|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Janca.lt

|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 10:55 am Předmět: |
|
|
melo by pomahat je denne mazat ricinovym olejem, narozdil od jinych pripravky je levny tak proc to nezkusit, da se sehnat v lekarne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 11:36 am Předmět: |
|
|
pomáhá jediné...shodit...osobní zkušenost...časem zbělají a stáhnou se...ale nikdy dokonale nezmizí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 6:29 pm Předmět: |
|
|
A de to vydet kdyz zbelaj? Ja vsude vidam fotky cervenofialovych (takovy mam ja) ale este nikdy sem nevidel nikoho s vybelenyma
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Big Stone napsal: | | A de to vydet kdyz zbelaj? Ja vsude vidam fotky cervenofialovych (takovy mam ja) ale este nikdy sem nevidel nikoho s vybelenyma |
casem zbelaj.. kdyz prestanes pribirat.. kdyz shodis hodne,tak se nestahnou jako zdrava kuze a stanou se takovy vrascity.. _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 7:42 pm Předmět: |
|
|
Ja bych to nejak neresil kdybych je nemel primo na vrcholku bicaku (nejsem zadnej sampon klidek ale stejne me to stve ze prave tam  ) To mi ale reknete sakra proc proti tomu nic neni, co delaj ty zensky po tehotenstvi dyk ty by se zblaznily kdyby jim to zustalo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 9:49 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | btw ludia, spozoroval som nove strije na stehne, ale su este take malicke, ani nie moc velke, tazko viditelne z dialky...
vyzera to ako keby sa len "tvorili"
a preto sa xcem spytat, ako vznikaju strije,
je to ze su malicke plytke, a zvacsuju sa a prehlbuju?
alebo zo dna na den vyhupnu v plnej krase?
dik.. |
mal si poslednú dobu väčší prírastok na obvode stehien?
ináč k striám, ak Tvoja koža rýchlejšie zväčšovanie nezvláda, nepomôže ani mastenie, olejovanie atď.nikdy to nezmizne ani neskôr
a nič s tým neurobíš, buď je Tvoja koža ľudovo povedané mastná a pružná, alebo nie je _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 11:18 pm Předmět: |
|
|
Me prijde, ze nepribiram uz nejak rychle a ze ty stryje se mi delaji dalsi snad jenom z principu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 5:53 am Předmět: |
|
|
| Big Stone napsal: | | A de to vydet kdyz zbelaj? Ja vsude vidam fotky cervenofialovych (takovy mam ja) ale este nikdy sem nevidel nikoho s vybelenyma | měl jsem na ramenou strie červený a široký jako palec...teď mají tak 2 mm a jsou bílý...nejsou skoro vidět....z metru je nevidíš...kdyby si Tě někdo prohlížel hodně z blízka , tak by si jich asi všiml...ale není to žádná tragedie..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 5:54 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Me prijde, ze nepribiram uz nejak rychle a ze ty stryje se mi delaji dalsi snad jenom z principu | ...genetika
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 4:33 pm Předmět: |
|
|
to áno, genetika, mne sa bruško 4 x vydulo a dosť parádne a nemám na ňom žiadne strie _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Big Stone napsal: | | A de to vydet kdyz zbelaj? Ja vsude vidam fotky cervenofialovych (takovy mam ja) ale este nikdy sem nevidel nikoho s vybelenyma | měl jsem na ramenou strie červený a široký jako palec...teď mají tak 2 mm a jsou bílý...nejsou skoro vidět....z metru je nevidíš...kdyby si Tě někdo prohlížel hodně z blízka , tak by si jich asi všiml...ale není to žádná tragedie.. |
u mna to iste, minulu zimu sa mi spravili strie, pocas leta som sa celkom dost opalil a jak som na jesen vybledol, vybledli aj strie, takze teraz ich skoro vobec nevidno _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 6:08 pm Předmět: |
|
|
Tak to me chlapi na jednu stranu utesujete:) Na druhou jsem jeste poradne nezacal a uz abych hubnul. Pamatuju si jaka desna vyzablina jsem byl pri 70kg. Ted mam 90, to mam jako zhubnout zpatky na nakych 80? To snad ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: út říjen 30, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
Praveze ne, nakej tuk mam ale i pri 90kg sem furt hubenej  a nedovedu si predstavit bejt jeste hubenejsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|