Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuboo napsal:
dik

hmm Tradewind zaujimavy postreh nabuduce skusim .....inac ta 160 pojde tak ci tak zaradil som boardy takze o taky mesiac to pojde dufam
čoveče chyběl ti k ní kousek. Myslim že v dobrej den by si jí tam lupnul. Jinak pěknej benč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
kuboo: Super vahy...len pozeram, ze ta lava ruka nejak stale zvykne strajkovat.... (oproti pravej).

To je celkem běžnej jev,ale tréninkem se to srovná
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AHOLA

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
AHOLA napsal:
kuboo: Super vahy...len pozeram, ze ta lava ruka nejak stale zvykne strajkovat.... (oproti pravej).

To je celkem běžnej jev,ale tréninkem se to srovná

Len sa mi zda, ze Kubo sa s tym dlhsie trapi, nazivo som ho videl tlacit tusim len raz, vahu o 20-30 kg lahsiu (asi pred rokom) a ta ruka uz vtedy robila problemy.
Drago

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zeptam se tady . mam predstavu kolik jsou zhruba slusny vykony na bench/drep/mrtvolu apod, ale kolik je "slusny" na trh jednoruckou? 40?50kg? vic? pri mych 100kg vahy. jasne ze budu pridavat co to pujde, ale nemam fakt predstavu kolik je slusnej vykon . cvicim to kvuli boxu ted a fakt muzu doporucit.
AHOLA

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
cvicim to kvuli boxu ted a fakt muzu doporucit.

Sice OT, ale co to pomaha zlepsit? Ze by som to tiez zaradil....
A este jedna vec na teba - co tlakove cvicis na ramena? Ja uvazujem, ze zasa nic tlakove na nich robit nebudem, snad ako kvazi - fighter o nic nepridem...
Drago

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
cvicim to kvuli boxu ted a fakt muzu doporucit.

Sice OT, ale co to pomaha zlepsit? Ze by som to tiez zaradil....
A este jedna vec na teba - co tlakove cvicis na ramena? Ja uvazujem, ze zasa nic tlakove na nich robit nebudem, snad ako kvazi - fighter o nic nepridem...

me prijde ze to podobne jako hammer "zpevnuje" rameno, zrejme posiluje stabilizatory, a celkove ty svaly kolem ramenniho kloubu ze mam pocit ze tam to rameno doslova lip drzi. to se odrazi taky v uderech, pokud pouzijes hodne rotaci tela, je tam silnejsi ta dorazka koncova ktera jde prece jen z ramene, kdyz boucham vic rozmachnuty haky tak zase je citelny zlepseni dynamiky, proste je to dalsi vec co ma vliv na rychlost a potazmo silu uderu. a taky je to na takovou tu funkcni silu. a v neposledni rade me ten cvik fakt bavi.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
zeptam se tady . mam predstavu kolik jsou zhruba slusny vykony na bench/drep/mrtvolu apod, ale kolik je "slusny" na trh jednoruckou? 40?50kg? vic? pri mych 100kg vahy. jasne ze budu pridavat co to pujde, ale nemam fakt predstavu kolik je slusnej vykon . cvicim to kvuli boxu ted a fakt muzu doporucit.
Určitě +50...Navíc ty seš šíleně silnej takže myslim že klidně i +60kg ručka
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pamatuju se ze jsem dal 60tku 1x a 70 jsem zkousel ale to uz bylo scifi... mozna 65by jeste slo takze ty bys mel drago dal 60 uplne s predhledem jak si tak vybavuju tvoje silovy vykony navic ja jsem byl ztuhlej z liftu, ty budes mit jako fighter urcite lip vycvicenej nervovej system na tyhle dynamicky chutovky

Derek Poundstone
Drago

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
pamatuju se ze jsem dal 60tku 1x a 70 jsem zkousel ale to uz bylo scifi... mozna 65by jeste slo takze ty bys mel drago dal 60 uplne s predhledem jak si tak vybavuju tvoje silovy vykony navic ja jsem byl ztuhlej z liftu, ty budes mit jako fighter urcite lip vycvicenej nervovej system na tyhle dynamicky chutovky

dik, takze budu rychle pridavat, ja si vzal 30kg na poprvy a myslel jsem ze me ta setrvacnost utrhne ruku zkoncil jsem na 44kg, ale jel jsem hodne serii a taky jsem zkousel techniku co nejlepsi. ted budu pridavat.
tak dik, uz jsem v obraze
Triton

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

102x převrácená pneu od traktoru....

v životě jsem tak necítil plíce
esprit

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsetko pri vahe 75-76kg

squat:2x100
bp:80
dl:3x100 trosku rezerva..cvicim to asi len 2mesiace
este vela halusiek treba papat
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
102x převrácená pneu od traktoru....

v životě jsem tak necítil plíce
kolika kilová?
Triton

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tobhužel přesně nevim, ale s několika lidmi jsme se shodli na tom, že má něco má mezi 120 a 150 kg

je lehká,musim vymyslet nějakej zpusob, jak ji zatížit...
RadimS

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento týden jsem si udělal radost a dal si maxka pro 8 opak v sérkách pro bench a mrtvolu.....ještě dva týdny vydržím hst a pak zkusím maximálku na bench (u mrtvoly a dřepů se bojím to zkoušet po jednom)......tělesná hmotnost:70-71 kg
BP:3x8x80kg
DL:3x8x135kg
EXE

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já dnes na bench nedal 115kg, osobák zůstává 112kg...sem se pěkně nasral

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: