_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Mohli by ste mi niekto opisať ako sa robia tieto cviky ? Mozno ich aj robim len tie nazvy...Viem , niektore su jasne len sa chcem uistit...
Tlak v sede s jednoručkami , Lýtka v stoji , Francúzsky tlak s EZ činkou v ľahu , Biceps na Scottovej lavičke s jedno- alebou obojručkou ,
Tricepsové sťahovanie hornej kladky
Dakujem
Asi som sa tu strapnil , pretoze vsetky cviky som nasiel za par sekund v google :)
Naposledy upravil Jusso dne st září 12, 2007 5:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Mohly byste mi semka nekdo poslat odkaz na video s popisem nebo aspon aby tam bylo dobre videt jak se provadi CLEAN AND JERK?!Vim ze je hned na prvni strance ,ale mam pomalej net a s toho okynka se mi to proste nenacte nikdy takze kdyby mi sem nekdo hodil vylozene odkaz tak bych byl moc vdecnej,dikec..
_________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
co je to z cvik? viděl sem to v pumping iron vičil to tam lou ferrinqo, stál zvedl činku na úroveň ramen kde si jí opřel a potom ji zvedal nad hlavu, ale nepropínal ruce
_________________ "Biceps je nejdůležitější sval v těle - bez něj bysme snad ani nemohli chodit vzpřímeně"
co je to z cvik? viděl sem to v pumping iron vičil to tam lou ferrinqo, stál zvedl činku na úroveň ramen kde si jí opřel a potom ji zvedal nad hlavu, ale nepropínal ruce
ojebanej tlak na ramena :-)
on tam právě dává lokty jako před sebe místo do stran, tak sem nevěděl
_________________ "Biceps je nejdůležitější sval v těle - bez něj bysme snad ani nemohli chodit vzpřímeně"
nazev nevim, dynamika nejaka, existuje toho vic variaci
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru