| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Brave
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
Třetí týden to bylo už jen o 1 kg, po vysazení nabírám asi 0,5 kg/týden. Další dávkování zkusím příští měsíc. _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
papaya

|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
Čau, mám dotaz-v jakém množství vody rozpouštět glukopur s kreatinem?..stačí 3 dcl, nebo raději třeba 0,5 litru?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 8:07 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Čau, mám dotaz-v jakém množství vody rozpouštět glukopur s kreatinem?..stačí 3 dcl, nebo raději třeba 0,5 litru? |
Je to jedno...riesis hlúposti, a ked sa nevies rozhodnuť tak daj 4dl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
může něco kreatin přínést fightu? možná složitá otázka ale já ji jinák napsat neumím. má někdo nějakou osobní zkušenost?
dík _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Oďas
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 9:53 am Předmět: |
|
|
Užíváním kreatinu svaly rostou tak,
že se zvětšuje objem svalových buněk (jestli to chápu správně).
Co tedy znamená růst svalů bez užívání kreatinu?
Jak svaly rostou?
To se navyšuje počet svalových buněk
nebo jak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | může něco kreatin přínést fightu? možná složitá otázka ale já ji jinák napsat neumím. má někdo nějakou osobní zkušenost?
dík |
například lepsi regeneraci....jinak pokud nechces vylozene pribrat a zesilit tak spis asi ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Kadd napsal: | může něco kreatin přínést fightu? možná složitá otázka ale já ji jinák napsat neumím. má někdo nějakou osobní zkušenost?
dík |
například lepsi regeneraci....jinak pokud nechces vylozene pribrat a zesilit tak spis asi ne... |
Silu by Ti mal pridať...
|
|
| nahoru |
|
 |
RadimS
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 10:20 am Předmět: |
|
|
Ahoj.
Chystám se koupit můj první kreatin.Mám možnost koupit výhodně výrobky od aminostaru...co říkáte na kreatiny od této firmy?
a taky bych potřeboval poradit jestli obyč monohydrát a nebo CEE (kre-alkalyn je na mě moc drahej )?...prý CEE tolik neváže vodu,co je na tom pravdy?
|
|
| nahoru |
|
 |
RadimS
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 10:28 am Předmět: |
|
|
a jak se pls CEE dávkuje?...o dávkování monohydrátu jsem si zde přečetl už.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 12:09 pm Předmět: |
|
|
| RadimS napsal: | Ahoj.
Chystám se koupit můj první kreatin.Mám možnost koupit výhodně výrobky od aminostaru...co říkáte na kreatiny od této firmy?
a taky bych potřeboval poradit jestli obyč monohydrát a nebo CEE (kre-alkalyn je na mě moc drahej )?...prý CEE tolik neváže vodu,co je na tom pravdy? |
Na Aminostar je tu dosť negatívnych názorov, tak to zváž. Myslím, že CEE naozaj tak nezadržiava vodu ako monohydrát. Ja mám teraz CEE, ale je to :" prašť jako uhoď" v porovnaní s monohydrátom. CEE mam tabletky a netreba glukózu, takže je to pohodlnejšie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
| RadimS napsal: | | a jak se pls CEE dávkuje?...o dávkování monohydrátu jsem si zde přečetl už. |
Dávam 3,2 g denne. 2 tablety po 800 mg ráno a takisto po tréningu. Ak nemám tréning tak hocikedy poobede.
|
|
| nahoru |
|
 |
RadimS
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | RadimS napsal: | | a jak se pls CEE dávkuje?...o dávkování monohydrátu jsem si zde přečetl už. |
Dávam 3,2 g denne. 2 tablety po 800 mg ráno a takisto po tréningu. Ak nemám tréning tak hocikedy poobede. |
Dík a po tréninku s glukozou,že? (a před snídaní nemusím ne?dávám skoro litr mlíka + cornflakes nebo vločky,takže myslím že by to mělo být v poho)
A kolik vážíš?at vím zhruba na sebe.....
Ohledně toho aminostaru ,napište mi sem pls názor někdo kdo ho zkoušel (mám na něj skoro 40% slevu.....)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 1:24 pm Předmět: |
|
|
| RadimS napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | RadimS napsal: | | a jak se pls CEE dávkuje?...o dávkování monohydrátu jsem si zde přečetl už. |
Dávam 3,2 g denne. 2 tablety po 800 mg ráno a takisto po tréningu. Ak nemám tréning tak hocikedy poobede. |
Dík a po tréninku s glukozou,že? (a před snídaní nemusím ne?dávám skoro litr mlíka + cornflakes nebo vločky,takže myslím že by to mělo být v poho)
Ohledně toho aminostaru ,napište mi sem pls názor někdo kdo ho zkoušel (mám na něj skoro 40% slevu.....) |
Áno s tou glukózou. 90 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 12:59 pm Předmět: |
|
|
| RadimS napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | RadimS napsal: | | a jak se pls CEE dávkuje?...o dávkování monohydrátu jsem si zde přečetl už. |
Ohledně toho aminostaru , napište mi sem pls názor někdo kdo ho zkoušel (mám na něj skoro 40% slevu.....) |
prvotriedny šit!!!! Mal som ho 2x a niččč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Torta
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 5:25 pm Předmět: |
|
|
cafte... ja by som sa len rad spytal na nazor... co by ste mi odporucili Krealkayn alebo CEE ? co podla vas viac zabere ? :) ja osobne som mal od aminostaru krealkalyn a bol vp ohode pribral som nejak 5 kil a aj sila mi vysla... ale bral som aj proteiny aminokyseliny a poradne som zral:)
chcel by som vyskusat cell mass od BSN... mate niekto s tymto skusenosti ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |