|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| chodíte běhat? |
| ano |
|
40% |
[ 11 ] |
| ne |
|
59% |
[ 16 ] |
|
| Celkem hlasů : 27 |
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Daniel-James

|
Zaslal: po červen 09, 2003 12:51 pm Předmět: |
|
|
Jelikoz jsem v objemu tak nechci zbytecne palit kalorie. *3* *3* *3*
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: po červen 09, 2003 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Jelikoz jsem v objemu tak nechci zbytecne palit kalorie. *3* *3* *3* |
Už chápu,proč je vás přes léto tolik v objemu.Nechce se vám v tom horku běhat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: po červen 09, 2003 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Marcela napsal: | | Daniel-James napsal: | | Jelikoz jsem v objemu tak nechci zbytecne palit kalorie. *3* *3* *3* |
Už chápu,proč je vás přes léto tolik v objemu.Nechce se vám v tom horku běhat. |
|
|
| nahoru |
|
 |
sims
Anonymní
|
Zaslal: út červen 10, 2003 2:30 pm Předmět: beh |
|
|
cauky, ja chodim behat skoro porad. V rysovacce az 5x tydne, rano bez snidane, jen po kafi. Kolikrat 8 az 10 kilacku. No a kdyz se snazim nabrat, tak vecer jen ve fitku na pasu 20 minut, nebo misto behu dam 20 minut kolo. Jinak se spousta lidi vymlouva, ze nemuze behat na asfaltu. Ja beham na asfaltu uz asi 20 let, a nikdy mene z toho nic nebolelo. To spis kdyz si pujdu zabehat do lesa, tak si vymknu kotnik. Myslim, ze to zalezi na technice. Ti co naslapujou pri behu z tezka na patu, maj problemy. Pokud to ale hodne neses i pres spicky (cela vaha nejde skokem na patu) a vyrovnavas lejtkama, tak ses v pohode.
|
|
| nahoru |
|
 |
DOUGLAS MORTIMER

|
Zaslal: út červen 10, 2003 2:31 pm Předmět: |
|
|
Já chodim běhat tak jednou za měsíc když se my nechce bušit do pytle a chytá mě "sportovní nálada" většinou po shlídnutí filmů jako Rocky *3*
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: út červen 10, 2003 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Marcela napsal: | | Daniel-James napsal: | | Jelikoz jsem v objemu tak nechci zbytecne palit kalorie. *3* *3* *3* |
Už chápu,proč je vás přes léto tolik v objemu.Nechce se vám v tom horku běhat. |
po dnesnim treninku (kterej teda za posledni dobu byl hodne krizovej) jsem si rikal, jestli by ten beh, potazmo shazovani/rysovani nebylo jednodussi, nez honit objem... v tech vedrech se to fakt neda :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Prochy

|
Zaslal: út červen 10, 2003 2:52 pm Předmět: |
|
|
Sims - co se pamatuju ja, tak dlouhy streky se maji behat po vnejsi strane chodidla a je to fakt nejlepsi. Co se tyce asfaltu a tvrdejch povrchu, tka na tech mam taky dost nabehano, ale muzu ti rict, ze kdyz jsem si dla jednou 20km po silnici, tak jsem, kvuli bolesti kolenou, nevedel, jak uz bezet, abych vubec dobeh. Kazda silnice je vice ci mene zakrivena, aby z ni stikala voda a pokud nebezis po tom "rovnym" prostredku, ale po okraji, tak je vnitrni koleno (potazmo cela noha) namahana uplne jinak nez vnejsi. Takze kotnikama a kolenama pocinaje, potom bedrama a pateri konce to asi neni uplne good. Me se teda hlavne ozyvaly kolena. Jasne staci stridat strany po kterych bezis, ale po case uz jsem klickoval, jak zajic :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
nobody
|
Zaslal: út červen 10, 2003 9:07 pm Předmět: |
|
|
| jacob napsal: | Už 3 týdny se snažim dokopat běhat v dietce, ale nejde to, běhací pás neni a alergie venku je děsná, takže do přírody to nejde. Ale slibuju, že někdy se do toho pustim a bude ze mě Speedy Gonzáles |
Teď jsi ale zalez, tam kde je nejbližší kojotí nora?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prochy

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červen 11, 2003 6:32 am Předmět: |
|
|
| nobody napsal: | | jacob napsal: | Už 3 týdny se snažim dokopat běhat v dietce, ale nejde to, běhací pás neni a alergie venku je děsná, takže do přírody to nejde. Ale slibuju, že někdy se do toho pustim a bude ze mě Speedy Gonzáles |
Teď jsi ale zalez, tam kde je nejbližší kojotí nora? |
Jasně, to jsem celej já
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudo

|
Zaslal: st červen 11, 2003 9:59 am Předmět: |
|
|
Bacha na ten beh, znam jednu pani co v mladi kazdy den behala ve meste a ted ji je 40 a ma VELIKANSKY problemy s pateri. Kdyz beh - jedine do prirody, ne na asfalt _________________ "66-kilo zabijak :)"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: st červen 11, 2003 10:05 am Předmět: |
|
|
| Loudo napsal: | Bacha na ten beh, znam jednu pani co v mladi kazdy den behala ve meste a ted ji je 40 a ma VELIKANSKY problemy s pateri. Kdyz beh - jedine do prirody, ne na asfalt |
nekde jsem cetl, ze absolutne nejzdravejsi je velmi rychla chuze, ale porad jeste chuze. tj. ne beh. a pry se pri tom spali temer stejne mnozstvi energie...
|
|
| nahoru |
|
 |
jongi
|
Zaslal: st červen 11, 2003 10:11 am Předmět: |
|
|
| BenX napsal: | | Loudo napsal: | Bacha na ten beh, znam jednu pani co v mladi kazdy den behala ve meste a ted ji je 40 a ma VELIKANSKY problemy s pateri. Kdyz beh - jedine do prirody, ne na asfalt |
nekde jsem cetl, ze absolutne nejzdravejsi je velmi rychla chuze, ale porad jeste chuze. tj. ne beh. a pry se pri tom spali temer stejne mnozstvi energie... |
Vše se odvíjí od tepové frekvence,metabolismu je celkem jedno jestli běžíš nebo jdeš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|