konečné řešení aneb totální válka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 25, 26, 27  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - konečné řešení aneb totální válka  Úvodní stránka -> Trénink -> konečné řešení aneb totální válka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

cvičím aby ze mě byl:
kulturista (závodní úroveň)
14%
 14%  [ 34 ]
silný chlap/žena :) (powerlifter/strongman atd.)
35%
 35%  [ 86 ]
plážový kulturista (beachboy)
17%
 17%  [ 41 ]
fighter/atlet/cokoliv dalšího (fitko jako součást přípravy))
13%
 13%  [ 33 ]
zdravý člověk (kondiční a zdravotní cvičení)
12%
 12%  [ 30 ]
něco jiného (specifikuj)
6%
 6%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 239

Autor Zpráva
Robb

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se ten chlap jmenuje, a co je zač?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

r-z napsal:
Jak se ten chlap jmenuje, a co je zač?

Ross Enamait, trener atletov, najviac asi boxerov....
http://www.rossboxing.com/aboutus.html
Sam je v perfektnej forme a svojmu fachu zjavne rozumie.Taketo treningy som mal asi na mysli, ked som debatoval s jongim a petrom77 a kulturistickych a inych metodach v ne-kultackych sportoch.
CIZO

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hytuk napsal:
Přímo to nenavazuje na obsah diskuze, ale myslím že spousta lidí by si z tohohle článku mohla vzít užitečné informace. Pokud znáte Pavla Tsatsoulina a chcete se dozvědět proč že je jedním z nejrespektovanějších trenérů (ne kulturistických) na světě, čtěte, pokud ho neznáte, zastyďte se a čtěte taky:
http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=460503

Jestli chlapci někdo nemluvíte (resp. nečtete) anglicky, napište mi p.m, klidně to přeložim rád se v aj cvičim

a ja jen doplnim druhy dil a myslim ze kazdy kdo se chce zlepsovat by si to mel minimalne poradne precist a zamyslet se nad tim

http://www.t-nation.com/findArticle.do?article=152russ2

Derek Poundstone
kouba the man

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ross je super:)
Drago

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
jen pro zajimavost, nejake hezke funkcni treninky ktere uz tady nekde probehly ale pro osvezeni pameti... je to ale trochu narocnejsi nez bezny trenink ktery jeden vetsina lidi ve fitkach :)

trochu sily a kondice

trochu svihadla... pozor at se vam nezamota hlava :)

tak to si taky quotnu :). that´s it funkcni raw power od hlavy k pate.
jobekr

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky něco k tématu topicu:
Hlavní důvod, proč cvičím je, že mě to nehorázně baví...a taky chci bejt silnej a trochu nějak vypadat, což se sice nedaří, ale časem to snad přijde :))

A docela mě zaráží, že je tu registrovanejch takovejch tisíc uživatelů a v anketě jich přispělo tak málo...docela škoda, mohl to bejt dobrej průzkum...
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hyduk:no nezlobil bych se kdybys to přeložil
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Číča

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja cvicim,abych se sam sobe libil :) (-nesvalnate telo se mi nelibi,navic mam par genetickych chyb,ktere se daji svalama zamaskovat) Zatim,jak zjistuju,libi se mi byt prase Jinak muj cil je byt opravdu velky a mit ploche bricho (cihly me nezajimaji a pruhy jedine na ramenou). Take se mi dost libi vyrisovana stehna,ale to se uvidi pozdeji A toto vsechno by mi nestacilo,kdybych nebyl take silnej,to je pro me rovnez dulezite.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
babovka

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je úplně jedno co cvičíš a jak cvičíš. Můžeš klidně procvičovat bicepsy s jednoručkou o koleno, ale musíš k tomu používat mozek! Kulturista přijde a dá se sérii o koleno a na konci přidá čtyři vynucené opakování. A takových sérií udělá ještě pět. Člověk co má všech pět pohromadě by dokázal vykouzlit svalový růst i z tohohle prachmizerného cviku, ovšem za předpokladu, že by použil jednoduchou lineární periodizaci, která říká, že tělo je určitou dobu schopno přizpůsobovat se vzrůstajícímu zatížení. Začal by jeden týden třeba s 12-kilovou jednoručkou, udělal s ní třeba pět sérií po pěti opakováních a přiští týden by si vzal 14-kilovou, další 16 a tak by pokračoval dokud by to šlo. Pak by se to zaseklo, dal by si lehčí týden a pokračoval zase jinak.
Ruhl má na HC tréninkový log, přibral necelé tři kila za dva týdny. Předtím cvičil kulturistický split a nerostl prakticky vůbec. Stejný člověk, stejná strava, jiný trénink. Stačí to jako důkaz, že svaly můžou růst, a dokonce velice rychle - pokud se cvičí správně?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Ruhl má na HC tréninkový log, přibral necelé tři kila za dva týdny. Předtím cvičil kulturistický split a nerostl prakticky vůbec. Stejný člověk, stejná strava, jiný trénink. Stačí to jako důkaz, že svaly můžou růst, a dokonce velice rychle - pokud se cvičí správně?

Všechno beru, jen jen třeba dodat, že Ruhl začal brát se začátkem cyklu Krealkalyn a ten předtím nebral. Nepochybuju, že cvičí lépe, ale asi to nebudou jen 3 kila čistých svalů.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
babovka

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
babovka napsal:

Všechno beru, jen jen třeba dodat, že Ruhl začal brát se začátkem cyklu Krealkalyn a ten předtím nebral. Nepochybuju, že cvičí lépe, ale asi to nebudou jen 3 kila čistých svalů.

nechme ho to dojet do konce, pak se uvidí, s tím krealkalynem máš pravdu. Ale je teprv v půlce, když nebude blbnout a škrtit jídlo, bude toho mnohem víc...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
nechme ho to dojet do konce, pak se uvidí, s tím krealkalynem máš pravdu. Ale je teprv v půlce, když nebude blbnout a škrtit jídlo, bude toho mnohem víc...

Souhlasím, uvidímě. Ještě chce pokračovat 2 týdny, pak se snad bohatě podělí o výsledky.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak co říkáte na toto : http://www.kulturistika.net/korte

PS:partnerský web rw, tak to snad nevadí
Robb

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukam, že ten trénink přepsali, předtim to bylo mnohem stručnější
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

r-z napsal:
koukam, že ten trénink přepsali, předtim to bylo mnohem stručnější

safra, já jsem autorem a je to součástí článků o přípravě na závody - není to ten starý od objemáka

Proto to sem asi dávám

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - konečné řešení aneb totální válka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 25, 26, 27  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: