|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Piccolo

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:08 pm Předmět: |
|
|
Takze jen se zelezem?
obcas je to problem pac nemam partaka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Piccolo napsal: | Takze jen se zelezem?
obcas je to problem pac nemam partaka |
Teraz si to vystihol. Ani ja nemám a žijem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Piccolo napsal: |
no nerikam ze mi to zabije, spis si myslim ze ten cvik nejedu tak precizně |
Prečo ako? Necvič do zlyhania. Ak máš stojan na drepy všetko ide ako po masle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
Ještě zpátky k tomu kreatinu jak sem se ptal, co bys k tomu řek?
"Jinak jaké máte nazory na:
KRE-ALKALYN caps od Nutrendu , hlavně to dávkování je dost nižší než u jiných výrobků
nutrend.cz/cz/produkty/creatinove-produkty/art_18763/kre-alkalyn-caps.aspx
a na
monohydrat od MAX MUSCLE, nikde jsem na tudle firmu nenašel hodnocení
weider.cz/obchod/detail.phtml?ZboziID=51&TypKat=Kategorie&TypID=1&DruhID=11
Jinak dík za odpovědi"
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:33 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Iron Lung Power napsal: |
Tak to zredukuješ na 1 hodinu, nie viac. |
tohle taky vidim docela casto ale zatim mi nidko nerekl uspokojivy duvod proc by to tak melo byt |
Přesně tak, můj trénink trvá taky mnohem déle než 1 hodina. A nevidím důvod proč to po 55 min. zapíchnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:36 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Iron Lung Power napsal: |
Tak to zredukuješ na 1 hodinu, nie viac. |
tohle taky vidim docela casto ale zatim mi nidko nerekl uspokojivy duvod proc by to tak melo byt |
Přesně tak, můj trénink trvá taky mnohem déle než 1 hodina. A nevidím důvod proč to po 55 min. zapíchnout. |
Ja cvičim tak že po hodině bych neudělal ani dřep bez zatěže,možna se to odviji od me cholericke povahy,jedu tempem jako krava a za 40-50min. vyfluslej nasračku.
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:44 pm Předmět: |
|
|
Tak to ale v tom připadě víc svalových vláken přetrháš, než ti vyroste. Výsledek je to, že neporosteš. Já trénuji taky tvrdě, ale i tak to neznamená, že pak nemůžu udělat ani krok. Tředa pak 2 dny chodim jak napr****j, ale chodim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Piccolo napsal: | Ještě zpátky k tomu kreatinu jak sem se ptal, co bys k tomu řek?
"Jinak jaké máte nazory na:
KRE-ALKALYN caps od Nutrendu , hlavně to dávkování je dost nižší než u jiných výrobků
nutrend.cz/cz/produkty/creatinove-produkty/art_18763/kre-alkalyn-caps.aspx
a na
monohydrat od MAX MUSCLE, nikde jsem na tudle firmu nenašel hodnocení
weider.cz/obchod/detail.phtml?ZboziID=51&TypKat=Kategorie&TypID=1&DruhID=11
Jinak dík za odpovědi" |
čo ja viem? Vyber si nejaký slušný kreatín zo strednej cenovej kategórie (alebo vyššej ak na to máš) a uvidíš že budeš spokojný .
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 4:14 pm Předmět: |
|
|
no spis mi slo o ten Kre-Alkalyn od nutrendu, tam se bere jedna az 2 tablety denne a 120 jich je za 675, coz je oproti jinym dost vyhodny
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Piccolo napsal: | | no spis mi slo o ten Kre-Alkalyn od nutrendu, tam se bere jedna az 2 tablety denne a 120 jich je za 675, coz je oproti jinym dost vyhodny |
skus creatin alkatech od BIOTECHU, cital som nanho prevazne pozitivne reakcie, uz mi prisiel aj domov ale nemam ho este odskusany, lebo som chory
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po říjen 08, 2007 6:15 pm Předmět: |
|
|
Prosim,jaky je rozdil mezi kre-alkalinem a kreatinem ethyl esterem?
Ktery je ucinejsi aktery by jste mi doporucili z ronnieho obchodu? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po říjen 08, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | Prosim,jaky je rozdil mezi kre-alkalinem a kreatinem ethyl esterem?
Ktery je ucinejsi aktery by jste mi doporucili z ronnieho obchodu? diky |
pokud jsi neměl ani jedno, tak začni kvalitním krealkalynem, pak dej 6 týdnů - dva měsíce pauzu a nasaď CEE, ale vol kvalitní firmy, žádný Aminostar...
Ono se vyplatí raději dát 800Kč za něco, co funguje, než 60Kč úplně vyhodit z okna...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: po říjen 08, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
Frei, myslim že ty si niekde pisal že si bral krealkatech od Biotechu a si ho chvalil. Ak si to bol ty :) tak ako si davkoval? Daval si klasiku podla navodu alebo nejako upravene dafkovanie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po říjen 08, 2007 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Číča napsal: | Prosim,jaky je rozdil mezi kre-alkalinem a kreatinem ethyl esterem?
Ktery je ucinejsi aktery by jste mi doporucili z ronnieho obchodu? diky |
pokud jsi neměl ani jedno, tak začni kvalitním krealkalynem, pak dej 6 týdnů - dva měsíce pauzu a nasaď CEE, ale vol kvalitní firmy, žádný Aminostar...
Ono se vyplatí raději dát 800Kč za něco, co funguje, než 60Kč úplně vyhodit z okna... |
Mej jsem monohydrat od Nutrendu,kery mi krome vetsiho potreningoveho napumpovani prsou nic nedal. -jo,to sjem asi mel zminit prve. proto ted chci zkusit neco kvalitniho a na jine bazi.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|