|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr001
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
| G-Shock napsal: | | nejspíš trochu pozdě do téhle diskuse..ale..v Americe je prý NITRIX absolutní propadák..letí tam jiný věci..a taky mnohem více promakaný..nové druhy proteinu v enzym.formách..nové druhy kreatinu..no v ČR jsme pozadu..ale zpátky k NO..já užívám Shotgun od VPX a podle mě je to výborný přípravek..dodá mi energii..sílu..a napumpování není napumpování..skutečně to roste..né jak s monohydrátem zavodnit opadnout zavodnit opadnout..co si se Shotgunem vybuduji to mi zustane..ale takhle to funguje mně..určitě se najde někdo kdo tohle všechno popře..a určitě to popře někdo kdo užívá AS..ten už hraje jinou ligu..ale já kreatinový sráč Shotgun oceňuji tak jak jiní ocení např NITRIX |
To by me zajimalo kde jsi byl na tom, ze je NITRIX v USA propadak??? Pokud dobre ctu a vidim, tak je na strance bodybuilding.com na 9miste z nejprodavanejsich produktu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Petr001 napsal: | | G-Shock napsal: | | nejspíš trochu pozdě do téhle diskuse..ale..v Americe je prý NITRIX absolutní propadák..letí tam jiný věci..a taky mnohem více promakaný..nové druhy proteinu v enzym.formách..nové druhy kreatinu..no v ČR jsme pozadu..ale zpátky k NO..já užívám Shotgun od VPX a podle mě je to výborný přípravek..dodá mi energii..sílu..a napumpování není napumpování..skutečně to roste..né jak s monohydrátem zavodnit opadnout zavodnit opadnout..co si se Shotgunem vybuduji to mi zustane..ale takhle to funguje mně..určitě se najde někdo kdo tohle všechno popře..a určitě to popře někdo kdo užívá AS..ten už hraje jinou ligu..ale já kreatinový sráč Shotgun oceňuji tak jak jiní ocení např NITRIX |
To by me zajimalo kde jsi byl na tom, ze je NITRIX v USA propadak??? Pokud dobre ctu a vidim, tak je na strance bodybuilding.com na 9miste z nejprodavanejsich produktu. |
Kdyby v USA žrali hovna,tak je to snad jedno ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr001
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 8:10 am Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | | Petr001 napsal: | | G-Shock napsal: | | nejspíš trochu pozdě do téhle diskuse..ale..v Americe je prý NITRIX absolutní propadák..letí tam jiný věci..a taky mnohem více promakaný..nové druhy proteinu v enzym.formách..nové druhy kreatinu..no v ČR jsme pozadu..ale zpátky k NO..já užívám Shotgun od VPX a podle mě je to výborný přípravek..dodá mi energii..sílu..a napumpování není napumpování..skutečně to roste..né jak s monohydrátem zavodnit opadnout zavodnit opadnout..co si se Shotgunem vybuduji to mi zustane..ale takhle to funguje mně..určitě se najde někdo kdo tohle všechno popře..a určitě to popře někdo kdo užívá AS..ten už hraje jinou ligu..ale já kreatinový sráč Shotgun oceňuji tak jak jiní ocení např NITRIX |
To by me zajimalo kde jsi byl na tom, ze je NITRIX v USA propadak??? Pokud dobre ctu a vidim, tak je na strance bodybuilding.com na 9miste z nejprodavanejsich produktu. |
Kdyby v USA žrali hovna,tak je to snad jedno ne? |
Mas pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvarosa

|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
ja mam nitrix doma a jeste sem ho neskousel
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
Ja mel taky nitrix od BSN a necitil jsem nic,Cell mass taky nic moc,No-xplode taky ne,proste mi to neak nepomohlo.Pak sem zkusil nitrix od Aminostaru a covece docela to slo citit,kolem 6kapsli denne,a nejsem jediny kdo citil nitrix od aminostaru a od BSN ne,nevim cim to,jinak Aminostar vubec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 2:58 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Ja mel taky nitrix od BSN a necitil jsem nic,Cell mass taky nic moc,No-xplode taky ne,proste mi to neak nepomohlo.Pak sem zkusil nitrix od Aminostaru a covece docela to slo citit,kolem 6kapsli denne,a nejsem jediny kdo citil nitrix od aminostaru a od BSN ne,nevim cim to,jinak Aminostar vubec. |
Nevěřim,ja to jednou dostal k proteinu v nějake akci a daval toho asi 15kapsli a hovno stejnej efekt mi udělalo pul kila červene řepy
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 3:19 pm Předmět: |
|
|
Boze,boze..Ono to bude asi tim,ze to davkovani na obalech se moc nevyplati dodrzovat.Pral bych vam videt osobni mnozstvi ktere uziva treba Ronnie.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | | Boze,boze..Ono to bude asi tim,ze to davkovani na obalech se moc nevyplati dodrzovat.Pral bych vam videt osobni mnozstvi ktere uziva treba Ronnie. |
Leosi vsak ja taky rekl ze mi pri 6zabral a treba nitrix od BSN ma v jedne tablete asi to co Aminostar nitrix ve 3,takze stema davkama sem na tom byl u obou stejne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | | Boze,boze..Ono to bude asi tim,ze to davkovani na obalech se moc nevyplati dodrzovat.Pral bych vam videt osobni mnozstvi ktere uziva treba Ronnie. |
Ronnie se drží davkování co je uvedené na obale,má strach o své zdraví ,dokonce sem slyšel že měl strach si dat odměrku proteinu na noc aby mu to nezatížilo ledviny
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
agnez: jak pises nitric oxid od aminostaru slape perfektne,jejich krealkalyn taky,horsi je to s jejich kreatinem ethyl esterem ten nefunguje vubec
leos:tak prozrad davkovani ronnieho,prece to neni tajemstvi.
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 3:35 pm Předmět: |
|
|
tajemstvi to neni.Nicmene je to soukroma informace.Ale kdyz si objednas z USA Ronnieho posledni DVD tak to uvidis.Napr baleni Cell je na jeden den.
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 3:48 pm Předmět: |
|
|
To je teda síla...nemáte někdo zkušenosti s HMB??...měl jsem akorát od vitalmaxu a nic moc....
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 1:00 am Předmět: |
|
|
| rumun deadlift napsal: | | To je teda síla...nemáte někdo zkušenosti s HMB??...měl jsem akorát od vitalmaxu a nic moc.... | pry to ma ucinek jen pri velkem mnozstvi ... to mi nekdo rikal ... ale ja bych tomu urcite neveril
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 9:38 am Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | | rumun deadlift napsal: | | To je teda síla...nemáte někdo zkušenosti s HMB??...měl jsem akorát od vitalmaxu a nic moc.... | pry to ma ucinek jen pri velkem mnozstvi ... to mi nekdo rikal ... ale ja bych tomu urcite neveril |
Nevim,nevim ale kamoš si to chvali jak svina že potom ma vydrž jak prase,samozřejmě s davkovanim je uplně někde jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|