|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 07, 2007 6:06 pm Předmět: |
|
|
používal jsem rukavice dlouhý léta...držím se jedné osvědčené značky...ovšem v posl snad čtvrt roce rukavice nepoužívám...jedny jsem ztratil...jedny zapomněl v tašce ( a skoro pochodovaly ) a jedny odrovnal za 3 měsíce...a těch cca 1500 kč co mě dohromady stály je na tu chvilku co je mám docela dost...tj. učím se bez nich...má to nevýhody ( strhávám si mozoly)...ale i výhody - větší cit...je to jak tu kdosi nade mnou poznamenal každého věc jestli rukavice nosí nebo ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Číča

|
Zaslal: po září 10, 2007 11:49 am Předmět: |
|
|
No,ja si udjedu MT a pak jdu na shyby,udelam 2 a neudrzim se.... s rukavicema jo...aodjedu svoji plnou serku (8opak.)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 10, 2007 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | používal jsem rukavice dlouhý léta...držím se jedné osvědčené značky...ovšem v posl snad čtvrt roce rukavice nepoužívám...jedny jsem ztratil...jedny zapomněl v tašce ( a skoro pochodovaly ) a jedny odrovnal za 3 měsíce...a těch cca 1500 kč co mě dohromady stály je na tu chvilku co je mám docela dost...tj. učím se bez nich...má to nevýhody ( strhávám si mozoly)...ale i výhody - větší cit... je to jak tu kdosi nade mnou poznamenal každého věc jestli rukavice nosí nebo ne ... |
S tím tučným se ztotožňuju. Tvrďáci, nebo ti, co chtějí být za tvrďáky ať rukavice nenosí a my ostatní slaboši, ženy a děti je budeme nosit. Taky budeme potichu pokládat i těžký činky do stojanů a taky budeme po sobě uklízet kotouče, když s nimi docvičíme. Někteří tvrďáci to sice nedělají, ale my ano, my jsme ti slabší. Oni kotouče unesou jen na ose, v ruce už je nenosí...bo králové mají sluhy... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po září 10, 2007 1:05 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | U nas je to spis na opak... ti borci co poradne cvici a de to videt tak to poctive vraci tam kde to ma byt...Spis ti pubertaci manazeri a podobni sraci to nesklizi. ..a nebo zarovnaji maly kotouce dvacitkama abys musel preskladat pulku cinkarny nez se dohrabes k vyzadovanemu koutouci |
Absolutní souhlas...
A ten předchozí post o tvrďácích bez rukavic.....to nebudu komentovat, byl bych sprostej..hodně.
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po září 10, 2007 1:22 pm Předmět: |
|
|
ked si predstavim niekoho v rukaviciach, tricku bez rukavov/tielku, slapkach a opaskom zatiahnutym po cely cas v posilovni, tak....
tak mam pred ocami bezneho navstevnika, co venuje 50% casu benchu a 50% bicepsu. Ale radsej rukavice ako haky/trhacky na vsetko _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 10, 2007 1:31 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | A ten předchozí post o tvrďácích bez rukavic.....to nebudu komentovat, byl bych sprostej..hodně. |
Pokud jsi tvrďák a nemáš rukavice a uklízíš po sobě, tak se tě to nemohlo dotknout. Protože jsem ohrnoval nos nad některými tvrďáky. Pokud jsi některý tvrďák, tak bohužel.
EDIT: prostě mě sere rozlišování kvalit podle oblečení, vzhledu, výkonosti...já rozlišuju podle chování _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po září 10, 2007 11:27 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | ygg napsal: | | A ten předchozí post o tvrďácích bez rukavic.....to nebudu komentovat, byl bych sprostej..hodně. |
Pokud jsi tvrďák a nemáš rukavice a uklízíš po sobě, tak se tě to nemohlo dotknout. Protože jsem ohrnoval nos nad některými tvrďáky. Pokud jsi některý tvrďák, tak bohužel.
EDIT: prostě mě sere rozlišování kvalit podle oblečení, vzhledu, výkonosti...já rozlišuju podle chování |
Nejsem tvrďák, nemám rukavice, a co si roztahám, to si uklidím. Stejně jako si, na rozdíl od tak půlky pánů u nás, umím spláchnout hajzl a dát si na boty návleky, než vlezu dovnitř. Jak souvisí to, že se někdo chová jako dobytek a hovado, s tím, jestli nosí či nenosí rukavice ??? Což je, pokud umím číst, předmětem tohoto topicu.....
BTW...nic ve zlém, ale pro mne je v daném kontextu, a nejen v něm, hlavně poněkud úchylný ten pojem "tvrďák" ... pokud tedy pomineme slangový výraz pro buřinku
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: út září 11, 2007 4:08 pm Předmět: |
|
|
Nepoužívám, oslabovaly mi úchop při mrtvým tahu a přítazích _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út září 11, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
najlepsie rukavice su poriadne mozole :) _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rokkan
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st září 12, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
ja osobne rukavice pouzivam..cvici se mi snimi lip nezli bez nich..je to asi zvykem no...kazdy hold preferuje neco zejo
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st září 12, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
Nemám otisky prstů... Dneska jsem si urvala kompletně celé palce... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: st září 12, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Nemám otisky prstů... Dneska jsem si urvala kompletně celé palce... |
Neboj o otisky přijít nemůžeš
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st září 12, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|