|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 7:23 am Předmět: |
|
|
| Piccolo napsal: | Zdravim, chtěl bych začít s kreatinem a zajímá mi, zda existuje nějaký zvlášť vhodný trénink ?
3x týdně klasika - doteď
4x týdně
a kolik casu bych měl cvičením strávit-teď sem tak na 2hod. |
Tak to zredukuješ na 1 hodinu, nie viac. 3x alebo 4x už podľa tréningu.
EDIT: Zvlášť vhodný tréning neexistuje. Treba ich striedať. Tak po 4-6 týždňoch. Z Tvojich otázok ale už vidím koľko bije.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 7:26 am Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: |
Tak to zredukuješ na 1 hodinu, nie viac. |
tohle taky vidim docela casto ale zatim mi nidko nerekl uspokojivy duvod proc by to tak melo byt _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 7:38 am Předmět: |
|
|
Myslím, že treba trénovať krátko a tvrdo. Po hodine sa dvíha kortizol čo nie je dobré. A potom, čo by tam viac ako hodinu robil? Keď tam je 2 hodiny tak to ukazeje na super objemný tréning. Ak nedáva 5 min pauzy čo nemyslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 7:41 am Předmět: |
|
|
po hodine se zveda kortizol? presne po hodine? kortizol ceka se stopkama a jakmile ubehne hodina tak se pusti do znicujiciho dila? to zcela jiste ne :)
to zavisi na tolika faktorech ze presnej cas neurci nikdo na svete, leda by sis nechal ten kortizol zmerit prave po hodine toho treninku...
ja bych treba do kreatinovy kury vysokoobjemovy trenink vrele doporucoval takze neco malo pres 1,5h optimalne, vyjimecne kolem 2h _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 7:46 am Předmět: |
|
|
Isteže nie presne po 60 min. Ale nejakún hranicu si treba určiť. A čo som čítal, najviac sa udáva hodina. No môže to tak byť, ale neviem si predstaviť čo by som tam 1,5h robil...dosť záleží na tom, co cvičí. Mne napr. HST trvá bez rocvičky cca 40 min a mám dosť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 12:47 pm Předmět: |
|
|
No mam ted trenink tridenni
1.den
břicho
záda:
hrazda
přítahy v sedě za krk na široký úpon
přítahy v sedě před krk užší úchyt s obráceným úchopem
přítahy v sedě před krk s trojuhelnikem
veslování k pasu ve stoje v předklonu s činkou
Cvik na spodky zad - kříž, plus do toho dělám rozpažky s jednoručkama
3x10
biceps:
EZ tyč ve stoje
kladivo
přítahy kladky rovně
4x10
2.
břicho
prsa:
bench
jenoručky na šikmý
rozpažky
4x10
triceps:
dips
kladka rovně
propínání v kleče
4x10
3.den
břicho
ramena:
zdvihy činky v sedě na přední ramenní
zdvihy činky v sedě na postranní ramenní
rozpažky na stroji v sedě
přítahy k bradě
delty
3x10
upažování 4 serie do selhání
biceps:
kladka rovně
kladka s provazem
nohy:
legpress
překopávání
zakopávání
lýtka
3x10
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 12:48 pm Předmět: |
|
|
jo a pauzy 30 az 60 vterin
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Isteže nie presne po 60 min. Ale nejakún hranicu si treba určiť. A čo som čítal, najviac sa udáva hodina. No môže to tak byť, ale neviem si predstaviť čo by som tam 1,5h robil...dosť záleží na tom, co cvičí. Mne napr. HST trvá bez rocvičky cca 40 min a mám dosť. | No a zober si napr. Sheiko tak cca. 2 hodky niekedy niekomu viac a niekomu menej. A co som pocul tak este nikto nepovedal na tento trening pol kriveho slova
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Dan0 napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Isteže nie presne po 60 min. Ale nejakún hranicu si treba určiť. A čo som čítal, najviac sa udáva hodina. No môže to tak byť, ale neviem si predstaviť čo by som tam 1,5h robil...dosť záleží na tom, co cvičí. Mne napr. HST trvá bez rocvičky cca 40 min a mám dosť. | No a zober si napr. Sheiko tak cca. 2 hodky niekedy niekomu viac a niekomu menej. A co som pocul tak este nikto nepovedal na tento trening pol kriveho slova |
Ok, ja hovorím za seba. Určite nemám čas na 2 hod. tréningy a ani by ma nebavili. Piccolo, ten tréning je naozaj na p...
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
Jinak jaké máte nazory na:
[b]KRE-ALKALYN caps od Nutrendu[/b], hlavně to dávkování je dost nižší než u jiných výrobků
nutrend.cz/cz/produkty/creatinove-produkty/art_18763/kre-alkalyn-caps.aspx
a na
monohydrat od MAX MUSCLE , nikde jsem na tudle firmu nenašel hodnocení
weider.cz/obchod/detail.phtml?ZboziID=51&TypKat=Kategorie&TypID=1&DruhID=11
Jinak dík za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 1:11 pm Předmět: |
|
|
No rek bych ze asi mas pravdu ze ten trenink za moc nestoji, mohl by si mi ale napsat co je asi tak to nejhorší co bych měl změnit?
jinak cvičim už docela dlouho, ale pořádně tak 2 roky - výsledky jsou ale asi by mohli být lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Piccolo napsal: | No rek bych ze asi mas pravdu ze ten trenink za moc nestoji, mohl by si mi ale napsat co je asi tak to nejhorší co bych měl změnit?
jinak cvičim už docela dlouho, ale pořádně tak 2 roky - výsledky jsou ale asi by mohli být lepší |
Partia 1x týždenne je zastaraná-skús fullbody ako Korte, GVT a HST (to sa mne skvele osvedčilo). Ale to je tiež dočasné riešenie. Rozdeľ partie na malé a veľké (stehná, chrbát, prsia). NEKLADKUJ! . Hádam vieš, ktoré cviky sú zakladné. Na malé partie tak 5-7 sérií, veľké do 12. Napr. aj na stehná keď dám drep+legpress tak bohatě stačí 8 sérií lebo by som nevstal z postele. A strava to už sám vieš jak si na tom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
Hmm o fullbody sem vzdycky uvazoval, ale vzdycky mi pripadalo ze bych delal moc malo, abych se vesel do rozumnyho casu, ale jo asi zkusim HST. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Piccolo napsal: | Proc nekladkovat??
|
Z kladiek neporastieš. Základné cviky cvič. Ja tiež cítim triceps pri kladke najlepšie, ale z toho sa jednoducho nezlepšíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|