|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:14 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | Black Dragon napsal: | | To byl humor... nejaky koncentrovany zdvihy bych neresil .. btw. co to vlastne je? |
biceps. zdvihy jednorucky v sede s loktem oprenym o nohu. A nesmis se u toho nijak hejbat. Ale vzhledem k poctu tvojich prizpev´ku si myslim ze to vis |
pocet prizpevku neodpovida znalostem, kor kdyz se nesoustredim na x cviku na biceps...
kamos, reprezentant CR v pace, dava na scottovce 50kg JC kladivove... e EZ cvici nejakych 80-90kg ( v seriich ), ale ne plnej rozsah pohybu ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:21 pm Předmět: |
|
|
Shrneme to....když jede stejně těžký Erik Bačinský podobné váhy, jak se dá snadno dočíst na konkurenčním  webu, tak mne tím sice poněkud sere (ehm, ano, mé ego to těžce snáší  ), ale nezbývá než se s tím smířit.....
Zajímavé je, že u tebe mě ta čísla neserou vůbec  ... čím to
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:22 pm Předmět: |
|
|
Venca proč teda nejdeš soutěžit?Vyhrál by si absolutku na republice v benchi a jel na MS _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:27 pm Předmět: |
|
|
Benč sa v každom prípade dá. Poznám jedného podobného hocha. Ale merať maximálky na biceps  Mňa skôr zarazili zhyby. 35 sa mi zdá prinajmenšom nepravdepodobné. Na jednom fóre Ťa už nasrali, tak prečo tu od začiatku píšeš svoje maximálky? Čo tak trochu skromnosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
bench 120 při váze 67,5kg v 17 letech se dá?To je myslim hodně nadstandartní výkon hodný kouby leda _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | Benč sa v každom prípade dá. Poznám jedného podobného hocha. Ale merať maximálky na biceps Mňa skôr zarazili zhyby. 35 sa mi zdá prinajmenšom nepravdepodobné. Na jednom fóre Ťa už nasrali, tak prečo tu od začiatku píšeš svoje maximálky? Čo tak trochu skromnosti? |
Ja jediny co umim je si psat denik, posilovani v nakejch ohledech skoro nerozumim, neberu zadny doplnky (mam na ne svuj nazor), posiluju pro radost. A kdyz uz jsem nasel tema rekordy, tak jsem napsal svuj. Ja uz chtel jet na nejakou soutez v benchi, ale nemam dres, novej stoji 3000 a to momentalne nemam a ani mi to za to nestoji. Tak ja budu pro priste skromnejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:37 pm Předmět: |
|
|
Vyhraješ i bez drezu pokud dáš 120kg - vyhraješ i absolutku _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:40 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | bench 120 při váze 67,5kg v 17 letech se dá?To je myslim hodně nadstandartní výkon hodný kouby leda |
Dá sa. Môj best kamarát dal 110 kg, síce v 18 rokoch, 70 kg a po 500g monohydrátu ale bez dresu. Tréning absolútne na ..., pol roka ten istý, split- partia 1x týždenne, strava židna, alkohol každý druhý piatok a tak ďalej. Na ňom som sa presvedčil, aký je svet nespravodlivý. Ja s 90 kg, výborným prístupom atď., ale s benčom 75 kg (možno ani to nie)
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Vyhraješ i bez drezu pokud dáš 120kg - vyhraješ i absolutku |
Moh bych nejakou tu sotez nekdy zkusit, ale tech 120 se mi zda furt malo. Za mesic zkusim 130 a mozna by to i mohlo vyjit, protoze jsem zkousel v utery 120kg a dal jsem to celkem s rezervou tak 5 kg, ale nekdy tu soutez zkusim. Nevite cirou nahodou kdy je nejaka nejblizsi soutez v benchi? v okoli jiznich cech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | keba napsal: | | Vyhraješ i bez drezu pokud dáš 120kg - vyhraješ i absolutku |
Moh bych nejakou tu sotez nekdy zkusit, ale tech 120 se mi zda furt malo. Za mesic zkusim 130 a mozna by to i mohlo vyjit, protoze jsem zkousel v utery 120kg a dal jsem to celkem s rezervou tak 5 kg, ale nekdy tu soutez zkusim. Nevite cirou nahodou kdy je nejaka nejblizsi soutez v benchi? v okoli jiznich cech. |
8.12. Velká cena Klatov
EDIT:
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 5:37 pm Předmět: |
|
|
ale kategorie az do 75kg. Na ty uz bych urcite nemel, zkusil bych to do tech 67.5kg, ale to tady neni. 75kg uz zvedaj jiny vahy nez ja.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 5:56 pm Předmět: |
|
|
Já mu těch 120kg i věřím. Sice jsem o něco těžší, ale jsem mladší takřka o dva roky nejsem od 120kg tak daleko.
Ale ten biceps mi přijde trochu moc chlape. Postni sem fotky. Nebo na PM
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 5:58 pm Předmět: |
|
|
Já mu to taky věřím.. myslím, že by mohl vyhrát.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|