|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
mobsman
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Dan0 napsal: | | Žufan napsal: | | honda20 napsal: | Prosím radu od které firmy je lepší koupit kreatin ethyl ester: axis labs,M@M nebo xxextreme
Dík za radu... |
Nokia nebo Panasonic........je to jedno. | Jedno je len koleso na voze. Myslim ze to nie je uplne jedno od ktorej znacky beries kreatin. Napr. myslim ze je rozdiel od aminostaru alebo od dymatizu alebo scitecu. |
jo. i díru do prdele má každej jinou, přitom stejnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 5:07 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | Dan0 napsal: | | Žufan napsal: | | honda20 napsal: | Prosím radu od které firmy je lepší koupit kreatin ethyl ester: axis labs,M@M nebo xxextreme
Dík za radu... |
Nokia nebo Panasonic........je to jedno. | Jedno je len koleso na voze. Myslim ze to nie je uplne jedno od ktorej znacky beries kreatin. Napr. myslim ze je rozdiel od aminostaru alebo od dymatizu alebo scitecu. |
jo. i díru do prdele má každej jinou, přitom stejnou. |
Přesně tak
|
|
| nahoru |
|
 |
VelkyBratr

|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | Žufan napsal: | | honda20 napsal: | Prosím radu od které firmy je lepší koupit kreatin ethyl ester: axis labs,M@M nebo xxextreme
Dík za radu... |
Nokia nebo Panasonic........je to jedno. |
Tak se mi zdá, že ty budeš asi hóódně chytrý......
Ono je rozdíl si koupit sračku za pár kaček (aminostar apod.) nebo do toho trochu investovat a koupit něco funkčního.
Chtěl jsem jen vědět jestli ho někdo od těchto firem nebral.
Kord ten od XXTREME NUTRITION mě zajímá...je to kreatin ethyl ester malat a je za 800,- |
ja měl ted sračku od aminostar a šlapala sqěle... (ale myslím tím monohydrat)
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Roman_best napsal: | | honda20 napsal: | | Žufan napsal: | | honda20 napsal: | Prosím radu od které firmy je lepší koupit kreatin ethyl ester: axis labs,M@M nebo xxextreme
Dík za radu... |
Ono je rozdíl si koupit sračku za pár kaček (aminostar apod.) nebo do toho trochu investovat a koupit něco funkčního.
Kord ten od XXTREME NUTRITION mě zajímá...je to kreatin ethyl ester malat a je za 800,- |
ja měl ted sračku od aminostar a šlapala sqěle... (ale myslím tím monohydrat) |
Nevim proč sračku v čechach top number one.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | | Roman_best napsal: | | honda20 napsal: | | Žufan napsal: | | honda20 napsal: | Prosím radu od které firmy je lepší koupit kreatin ethyl ester: axis labs,M@M nebo xxextreme
Dík za radu... |
Nevim proč sračku v čechach top number one. |
bylo to myšleno ironicky jen sem citoval...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | | Roman_best napsal: | | honda20 napsal: | | Žufan napsal: | | honda20 napsal: | Prosím radu od které firmy je lepší koupit kreatin ethyl ester: axis labs,M@M nebo xxextreme
Dík za radu... |
hmm a Kenny má dvě uši
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Žufan napsal: | | Roman_best napsal: | | honda20 napsal: | | Žufan napsal: | | honda20 napsal: | Prosím radu od které firmy je lepší koupit kreatin ethyl ester: axis labs,M@M nebo xxextreme
Dík za radu... |
hmm a Kenny má dvě uši |
Co chceš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | | Freimen napsal: | | Žufan napsal: | | Roman_best napsal: | | honda20 napsal: | | Žufan napsal: | | honda20 napsal: | Prosím radu od které firmy je lepší koupit kreatin ethyl ester: axis labs,M@M nebo xxextreme
Dík za radu... |
hmm a Kenny má dvě uši |
Co chceš? |
aby šlo vedení aminostaru sedět a veřejně se omluvilo všem za ty podvody, kvůli kterým má za poslední 3 roky česká společnost ještě horší názor na doplňky než měla předtím...Myslím si, že ani nechápeš jak moc Aminostar trhu ublížil
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Žufan napsal: | | Freimen napsal: | | Žufan napsal: | | Roman_best napsal: | | honda20 napsal: | | Žufan napsal: | | honda20 napsal: | Prosím radu od které firmy je lepší koupit kreatin ethyl ester: axis labs,M@M nebo xxextreme
Dík za radu... |
hmm a Kenny má dvě uši |
Co chceš? |
aby šlo vedení aminostaru sedět a veřejně se omluvilo všem za ty podvody, kvůli kterým má za poslední 3 roky česká společnost ještě horší názor na doplňky než měla předtím...Myslím si, že ani nechápeš jak moc Aminostar trhu ublížil |
Dělaš z komara velbloda,ukaž mi lepši českou firmu,nehledě na to že proteiny sou jako blato a BCAA slisovanej protein,poohližej jen na složeni. (Sem zvědavej co vymysliš)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: |
Dělaš z komara velbloda,ukaž mi lepši českou firmu,nehledě na to že proteiny sou jako blato a BCAA slisovanej protein,poohližej jen na složeni. (Sem zvědavej co vymysliš) |
jsi velmi hloupý a zaslepený člověk
ale přesto ti dám podnět na večerní přemýšlení : jak se můžeš "poohlížet" na složení Aminostaru, když to, co je napsané ve složení, vevnitř není ??? A hlavně jim to dokázali, že to tam není (nikdo tu teď nemluví o těch steroidech v jejich doplňcích)
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Žufan napsal: |
Dělaš z komara velbloda,ukaž mi lepši českou firmu,nehledě na to že proteiny sou jako blato a BCAA slisovanej protein,poohližej jen na složeni. (Sem zvědavej co vymysliš) |
jsi velmi hloupý a zaslepený člověk
ale přesto ti dám podnět na večerní přemýšlení : jak se můžeš "poohlížet" na složení Aminostaru, když to, co je napsané ve složení, vevnitř není ??? A hlavně jim to dokázali, že to tam není (nikdo tu teď nemluví o těch steroidech v jejich doplňcích) |
Však mysliš že si to dnes dovoli znovu,sam sem je zavrhoval po jejich vychcavkach ale dnes věřim že si nedovoli to zopakovat,možna sem moc naivni,no nevim.
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | | Freimen napsal: | | Žufan napsal: | | Freimen napsal: | | Žufan napsal: | | Roman_best napsal: | | honda20 napsal: | | Žufan napsal: | | honda20 napsal: | Prosím radu od které firmy je lepší koupit kreatin ethyl ester: axis labs,M@M nebo xxextreme
Dík za radu... |
hmm a Kenny má dvě uši |
Co chceš? |
aby šlo vedení aminostaru sedět a veřejně se omluvilo všem za ty podvody, kvůli kterým má za poslední 3 roky česká společnost ještě horší názor na doplňky než měla předtím...Myslím si, že ani nechápeš jak moc Aminostar trhu ublížil |
Tak to jsem se toho dozvěděl....nemám chuť ani věk se handrkovat o kravinách. To že aminostar je sračka o tom nebudu vůbec diskutovat, to je holý fakt. Zatím to vypadá, že s těmito crea (ceem) nikdo zkušenosti nemá..bohužel. _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 1:43 am Předmět: |
|
|
Zdravim, chtěl bych začít s kreatinem a zajímá mi, zda existuje nějaký zvlášť vhodný trénink ?
3x týdně klasika - doteď
4x týdně
a kolik casu bych měl cvičením strávit-teď sem tak na 2hod.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|