|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: pá září 14, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
To sem ani nevěděl...
od tebe mě to těší _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: pá září 14, 2007 7:59 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | To sem ani nevěděl...
od tebe mě to těší |
To jsem rád.Jedno moje tetování je spojením mého já a meče,který pro mně byl vyroben.Nikdy se nemohu zbavit ani jedné části.Málokdo to chápe a nečekám pochopení,jen tak pro info
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá září 14, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá září 14, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Bara napsal: | | CrazyLom napsal: | To sem ani nevěděl...
od tebe mě to těší |
To jsem rád.Jedno moje tetování je spojením mého já a meče,který pro mně byl vyroben.Nikdy se nemohu zbavit ani jedné části.Málokdo to chápe a nečekám pochopení,jen tak pro info |
To nechápu |
Chápu,že nechápeš
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: pá září 14, 2007 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BigChief
|
Zaslal: so září 15, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
nieco taketo by som si chcel dat spravit...
_________________ “Ženy môžu predstierať orgazmus, ale muži dokážu predstierať celý vzťah.”
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so září 15, 2007 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Bara napsal: |
Na rovinu a bez absolutního pokusu tě urazit.Toto je šílenej kýč.Minimálně z pohledu profi tatéra.Jinak si samozřejmě může dát každý co chce a je to osobní věc. |
V poho ja to beru. Nejdrive sem to mel jen ciste cerny, ale pro barvu sem se rozhodl uz pred tim nez sem si to nechal delat (svet neni jen cernobilej). A Guns sou pro me srdcova zalezitost (proste az do hrobu). Trosku ,,blaznivy,, ja vim. Nechaval sem si to delat pro sebe, nikde keru neukazuju, jen lidem co to chtej videt. (ted sem to sem dal jen, jako dukaz aby cica videl ze nekecam)
btw: Samozrejmne pohledem laika nejsem profitater ani amatertater :-)). Takze v tom nevidim ty chyby. |
tak tak,Guns az do hrobu Hudba dost ovlivnila muj zivot a Guns mam nekompromisne nejradeji,takze proto toto... Ta kerka opravdu nevypada kvalitne (nerozumim tomu,porovnavam),prijde mi,ze je jakoby malo barevna a nevyrazna. Jen nevim,kam presne byhc si ji chtel dat... ale na to mam jeste par let casu
Tetovani na predlokti je hodne hezky,libi s emi takovy ty klasicky jednobarevny ornamenty-vy jiste vite,co myslim :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: so září 15, 2007 3:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so září 15, 2007 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Bara napsal: | | CrazyLom napsal: | | Dokud dýchám, doufám |
členové specnas Mosadu to měli za krkem Je to pěkný. |
Jo je to pekny |
Tvojí věc znám ještě od Mika a je velice dobrá.jenom se mi zdá,že jsi tenkrát byl trochu hubenější,ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so září 15, 2007 3:39 pm Předmět: Re: Tetovani a dalsi krasleni tela. |
|
|
Mám pár kérek na rukách a chci další. Ale nemůžu najít nic vhodnýho-katalogový nejedu, prostě jenom kvuli tomu, že mám rád origoš kérky. Chtěl bych něco hororovýho, temnýho (temný věci miluju od mala).
Zajímavý je, že čim víc mám kérek. Tim víc se mi líběj a tim víc jich chci...Ale taky sem bohužel čim dál tim víc náročnej...Asi se s tim moc seru.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
BigChief
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne září 16, 2007 6:37 pm Předmět: Re: Tetovani a dalsi krasleni tela. |
|
|
| HOVADO napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Mám pár kérek na rukách a chci další. Ale nemůžu najít nic vhodnýho-katalogový nejedu, prostě jenom kvuli tomu, že mám rád origoš kérky. Chtěl bych něco hororovýho, temnýho (temný věci miluju od mala).
| | Až moc temný.
|
|
| nahoru |
|
 |
etc.
|
Zaslal: ne září 16, 2007 7:19 pm Předmět: Re: Tetovani a dalsi krasleni tela. |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | HOVADO napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Mám pár kérek na rukách a chci další. Ale nemůžu najít nic vhodnýho-katalogový nejedu, prostě jenom kvuli tomu, že mám rád origoš kérky. Chtěl bych něco hororovýho, temnýho (temný věci miluju od mala).
| | Až moc temný. |
Odvažnemu štěstí přeje- překlad napisu na odznaku SAS, moc temne to sice neni, ale me to prijde celkem dobre
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne září 16, 2007 7:26 pm Předmět: Re: Tetovani a dalsi krasleni tela. |
|
|
| etc. napsal: |
Odvažnemu štěstí přeje- překlad napisu na odznaku SAS, moc temne to sice neni, ale me to prijde celkem dobre | nějakej nápis (dneska už to sice má na můj vkus až moc lidí) bych chtěl taky, ale to až dodělám pravou ruku. Něco přímo pro mě.
Třeba: ten kdo běží za tebou si ty.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|