|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Roman_best
|
Zaslal: po září 03, 2007 11:56 am Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | Roman_best napsal: | s rukavicema....mám takové s bandážováním zápěstí a kdybych to měl pořád na tlaky nasazovat na tahy sundávat tak mi bude tréning trvat o hodinu dýl....když je zapomenu nedělá mi problém odjed tréning bez nich ale když je mám víc mě to hecuje třeba na bench řeknu si kurva rukavice máš jak profik tak si kurva nalož! |
jo a kolik ti ty rukavice pridaji?? |
je to o psychice jak už tu někteří psali...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wescoast

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po září 03, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Já hraju za Sokol Brno IV, dřív první brněnská.....pak půl roku hostovačka v Telnici to byla druhá liga Morava a teď asi rok hostovačka v Sokolnicích, první liga. |
Ze Sokolnic pocházel můj děda
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po září 03, 2007 12:07 pm Předmět: |
|
|
K čemu rukavice? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po září 03, 2007 12:09 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | ItachiUchiha napsal: | | Mik.cz napsal: | | Roman_best napsal: | s rukavicema....mám takové s bandážováním zápěstí a kdybych to měl pořád na tlaky nasazovat na tahy sundávat tak mi bude tréning trvat o hodinu dýl....když je zapomenu nedělá mi problém odjed tréning bez nich ale když je mám víc mě to hecuje třeba na bench řeknu si kurva rukavice máš jak profik tak si kurva nalož! |
jo a kolik ti ty rukavice pridaji?? |
70-150%navic ,podle toho jestli sem si pred treninkem dal banan nebo ne |
Je to o psychickém přístupu a já mu věřím, že se cítí líp. Platí to i dost obecně, že nová/jiná/lepší výstroj pomáhá. Je to změna, člověk se jinak cítí a nevěřil bys, kolik elánu mi daly nové tepláky |
Nové tepláky? To chápu...Zvlášť, když ny těch starých máš díru na zadku..to moc sebevědomí ani elánu nepřidá
A k těm rukavicím....Pokud je někdo nepoužívá, je to jeho věc. A pokud je používá, je to taky jeho záležitost. Asi stejné jako používání gumových rukavic na úklid nebo na mytí nádobí. A vůbec by těch příměrů mohlo být hodně... Někdo to má rád s, někdo bez
Naposledy upravil Diana dne po září 03, 2007 12:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: po září 03, 2007 12:10 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | K čemu rukavice? |
Aby ses neušpinil...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po září 03, 2007 12:14 pm Předmět: |
|
|
 ty vole ty si modelka _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: po září 03, 2007 12:25 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | ty vole ty si modelka |
Kolik dřepuješ liftere?
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: po září 03, 2007 12:28 pm Předmět: |
|
|
Ja tiez pouzivam rukavice,a necitim sa ako "modelka" alebo niekto menej ceny,je to len a len o zvyku!!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po září 03, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá září 07, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
Nevite nekdo kde se daji sehnat za rozumnou cenu stahovacky zapesti neco podobnyho jak pouzivaji borci na PWL?
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: pá září 07, 2007 3:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|