|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
melounek
|
Zaslal: čt září 20, 2007 12:45 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Mate niekto skusenost z Kreatinom od znacky Kompava? a aku skusenost mate celkovo s touto znackou? Mam kamosa ktory tam robi a vraj isli z kvalitou za posledny rok-dva hodne hore.... |
os. zkušenost nemám, ale tuším, že Kompava má creapure od Alzchemu - tzn. creatin špičkové kvality
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
secret78

|
Zaslal: čt září 20, 2007 6:07 pm Předmět: |
|
|
| melounek napsal: | | c87 napsal: | | Mate niekto skusenost z Kreatinom od znacky Kompava? a aku skusenost mate celkovo s touto znackou? Mam kamosa ktory tam robi a vraj isli z kvalitou za posledny rok-dva hodne hore.... |
os. zkušenost nemám, ale tuším, že Kompava má creapure od Alzchemu - tzn. creatin špičkové kvality |
mal som a urcite ze kvalitny
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: čt září 20, 2007 6:17 pm Předmět: |
|
|
Tohle to sou značky,ktery si vybudovali meno na kvalitnich produktech a neni třeba si ho pošpinit nějakou sračkou,když je nakupka surove hmoty stoji par korun a zbyva ji už jen natlačit do pixli s originalnim potiskem a krasně zpracovanym grafickym vzhledem,neřikam že se nestali vyjimky,aminostar apod.. ale nikdy to nebylo tak horky jak se zdalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: st září 26, 2007 9:45 pm Předmět: |
|
|
| melounek napsal: | | c87 napsal: | | Mate niekto skusenost z Kreatinom od znacky Kompava? a aku skusenost mate celkovo s touto znackou? Mam kamosa ktory tam robi a vraj isli z kvalitou za posledny rok-dva hodne hore.... |
os. zkušenost nemám, ale tuším, že Kompava má creapure od Alzchemu - tzn. creatin špičkové kvality |
a co taky Kre Alkatech (alkalin) od Biotech USA? zavodnuje moc? lebo som fighter nie kulturista, tak nechcem aby ma to moc zavodnovalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st září 26, 2007 9:47 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | melounek napsal: | | c87 napsal: | | Mate niekto skusenost z Kreatinom od znacky Kompava? a aku skusenost mate celkovo s touto znackou? Mam kamosa ktory tam robi a vraj isli z kvalitou za posledny rok-dva hodne hore.... |
a co taky Kre Alkatech (alkalin) od Biotech USA? zavodnuje moc? lebo som fighter nie kulturista, tak nechcem aby ma to moc zavodnovalo... |
nezavodňuje vůbec, je to nejlepší doplněk, jaký jsem kdy měl - především na sílu a výbušnost, perfektní...
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: st září 26, 2007 9:51 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | c87 napsal: | | melounek napsal: | | c87 napsal: | | Mate niekto skusenost z Kreatinom od znacky Kompava? a aku skusenost mate celkovo s touto znackou? Mam kamosa ktory tam robi a vraj isli z kvalitou za posledny rok-dva hodne hore.... |
a co taky Kre Alkatech (alkalin) od Biotech USA? zavodnuje moc? lebo som fighter nie kulturista, tak nechcem aby ma to moc zavodnovalo... |
nezavodňuje vůbec, je to nejlepší doplněk, jaký jsem kdy měl - především na sílu a výbušnost, perfektní... |
jo jo asi toto som chcel pocut , a znacka BIOTECH USA ma kvalitny tento tip creatinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: st září 26, 2007 10:48 pm Předmět: |
|
|
Len zaujimave je ze na polkilovom baleni pouzivaju pure a kilovom creapure.
Vrta mi to v hlave celu dobu. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt září 27, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | c87 napsal: | | melounek napsal: | | c87 napsal: | | Mate niekto skusenost z Kreatinom od znacky Kompava? a aku skusenost mate celkovo s touto znackou? Mam kamosa ktory tam robi a vraj isli z kvalitou za posledny rok-dva hodne hore.... |
nezavodňuje vůbec, je to nejlepší doplněk, jaký jsem kdy měl - především na sílu a výbušnost, perfektní... |
Počkat, já měl celou dobu za to, že kreatin hlavně tahá vodu, tak jaktože tento netahá? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt září 27, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Freimen napsal: | | c87 napsal: | | melounek napsal: | | c87 napsal: | | Mate niekto skusenost z Kreatinom od znacky Kompava? a aku skusenost mate celkovo s touto znackou? Mam kamosa ktory tam robi a vraj isli z kvalitou za posledny rok-dva hodne hore.... |
Počkat, já měl celou dobu za to, že kreatin hlavně tahá vodu, tak jaktože tento netahá? |
řeč je o americkém Biotechu a výrobku Crealkatech (nyní už Creatin ph-X), kde pro mě byla účinná dávka 2 tablety, tedy 1,5g creatinu 4x týdně před tréninkem...Taková dávka rozhodně nezavodní, pokud bereš monohydrát, tak při účinném dávkování alespoň 20g denně to už takový učinek na retenci vody má...
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: čt září 27, 2007 12:51 pm Předmět: |
|
|
nezavodňuje vůbec , je to nejlepší doplněk, jaký jsem kdy měl - především na sílu a výbušnost, perfektní... |
tak preco si sa pri diskusii s renom ohanal zavodnovanim ruhla krealkalynom v susednom threade? Nechcem rozputat hadku, len ukazujem, ze tiez tvrdis vzdy to, co sa ti hodi. _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt září 27, 2007 12:56 pm Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | Freimen napsal: | | c87 napsal: | | melounek napsal: | | c87 napsal: | | Mate niekto skusenost z Kreatinom od znacky Kompava? a aku skusenost mate celkovo s touto znackou? Mam kamosa ktory tam robi a vraj isli z kvalitou za posledny rok-dva hodne hore.... |
nezavodňuje vůbec , je to nejlepší doplněk, jaký jsem kdy měl - především na sílu a výbušnost, perfektní... |
tak preco si sa pri diskusii s renom ohanal zavodnovanim ruhla krealkalynom v susednom threade? Nechcem rozputat hadku, len ukazujem, ze tiez tvrdis vzdy to, co sa ti hodi. |
ty vole ruhl bral jako já 2 tablety? Nebyla náhodou automaticky řeč o podkožní vodě?
Jinak samozřejmě krealkalyn tahá do svalů vodu také...ale nezaleje tě jako klasický monohydrát...A u Ruhla nikde nepadlo, že by byl zalitý, řeč byla o tom, že podstatná částjeho váhového přírůstku je voda...
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: čt září 27, 2007 1:05 pm Předmět: |
|
|
to, ze monohydrat taha vodu do podkozia, pocujem prvy krat. Vlastne od teba som to uz pocul raz, ale neverim tomu moc;) _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt září 27, 2007 1:10 pm Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | to, ze monohydrat taha vodu do podkozia, pocujem prvy krat. Vlastne od teba som to uz pocul raz, ale neverim tomu moc;) |
takže jinak : chceš mi tedy namluvit, že např. v kulturistické dietě těsně před závody je vhodné dát kreatin? Ne, protože drží vodu - kdyby jí držel jen ve svalech, bylo by to plus, ale není tomu tak a tak to není vhodný doplněk do závěru přípravy...
A znovu jsme tedy u toho, protože u kondičního cvičence je to jedno...
PS:a to, že jsi tu retenci nikdy na sobě nezpozorovat dávám za vinu asi tomu, že jsi asi zalitý celý rok, já to při těch všech pruzích pozoroval zřetelně pokaždé...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 27, 2007 3:36 pm Předmět: |
|
|
kreatin nedrzi vodu v podkozi, alespon jsem se tedy nikde nedocetl jak a proc by to mel delat... ale ono kdyz kazdej behem kreatinovy kury tlasi do hlavy co nejvetsi davky sacharidu tak to uz nejaky vliv na retenci vody v podkozi mit bude ze? :) ja jsem daval 20-25g monohydratu denne ale taky jsem zral pomalu 1000 sacharidu denne a to je pak zazrak ze jsem v sobe drzel nejakou vodu, no ne? :)
takze bachorky ze alkalyn vodu zazracne nedrzi a monohydrat naopak vodu drzi a zpusobuje oduly vzhled muzeme s klidem opustit _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: čt září 27, 2007 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | matejkorvin napsal: | | to, ze monohydrat taha vodu do podkozia, pocujem prvy krat. Vlastne od teba som to uz pocul raz, ale neverim tomu moc;) |
takže jinak : chceš mi tedy namluvit, že např. v kulturistické dietě těsně před závody je vhodné dát kreatin?
| nechcem, kuturistickej priprave nerozumiem
| Freimen napsal: |
PS:a to, že jsi tu retenci nikdy na sobě nezpozorovat dávám za vinu asi tomu, že jsi asi zalitý celý rok, já to při těch všech pruzích pozoroval zřetelně pokaždé... |
to je pravda, za zivotny uspech by som pokladal, ak by som sa priblizil k 15% tuku . Ale vsetky zdroje, co som kedy cital pisali len o retencii vody v svaloch a nie v podkozi. _________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|