|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem si prubnul v ramci treninku nohou dřep
30reps s 100kg
celkem v poho ale při 15. reps mi predstava ze musim ten samy pocet jeste dat znovu desila hlavne zda to udejcham, ale povidlo se :-)
po ty prvni serii to byl pěknej pumping a celej povedenej trenink, i přesto ze sem myslel ze to tam dneska jen odsedim, pze v satne pri vstupu mi nejak nastal pocit hypoglykemie nebo co to bylo....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: so říjen 20, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
ja dal 100kg 6x _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
za posledny tyzden som si spravil par krat radost s pritahmi a to:
jednorucka 60 kg /8reps
velka 100kg/8reps
a dnes benchpressom 100kg/9reps.
len skoda, ze ja som taky nesilovy typ, maxka na jedno opakovanie su vzhladom na take osmicky a sestky dost nizke.  Ale co uz, ked rastie tak som rad
aha, este vek 18 vaha 82 _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po říjen 22, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
dalsi "fishing for compliments".. a urcite jsi zapomnel dodat ze cvicis od sestnacti a proste jsi strasne slaby aha to jsi vlastne naznacil...ale co uz no ... no .... no... no....
no ses proste king.. co dodat ? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | dalsi "fishing for compliments".. a urcite jsi zapomnel dodat ze cvicis od sestnacti a proste jsi strasne slaby aha to jsi vlastne naznacil...ale co uz no ... no .... no... no....
no ses proste king.. co dodat ? :-) |
je mi 16,dam 2x 100kg a cvicim rok,pochvalis me?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Prinz Eugen napsal: | dalsi "fishing for compliments".. a urcite jsi zapomnel dodat ze cvicis od sestnacti a proste jsi strasne slaby aha to jsi vlastne naznacil...ale co uz no ... no .... no... no....
je mi 16,dam 2x 100kg a cvicim rok,pochvalis me? |
Ale mas skoro 100kg ne?:Dh
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:24 pm Předmět: |
|
|
nekdo na gainu 10 kg pracuje rok a nekomu to trva jen tri strany fora .. alternativni merne jednotky.. budme rebelove :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:47 pm Předmět: |
|
|
mozno nastavil odhodlani na 100% _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:49 pm Předmět: |
|
|
Eugen, mohol by si mi prosim ta vysvetlit co ten prispevok mal znamenat??
1: skratka som prispel do prislusneho topicu a vlastne vobec neviem co sa ti nepaci.Po pochvalu som si urcite neprisiel a myslim si, ze pri silovych vykonoch je skratka potrebne uviest aj vahu a vek.
2: to ze mam slabe maxka som nepovedal aby ste ma lutovali, chcel som tym len namierit len na to, ze ostatni pri takej deviatke daju na bench o 10 kg viac.
celkovo mi to prislo tak, ze si zakomplexovany. Podobne prispevky si mozes odpustit. _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Aratan2 napsal: | | Číča napsal: | | Prinz Eugen napsal: | dalsi "fishing for compliments".. a urcite jsi zapomnel dodat ze cvicis od sestnacti a proste jsi strasne slaby aha to jsi vlastne naznacil...ale co uz no ... no .... no... no....
A že tak najednou. Tohle je ze strany 152
| Číča napsal: | Ja se malinko zlepsil,ikdyz nikdo nevi,ze sjem sem neco psal Sam uz envim co...
vaha 106kg
bench 2x 90 kg | |
Nevim,cim to je :) Je fakt,ze jsem se na delsi dobu vyhnul nemoci (ta me chytla az pred 2ma dnama ted ),takze jsem mohl benchovat. mezitim sjem nabral na 107kg,ale jelikoz jsem zase prestal jezdit nohy,mam zpatky 106
edit: No,je to mesic,to je dlouha doba
A taky jsem zacal delat mrtvoly,ted jsem dal 7*100kg... no kdyz na to koukam,ja jsem ale dobrej
Naposledy upravil Číča dne po říjen 22, 2007 5:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Aratan2 napsal: | | Číča napsal: | | Prinz Eugen napsal: | dalsi "fishing for compliments".. a urcite jsi zapomnel dodat ze cvicis od sestnacti a proste jsi strasne slaby aha to jsi vlastne naznacil...ale co uz no ... no .... no... no....
A že tak najednou. Tohle je ze strany 152
| Číča napsal: | Ja se malinko zlepsil,ikdyz nikdo nevi,ze sjem sem neco psal Sam uz envim co...
vaha 106kg
bench 2x 90 kg | |
Nevim,cim to je :) Je fakt,ze jsem se na delsi dobu vyhnul nemoci (ta me chytla az pred 2ma dnama ted ),takze jsem mohl benchovat. mezitim sjem nabral na 107kg,ale jelikoz jsem zase prestal jezdit nohy,mam zpatky 106 |
máš strašně moc kilo na tak slabý benč, tochu mi připomínáš sebe... v začátcích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po říjen 22, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Coregonus napsal: | Eugen, mohol by si mi prosim ta vysvetlit co ten prispevok mal znamenat??
1: skratka som prispel do prislusneho topicu a vlastne vobec neviem co sa ti nepaci.Po pochvalu som si urcite neprisiel a myslim si, ze pri silovych vykonoch je skratka potrebne uviest aj vahu a vek.
2: to ze mam slabe maxka som nepovedal aby ste ma lutovali, chcel som tym len namierit len na to, ze ostatni pri takej deviatke daju na bench o 10 kg viac.
celkovo mi to prislo tak, ze si zakomplexovany. Podobne prispevky si mozes odpustit. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|