|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Francúza robíš s VČ? |
jj s EZ-tou, takovou víc ohlou než normálně... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 12:55 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Francúza robíš s VČ? |
jj s EZ-tou, takovou víc ohlou než normálně... |
A to Ti stačí 12,5 kg? Ostatné váhy máš celkom slušné, no toto
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | BUFU napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Francúza robíš s VČ? |
jj s EZ-tou, takovou víc ohlou než normálně... |
A to Ti stačí 12,5 kg? Ostatné váhy máš celkom slušné, no toto |
Je to 12,5 kg na každé straně činky + 10 kg osa. Což vzhledem k ostatním somráckým výkonům odpovídá, aspon podle mě. Taky záleží jak ten cvik jedeš, pokud jedeš dráhu 5 cm a 20 cm, tak taky dáš jinou váhu. Btw takhle to mám napsaný u víc cviků... třeba přítahy v předklonu, scottova lavice, a u Incline tlaků je to taky váha jedné činky _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po listopad 05, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
Nechci ti to zasírat ale psát celkovou váhu činky by blo určitě přehlednější.Jinak pěkný zlepšení jen tak dál _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po listopad 05, 2007 7:40 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Nechci ti to zasírat ale psát celkovou váhu činky by blo určitě přehlednější.Jinak pěkný zlepšení jen tak dál |
jj to asi bylo, ale pro mě je zase přehlednější psát váhu na jedné straně, páč to pak zpětně nemusím přepočítávat. Ale polepším se
No zlepšení, nevím, vzhledem k poprázdninovému stavu jo ale podle me je to furt slabota. Začínám si říkat kde dělám chybu... Když kouknu na lidi kolem sebe, tak po roce udělaj to co já za 2 roky a to žerou jen 12 rohlíků denně a stravu neřeší (obrazně řečeno). Cvičím už 2,5 roku, z toho tak rok tak nějak, že vím zhruba jak na to. Ale na benchu tlačím usmolených 85-95 kg, mrtvoly (po půl roce) jen okolo 120 kg a o dřepu se ani nezminuju.
Stravu si myslím, že mám v pohodě, spíš se asi "flákám" na tréninku. Tenhle školní rok sem si řekl, že budu cvičit nějak systematičtěji, ale těžko říct - maturita,miliony protokolů, výška - málo času.
Uvidíme jak na tom budu za pár měsíců, ale myslím, že už se moc zlepšovat nebudu _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po listopad 05, 2007 10:18 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | keba napsal: | | Nechci ti to zasírat ale psát celkovou váhu činky by blo určitě přehlednější.Jinak pěkný zlepšení jen tak dál |
jj to asi bylo, ale pro mě je zase přehlednější psát váhu na jedné straně, páč to pak zpětně nemusím přepočítávat. Ale polepším se
No zlepšení, nevím, vzhledem k poprázdninovému stavu jo ale podle me je to furt slabota. Začínám si říkat kde dělám chybu... Když kouknu na lidi kolem sebe, tak po roce udělaj to co já za 2 roky a to žerou jen 12 rohlíků denně a stravu neřeší (obrazně řečeno). Cvičím už 2,5 roku, z toho tak rok tak nějak, že vím zhruba jak na to. Ale na benchu tlačím usmolených 85-95 kg, mrtvoly (po půl roce) jen okolo 120 kg a o dřepu se ani nezminuju.
Stravu si myslím, že mám v pohodě, spíš se asi "flákám" na tréninku. Tenhle školní rok sem si řekl, že budu cvičit nějak systematičtěji, ale těžko říct - maturita,miliony protokolů, výška - málo času.
Uvidíme jak na tom budu za pár měsíců, ale myslím, že už se moc zlepšovat nebudu |
nepropadej panice a makej dal, ono se ti vrati;) ja jsem na tom s vahama o dost hur nez ty, ale krucek po krucku se to zlepsuje, u tebe urcite taky _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 12:35 am Předmět: |
|
|
Bufu, jak vypada to zvedani noh na opascich?
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 8:07 am Předmět: |
|
|
| faye napsal: | | Bufu, jak vypada to zvedani noh na opascich? |
Na hrazdě jsou zavěšeny 2 opasky, do nich si dáš ruce. Zavěsíš se a pak břichem zvedáš nohy k břichu.
Je to jakoby si se rukama držela na hrazdě a zvedala nohy, akorát je to snažší v tom, že tě drží ty pásky a nemusíš se starat o to, aby ses udržela na té hrazdě... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 1:19 pm Předmět: |
|
|
9.11.2007
| kód: |
Dřep na široko 6* 5* 60 kg
Shyby naširoko 6* 5* 0kg
Přítahy v předklonu 6* 5* 55 kg
Hyperextrenze 3* 5* 10 kg
MT s nataženýma nohama 3* 5* 70 kg
Výpady 3* 6* 30 kg
břicho
|
- pohoda... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po listopad 12, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
mini CKD
-takže plánem je hodit menší dietku (na cca týden), v tuhle debilní dobu to dávám protože na jaře nebude čas ani nálada....
12.11.2007
TRÉNINK:
Dřep na široko 5* 5* 65 kg
Shyby naširoko 4* 5* 5kg
Přítahy v předklonu 6* 5* 57 kg
Hyperextrenze 3* 5* 15 kg
MT s nataž. nohama 3* 5* 75 kg
Výpady 3* 6* 40 kg
břicho
|
-stejný jak minulý týden, jen vyšší váha
STRAVA:
vejce 4ks
Sedlčanský hermelín obyč
sýr eidam
salám Vysočina
paprika
Sedlčanský hermelín pikant.
lžička krémžské hořčice
salám Vysočina 50 g
okurek
olej olivový - Kreolis
8253 kj; 123,1 b; 163,8 t; 5,2 s;
|
-přemýšlím estli se na to nevykašlu, celej den me boli kebula a mám občas srajdu, což mi ve škole dost překáží... na závody se stejně nechystám. Eště uvidíme co bude zítra. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|