Strie.... pár otázek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strie.... pár otázek  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Strie.... pár otázek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Janca.lt

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

melo by pomahat je denne mazat ricinovym olejem, narozdil od jinych pripravky je levny tak proc to nezkusit, da se sehnat v lekarne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pomáhá jediné...shodit...osobní zkušenost...časem zbělají a stáhnou se...ale nikdy dokonale nezmizí...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Big Stone

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A de to vydet kdyz zbelaj? Ja vsude vidam fotky cervenofialovych (takovy mam ja) ale este nikdy sem nevidel nikoho s vybelenyma
ChickenEater

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Stone napsal:
A de to vydet kdyz zbelaj? Ja vsude vidam fotky cervenofialovych (takovy mam ja) ale este nikdy sem nevidel nikoho s vybelenyma

casem zbelaj.. kdyz prestanes pribirat.. kdyz shodis hodne,tak se nestahnou jako zdrava kuze a stanou se takovy vrascity..
Big Stone

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych to nejak neresil kdybych je nemel primo na vrcholku bicaku (nejsem zadnej sampon klidek ale stejne me to stve ze prave tam ) To mi ale reknete sakra proc proti tomu nic neni, co delaj ty zensky po tehotenstvi dyk ty by se zblaznily kdyby jim to zustalo ne?
ChickenEater

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Stone napsal:
Ja bych to nejak neresil kdybych je nemel primo na vrcholku bicaku (nejsem zadnej sampon klidek ale stejne me to stve ze prave tam ) To mi ale reknete sakra proc proti tomu nic neni, co delaj ty zensky po tehotenstvi dyk ty by se zblaznily kdyby jim to zustalo ne?

do 6 mesicu od vzniku se pry daji odstranit laserem, ale nebude to nejlevnejsi
nekdo k nim ma vetsi sklony, nektere kremy mohou fungovat dobre jako prevence,ale koho by bavilo se 2x-3x denne mazat..
maria

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ursus. napsal:
btw ludia, spozoroval som nove strije na stehne, ale su este take malicke, ani nie moc velke, tazko viditelne z dialky...

vyzera to ako keby sa len "tvorili"

a preto sa xcem spytat, ako vznikaju strije,
je to ze su malicke plytke, a zvacsuju sa a prehlbuju?
alebo zo dna na den vyhupnu v plnej krase?

dik..

mal si poslednú dobu väčší prírastok na obvode stehien?

ináč k striám, ak Tvoja koža rýchlejšie zväčšovanie nezvláda, nepomôže ani mastenie, olejovanie atď.nikdy to nezmizne ani neskôr
a nič s tým neurobíš, buď je Tvoja koža ľudovo povedané mastná a pružná, alebo nie je
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me prijde, ze nepribiram uz nejak rychle a ze ty stryje se mi delaji dalsi snad jenom z principu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Stone napsal:
měl jsem na ramenou strie červený a široký jako palec...teď mají tak 2 mm a jsou bílý...nejsou skoro vidět....z metru je nevidíš...kdyby si Tě někdo prohlížel hodně z blízka , tak by si jich asi všiml...ale není to žádná tragedie..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Me prijde, ze nepribiram uz nejak rychle a ze ty stryje se mi delaji dalsi snad jenom z principu
...genetika
maria

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to áno, genetika, mne sa bruško 4 x vydulo a dosť parádne a nemám na ňom žiadne strie
Soorbso

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Big Stone napsal:
měl jsem na ramenou strie červený a široký jako palec...teď mají tak 2 mm a jsou bílý...nejsou skoro vidět....z metru je nevidíš...kdyby si Tě někdo prohlížel hodně z blízka , tak by si jich asi všiml...ale není to žádná tragedie..

u mna to iste, minulu zimu sa mi spravili strie, pocas leta som sa celkom dost opalil a jak som na jesen vybledol, vybledli aj strie, takze teraz ich skoro vobec nevidno
Big Stone

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to me chlapi na jednu stranu utesujete:) Na druhou jsem jeste poradne nezacal a uz abych hubnul. Pamatuju si jaka desna vyzablina jsem byl pri 70kg. Ted mam 90, to mam jako zhubnout zpatky na nakych 80? To snad ne.
BUFU

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Stone napsal:
Tak to me chlapi na jednu stranu utesujete:) Na druhou jsem jeste poradne nezacal a uz abych hubnul. Pamatuju si jaka desna vyzablina jsem byl pri 70kg. Ted mam 90, to mam jako zhubnout zpatky na nakych 80? To snad ne.

Ty máš 90 kg svalů? Taková dietka není na škodu pokud máš na sobě nějaký to sádlo ne? Pak zase můžeš pěkně pomale přibírat
Big Stone

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Praveze ne, nakej tuk mam ale i pri 90kg sem furt hubenej a nedovedu si predstavit bejt jeste hubenejsi...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strie.... pár otázek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: