| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: st červenec 04, 2007 7:40 pm Předmět: Hacken drep |
|
|
Jak správně na ně?Myslim s volnou,když jsem nedavno zkoušel na stoji tak mě už se 70 kilama tak bolely kolena že se to nedalo.
Vodkoukal jsem si to tady z galerie ale mam s technikou par problemu:
Položit uplně nebo tukat jak u mrtvoly?
Uchop se mi zdá nejlepí střídavej ale taky to na vídeu držej jinak.
At delam co delam při pokladani si hobluju spodek lejtek. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 05, 2007 4:43 am Předmět: |
|
|
Zatim to testuji a ucim se techniku.
Poprve jsme to zkousel se 70 kg pro 6 reps, ale to mne zklamalo, nohy se mne kroutily jak zizaly a pri provedeni sem se vzdy zasekl o lytka a pak v horni fazi o prdel. Podruhe sem sundal 20kg a hned to bylo o necem jinem. Mohl jsme si dovolit vetsi odstup mezi cinkou a nohama, coz vyresilo hlavni problem a pohyb byl plynuly. Jediny problem byly ty kolena, mas pravdu, ze u toho hodne boli, vic nez u klasickeho drepu. Uchop sem zkousel zatim nadhmatem a cinkou jsem vetsinou pokladal mozna obcas jen tukal, to ani nevim abych se priznal.... Vyhoda u me je to, ze mam male kotouce (5kg) a tak si muzu dovolit celkem velky rozsah pohybu.
Poprve sem byl nasranej a myslel sem ze ho vice cvicit nebudu, podruhe mne ale mile prekvapil a doporucuji ho obcas zkusit
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 7:43 pm Předmět: . |
|
|
cvičím to na stroji, na moju výšku je stroj akurát, už vyžší človek to u nás odcvičí ale trpia veľmi kolená
chcela som niečo iné : často je v posilke polemika ako cvičiť klasické drepy a aj hackendrepy, či schádzať až dole v podstate až k pätám ,alebo do roviny so zemou
ako to cvičíte vy? a prečo práve tak? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
Naposledy upravil maria dne so říjen 06, 2007 8:16 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 7:52 pm Předmět: |
|
|
Lepší se mi to cvičí s lehkou vahou, ale docela mi tam překáží prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 8:00 pm Předmět: |
|
|
ako to cvičíš až dole?a klasický drep?dole či len rovnobežne so zemou? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 8:06 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | ako to cvičíš až dole?a klasický drep?dole či len rovnobežne so zemou? |
Hakeny jsem ted jezdil furt když jsem neměl stojan (takže furt)-prdel vadí (zvlášt moje)ale dá se to když se lehce člověk prohne.Akorát jsem si osou brousil po spodku lejtek a to bylo celkem bolestivý no...
Hackeny na stoji jsem parkrat udělal a boleli mě šíleně kolena.
Klasickej džep s volnou někdy na paralel jindy co nejníž to jde což se u mě rovná nemožnosti pár dní sedět kůli šílený svalovce na zadku.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 8:08 pm Předmět: |
|
|
čo máš so zadkom?aký problém? _________________ maria
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | čo máš so zadkom?aký problém? |
při jakym?
při hackenu když jedeš nahuru tak si ho nabereš (resp.když to lidi zkoušej tak si budto vrazej osu do hamstringu nebo do zadku:)a navíc když ho má někdo velkej jako já.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 12:49 am Předmět: |
|
|
hackeny na stroji ...nejazdit
drepy ....pekne krasne az na zem
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 1:29 am Předmět: |
|
|
drepy len po paralelu...nizsie uz kvadricepsy nezaberaju....zjednodusene povedane.....
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 1:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 8:03 am Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | | hackeny na stroji ...nejazdit drepy ....pekne krasne az na zem |
vieš ako mi napumpuje nohy na stroji?idem až na päty a posledné opakovania pár sekúnd počkám a idem od nuly _________________ maria
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 10:21 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | secret78 napsal: | | drepy len po paralelu...nizsie uz kvadricepsy nezaberaju....zjednodusene povedane..... |
kdyby kvadricepsy pod paralelou nezabiraly tak z toho drepu nikdy nevstanes |
nooo bylo to myslene tak ze nejsu v napjeti...by sas divil cim vseckym to od pat tahas
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |