OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr001

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

G-Shock napsal:
nejspíš trochu pozdě do téhle diskuse..ale..v Americe je prý NITRIX absolutní propadák..letí tam jiný věci..a taky mnohem více promakaný..nové druhy proteinu v enzym.formách..nové druhy kreatinu..no v ČR jsme pozadu..ale zpátky k NO..já užívám Shotgun od VPX a podle mě je to výborný přípravek..dodá mi energii..sílu..a napumpování není napumpování..skutečně to roste..né jak s monohydrátem zavodnit opadnout zavodnit opadnout..co si se Shotgunem vybuduji to mi zustane..ale takhle to funguje mně..určitě se najde někdo kdo tohle všechno popře..a určitě to popře někdo kdo užívá AS..ten už hraje jinou ligu..ale já kreatinový sráč Shotgun oceňuji tak jak jiní ocení např NITRIX

To by me zajimalo kde jsi byl na tom, ze je NITRIX v USA propadak??? Pokud dobre ctu a vidim, tak je na strance bodybuilding.com na 9miste z nejprodavanejsich produktu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr001 napsal:
G-Shock napsal:
nejspíš trochu pozdě do téhle diskuse..ale..v Americe je prý NITRIX absolutní propadák..letí tam jiný věci..a taky mnohem více promakaný..nové druhy proteinu v enzym.formách..nové druhy kreatinu..no v ČR jsme pozadu..ale zpátky k NO..já užívám Shotgun od VPX a podle mě je to výborný přípravek..dodá mi energii..sílu..a napumpování není napumpování..skutečně to roste..né jak s monohydrátem zavodnit opadnout zavodnit opadnout..co si se Shotgunem vybuduji to mi zustane..ale takhle to funguje mně..určitě se najde někdo kdo tohle všechno popře..a určitě to popře někdo kdo užívá AS..ten už hraje jinou ligu..ale já kreatinový sráč Shotgun oceňuji tak jak jiní ocení např NITRIX

To by me zajimalo kde jsi byl na tom, ze je NITRIX v USA propadak??? Pokud dobre ctu a vidim, tak je na strance bodybuilding.com na 9miste z nejprodavanejsich produktu.

Kdyby v USA žrali hovna,tak je to snad jedno ne?
Petr001

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Žufan napsal:
Petr001 napsal:
G-Shock napsal:

Kdyby v USA žrali hovna,tak je to snad jedno ne?

Mas pravdu
rumun deadlift

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nitrix se mi zdál nic moc....ten No Shotgun jsem taky vyzkoušel,ale taky žádnej zázrak...osobně jsem byl nejvíc spokojenej se Cellmassem a ta chuť....
dejvarosa

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam nitrix doma a jeste sem ho neskousel
agnez

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mel taky nitrix od BSN a necitil jsem nic,Cell mass taky nic moc,No-xplode taky ne,proste mi to neak nepomohlo.Pak sem zkusil nitrix od Aminostaru a covece docela to slo citit,kolem 6kapsli denne,a nejsem jediny kdo citil nitrix od aminostaru a od BSN ne,nevim cim to,jinak Aminostar vubec.
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Ja mel taky nitrix od BSN a necitil jsem nic,Cell mass taky nic moc,No-xplode taky ne,proste mi to neak nepomohlo.Pak sem zkusil nitrix od Aminostaru a covece docela to slo citit,kolem 6kapsli denne,a nejsem jediny kdo citil nitrix od aminostaru a od BSN ne,nevim cim to,jinak Aminostar vubec.

Nevěřim,ja to jednou dostal k proteinu v nějake akci a daval toho asi 15kapsli a hovno stejnej efekt mi udělalo pul kila červene řepy
leos boruvka

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boze,boze..Ono to bude asi tim,ze to davkovani na obalech se moc nevyplati dodrzovat.Pral bych vam videt osobni mnozstvi ktere uziva treba Ronnie.
agnez

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
Boze,boze..Ono to bude asi tim,ze to davkovani na obalech se moc nevyplati dodrzovat.Pral bych vam videt osobni mnozstvi ktere uziva treba Ronnie.

Leosi vsak ja taky rekl ze mi pri 6zabral a treba nitrix od BSN ma v jedne tablete asi to co Aminostar nitrix ve 3,takze stema davkama sem na tom byl u obou stejne.
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:

Ronnie se drží davkování co je uvedené na obale,má strach o své zdraví ,dokonce sem slyšel že měl strach si dat odměrku proteinu na noc aby mu to nezatížilo ledviny
Peca

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez: jak pises nitric oxid od aminostaru slape perfektne,jejich krealkalyn taky,horsi je to s jejich kreatinem ethyl esterem ten nefunguje vubec
leos:tak prozrad davkovani ronnieho,prece to neni tajemstvi.
leos boruvka

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tajemstvi to neni.Nicmene je to soukroma informace.Ale kdyz si objednas z USA Ronnieho posledni DVD tak to uvidis.Napr baleni Cell je na jeden den.
rumun deadlift

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je teda síla...nemáte někdo zkušenosti s HMB??...měl jsem akorát od vitalmaxu a nic moc....
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2007 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rumun deadlift napsal:
To je teda síla...nemáte někdo zkušenosti s HMB??...měl jsem akorát od vitalmaxu a nic moc....
pry to ma ucinek jen pri velkem mnozstvi ... to mi nekdo rikal ... ale ja bych tomu urcite neveril
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2007 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Martas napsal:
rumun deadlift napsal:
pry to ma ucinek jen pri velkem mnozstvi ... to mi nekdo rikal ... ale ja bych tomu urcite neveril

Nevim,nevim ale kamoš si to chvali jak svina že potom ma vydrž jak prase,samozřejmě s davkovanim je uplně někde jinde.
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: