|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po září 17, 2007 3:19 pm Předmět: |
|
|
| kuboo napsal: | dik
hmm Tradewind zaujimavy postreh nabuduce skusim .....inac ta 160 pojde tak ci tak zaradil som boardy takze o taky mesiac to pojde dufam | čoveče chyběl ti k ní kousek. Myslim že v dobrej den by si jí tam lupnul. Jinak pěknej benč.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: po září 17, 2007 3:27 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | kuboo: Super vahy...len pozeram, ze ta lava ruka nejak stale zvykne strajkovat.... (oproti pravej). |
To je celkem běžnej jev,ale tréninkem se to srovná
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po září 17, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
zeptam se tady  . mam predstavu kolik jsou zhruba slusny vykony na bench/drep/mrtvolu apod, ale kolik je "slusny" na trh jednoruckou? 40?50kg? vic? pri mych 100kg vahy. jasne ze budu pridavat co to pujde, ale nemam fakt predstavu kolik je slusnej vykon  . cvicim to kvuli boxu ted a fakt muzu doporucit.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po září 17, 2007 10:27 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | cvicim to kvuli boxu ted a fakt muzu doporucit. |
Sice OT, ale co to pomaha zlepsit? Ze by som to tiez zaradil....
A este jedna vec na teba - co tlakove cvicis na ramena? Ja uvazujem, ze zasa nic tlakove na nich robit nebudem, snad ako kvazi - fighter o nic nepridem... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po září 17, 2007 10:31 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | cvicim to kvuli boxu ted a fakt muzu doporucit. |
Sice OT, ale co to pomaha zlepsit? Ze by som to tiez zaradil....
A este jedna vec na teba - co tlakove cvicis na ramena? Ja uvazujem, ze zasa nic tlakove na nich robit nebudem, snad ako kvazi - fighter o nic nepridem... |
me prijde ze to podobne jako hammer "zpevnuje" rameno, zrejme posiluje stabilizatory, a celkove ty svaly kolem ramenniho kloubu ze mam pocit ze tam to rameno doslova lip drzi. to se odrazi taky v uderech, pokud pouzijes hodne rotaci tela, je tam silnejsi ta dorazka koncova ktera jde prece jen z ramene, kdyz boucham vic rozmachnuty haky tak zase je citelny zlepseni dynamiky, proste je to dalsi vec co ma vliv na rychlost a potazmo silu uderu. a taky je to na takovou tu funkcni silu. a v neposledni rade me ten cvik fakt bavi.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út září 18, 2007 7:47 am Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | zeptam se tady . mam predstavu kolik jsou zhruba slusny vykony na bench/drep/mrtvolu apod, ale kolik je "slusny" na trh jednoruckou? 40?50kg? vic? pri mych 100kg vahy. jasne ze budu pridavat co to pujde, ale nemam fakt predstavu kolik je slusnej vykon . cvicim to kvuli boxu ted a fakt muzu doporucit. | Určitě +50...Navíc ty seš šíleně silnej takže myslim že klidně i +60kg ručka
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út září 18, 2007 8:48 am Předmět: |
|
|
pamatuju se ze jsem dal 60tku 1x a 70 jsem zkousel ale to uz bylo scifi... mozna 65by jeste slo takze ty bys mel drago dal 60 uplne s predhledem jak si tak vybavuju tvoje silovy vykony  navic ja jsem byl ztuhlej z liftu, ty budes mit jako fighter urcite lip vycvicenej nervovej system na tyhle dynamicky chutovky _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út září 18, 2007 10:47 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | pamatuju se ze jsem dal 60tku 1x a 70 jsem zkousel ale to uz bylo scifi... mozna 65by jeste slo takze ty bys mel drago dal 60 uplne s predhledem jak si tak vybavuju tvoje silovy vykony navic ja jsem byl ztuhlej z liftu, ty budes mit jako fighter urcite lip vycvicenej nervovej system na tyhle dynamicky chutovky |
dik, takze budu rychle pridavat, ja si vzal 30kg na poprvy a myslel jsem ze me ta setrvacnost utrhne ruku zkoncil jsem na 44kg, ale jel jsem hodne serii a taky jsem zkousel techniku co nejlepsi. ted budu pridavat.
tak dik, uz jsem v obraze
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá září 21, 2007 4:14 pm Předmět: |
|
|
102x převrácená pneu od traktoru....
v životě jsem tak necítil plíce _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: pá září 21, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
vsetko pri vahe 75-76kg
squat:2x100
bp:80
dl:3x100 trosku rezerva..cvicim to asi len 2mesiace
este vela halusiek treba papat
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá září 21, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | 102x převrácená pneu od traktoru....
v životě jsem tak necítil plíce | kolika kilová?
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá září 21, 2007 5:06 pm Předmět: |
|
|
Tobhužel přesně nevim, ale s několika lidmi jsme se shodli na tom, že má něco má mezi 120 a 150 kg
je lehká,musim vymyslet nějakej zpusob, jak ji zatížit... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
RadimS
|
Zaslal: pá září 21, 2007 5:27 pm Předmět: |
|
|
Tento týden jsem si udělal radost  a dal si maxka pro 8 opak v sérkách pro bench a mrtvolu.....ještě dva týdny vydržím hst a pak zkusím maximálku na bench (u mrtvoly a dřepů se bojím to zkoušet po jednom)......tělesná hmotnost:70-71 kg
BP:3x8x80kg
DL:3x8x135kg
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: pá září 21, 2007 6:44 pm Předmět: |
|
|
já dnes na bench nedal 115kg, osobák zůstává 112kg...sem se pěkně nasral _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|