentu na creatin (ktory to uz je nejaku dobu, dlhsie nez sa objavili CEE a krealkatyn) alebo grafu co dosel z reklamou na nove "zazracne" produkty?

Freimen napsal:
Zadalší - v tom grafu je pH 3,5, co to poprdele je??? To je tam, aby vás to zmátlo? V žaludku je pH mezi 1-2 a on to dobře ví, nebo by aspoň měl vědět...A garantuju ti, že při žaludečním ph opravdu za 8h nedojde k 2% ztrátám

pletes hrusky s jablckami, to tam predsa (na stranke degussy) neni o tom kolko vydrzi v zaludku ale v pripravenom napoji (o com tu mimochodom bola rec)

Freimen napsal:

Poslední věc - empírie - takový krealkatech bez speciálních vazeb (CEE) je prostě jen obyčejný monohydrát v kapsli s jedlou sodou (právě v žaludku snižuje pH) prostě funguje daleko lépe a okamžitě (cca 30min) než monohydrát, který se musí nadávkovat v průběhu dne...

empirie, kre-alkalyn funguje rovnak dobre o nic lepsie nez kreatin monohydrat ... (okrom toho mi pride jak kurva podvod davat do kapsli trochu jedlej sody nechat si za to priplatit milion a tvarit sa ze ta trocha ti nejak vyrazne pohne s pH v zaludku ... vraj by malo spravit pH nad 7.5 ... to chcem videt jak to spravia s nejakym gramom jedlej sody) ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak k tomu poslednímu odstavci se raději nebudu vyjadřovat

Vážím si tě, tak se ti tu nebudu smát, ale to snad nemyslíš vážně, ne? I kdyby k tomu přidali ocet a ono to fungovalo a pojmenovali to Kreaocet 2010, tak je to snad super a ne žádný podvod
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nepletu jabka s hruškami, mluvím o tom, co má na stránkách v onom "super" článku napsané on
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale jak říkám, pak na to podrobněji mrknu, až budu mít více času po zkoušce a budu doma...ale tenhle týden to snad bude, pokud mě zítra nevyrazí
saty

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Vážím si tě, tak se ti tu nebudu smát, ale to snad nemyslíš vážně, ne? I kdyby k tomu přidali ocet a ono to fungovalo a pojmenovali to Kreaocet 2010, tak je to snad super a ne žádný podvod

ono to akoze funguje? nevsimol som si ...

kupim cisnky creatin za par drobnych, prisipem jedlu sodu, dam to do kapsli (koneckoncov ani to nemusim) a mozem predavat za milion a vsetko je akoze kosher? ... no holt asi mam na to iny pohlad ...

Okrem toho 1g (ci kolko je to v doporucenej davke) jedlej sody ti zmeni v zaludku pH z 1 na 7.5?

Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
Freimen napsal:

ono to akoze funguje? nevsimol som si ...

kupim cisnky creatin za par drobnych, prisipem jedlu sodu, dam to do kapsli (koneckoncov ani to nemusim) a mozem predavat za milion a vsetko je akoze kosher? ... no holt asi mam na to iny pohlad ...

Okrem toho 1g (ci kolko je to v doporucenej davke) jedlej sody ti zmeni v zaludku pH z 1 na 7.5?

i kdyby to byl obyčejný ocet a v žaludku by stabilizoval kreatin, tak to má svůj smysl...nebo kolik cvičenců jen tak samo od sebe jí jedlou sodu??? Podvod by to byl, kdyby např vzali kreatin a dali by k tomu něco naprosto běžného, já nevím, třeba vit.C a vydávali to za nějaký boom...ale Krealkatech si doma na koleně neuděláš...

PS:nebudu se s tebou dohadovat o tom, žo to na tebe nefungovalo (na mě nejvíc ze všeho fungoval Krealkatech od amerického Biotechu, váhy rázem o 10kg v tréninku navíc, perfektní), vážím si tě ...Ale viděl jsem tvé fotky (a bylo to pro mě zklamáním) a nenuť mě ti říct, proč ti krealkatech, CEE ši XY nefungovalo....
saty

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Ale viděl jsem tvé fotky (a bylo to pro mě zklamáním) a nenuť mě ti říct, proč ti krealkatech, CEE ši XY nefungovalo....

nepovedal som ze nefungovali, povedal som ze fungoval rovnako ako bezny kreatin ...

Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
Freimen napsal:
Ale viděl jsem tvé fotky (a bylo to pro mě zklamáním) a nenuť mě ti říct, proč ti krealkatech, CEE ši XY nefungovalo....

nepovedal som ze nefungovali, povedal som ze fungoval rovnako ako bezny kreatin ...

na mě fungoval americký Krealkatech od Biotechu úplně šíleně, nesrovnatelně lépe než monohydrát a placebo to fakt nebylo...A stačily 2 kapsle 20-30 min před tréninkem, to ti monohydrát nikdy neudělá...
Ala jak říkám, sedím tu nad knihami, tak až bude víc času, mrknu na to důkladněji...
Každopádně já mám empiricky jasno...
matejkorvin

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
saty napsal:
Freimen napsal:

na mě fungoval americký Krealkatech od Biotechu úplně šíleně, nesrovnatelně lépe než monohydrát a placebo to fakt nebylo... A stačily 2 kapsle 20-30 min před tréninkem, to ti monohydrát nikdy neudělá...
Ala jak říkám, sedím tu nad knihami, tak až bude víc času, mrknu na to důkladněji...
Každopádně já mám empiricky jasno...

ako vies? mal si aj kontrolnu skupinu?
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a safra , nemal
Mrmza

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Ale viděl jsem tvé fotky (a bylo to pro mě zklamáním)

Já viděl tvoje video (několikrát) a zklamán jsem tedy nebyl... člověk se díky youtube rád potěší....

Ale abych ti jenom nelichotil, zkus se podívat na:

http://www.uspto.gov/
Bomba stránka....

Pak si na ní člověk najde patent nr. 6,399,661 (Creatin Monohydrát s upraveným pH, US patent č. 6,399, 661. Celosvětově patentovaný výrobek. Všechna práva celosvětově vyhrazena.)

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=2&f=G&l=50&co1=AND&d=PTXT&s1=6399661&OS=6399661&RS=6399661

A čte. Je to moc pěkný, ale není to moc důvěryhodné, protože to na ten patentový úřad 100% nastražila zlá židobolševická lobby.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: