|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Big Stone
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 9:34 am Předmět: |
|
|
tak stastnej rikam, ze se mi ty strie rozlejzaj uz po cely ruce a na levy ruce mi uz prelejzaj pres bicak. Myslite ze je to duvod k tomu prestat cvicit nebo se na to mam vyprdnout a v nejhorsim vypadat jak vytvor jisteho doktora Frankensteina?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mobsman
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
| Big Stone napsal: | | tak stastnej rikam, ze se mi ty strie rozlejzaj uz po cely ruce a na levy ruce mi uz prelejzaj pres bicak. Myslite ze je to duvod k tomu prestat cvicit nebo se na to mam vyprdnout a v nejhorsim vypadat jak vytvor jisteho doktora Frankensteina? |
nekontrolovat se tak. případně solárko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
Mně taky leze na levý ruce strie z podpaží na biceps, ale je mi to jedno. zas tolik to vidět není. _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 9:49 am Předmět: |
|
|
No nekontrolovat, ono dyz se sliknes pred sprchou a v zrcadle vidis uplne modry pruhovany ruce tak to krasa neni.
A videt to je hodim fotku jestli najdu fotak a bude to tam videt.
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 9:51 am Předmět: |
|
|
| Big Stone napsal: | No nekontrolovat, ono dyz se sliknes pred sprchou a v zrcadle vidis uplne modry pruhovany ruce tak to krasa neni.
A videt to je hodim fotku jestli najdu fotak a bude to tam videt. |
krasa to neni. tak si přestaň cvičit. a nebo začni chodit do solárka, jak už jsem říkal. vím o čem mluvim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 10:00 am Předmět: |
|
|
A po tom solarku to vybledne na porad nebo kdyz prestanu a zesvetlam tak to zas bude videt? A vim ze tohle je blba otazka, ale nevis jak dlouho priblizne to chce tam chodit aby to zesvetlalo? Ono totiz to solarko neni zrovna nejlevnejsi a ja nejsem milionar.
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 10:00 am Předmět: |
|
|
| Big Stone napsal: | Lip mi to vyfotit nejde:
|
to je hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 10:01 am Předmět: |
|
|
| Big Stone napsal: | | A po tom solarku to vybledne na porad nebo kdyz prestanu a zesvetlam tak to zas bude videt? A vim ze tohle je blba otazka, ale nevis jak dlouho priblizne to chce tam chodit aby to zesvetlalo? Ono totiz to solarko neni zrovna nejlevnejsi a ja nejsem milionar. |
jo, vybledne, nebude tak výrazný, ale jak říkám, nemáš to nijak strašný. párkrát tam zajdi a uvidíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
předem se omlouvám ale nedá mi to a musím se zeptat: 1 (jak vlastně vznikají strie?
Já měl za to že to vznika tehdy když svaly nebo i tuk rozte rychleji jak kůže. Popříkladě když se napumpujem a sval se roztahuje vic než kůže dovolí, tak popraská a vzniknou strie. Třeba když někdo rychle vyroste atd. 2)mylím se nebo ne?
3)pokud ne tak to se to nedá nějak hlídat ? 4)aby se tomu člověk vyhnul? Je mi jesný že samotná "léčba" či odstranění jsou složité a jestli vůbec možné, 5)ale co prevence? 6)Nechybí tělu nějaký aminokyseliny nebo vitaminý?
Jestli je to na předchozích stranách tak mě omluvte ale zrovna nejlíp se to nečte a rád bych také dostal odpovědi na tyhle konkrétní otázky.
ps- čísla jsou tam proto aby se spřehlednily odpovědi
Děkuji _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | předem se omlouvám ale nedá mi to a musím se zeptat: 1 (jak vlastně vznikají strie?
Já měl za to že to vznika tehdy když svaly nebo i tuk rozte rychleji jak kůže. Popříkladě když se napumpujem a sval se roztahuje vic než kůže dovolí, tak popraská a vzniknou strie. Třeba když někdo rychle vyroste atd. 2)mylím se nebo ne?
3)pokud ne tak to se to nedá nějak hlídat ? 4)aby se tomu člověk vyhnul? Je mi jesný že samotná "léčba" či odstranění jsou složité a jestli vůbec možné, 5)ale co prevence? 6)Nechybí tělu nějaký aminokyseliny nebo vitaminý?
Jestli je to na předchozích stranách tak mě omluvte ale zrovna nejlíp se to nečte a rád bych také dostal odpovědi na tyhle konkrétní otázky.
ps- čísla jsou tam proto aby se spřehlednily odpovědi
Děkuji |
1) JO, 2) NE, 3)Jak to myslíš? 4)Necvičit, nerůst, nebýt těhotný. 5)Jedině mazat, ale pomáhá to jen trochu. 6)NE.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
Spíš totálně se neprasit stylem 15kg za tři měsíce apod.Jinak by to měla kůže při zdravym nabírání vydržet _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 12:38 pm Předmět: |
|
|
3) myslím to tak že budu hlídat abych nepřibíral moc rychle vím každý chce přibrat "30 kg" nejlépe za noc ale ten dopad na to tělo. Stoji to vůbec za to?
spousta lidí nemá strie a přitom má i velké procento svalů. 7) Čím to je to geneticky? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Naposledy upravil Kadd dne ne listopad 18, 2007 12:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|