|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Sledujete Peklo s Landou? |
| ano |
|
55% |
[ 61 ] |
| ne |
|
44% |
[ 49 ] |
|
| Celkem hlasů : 110 |
|
| Autor |
Zpráva |
John Chipsa

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Tak se to nejak zda se mi hrouti, borci maji najit zivotni cil, stat se zodpovednejsi apod. a manik (zrovna ten Ota) se ze dne na den vysral na praci. Dobry... Jinak zacinam to sledovat, dneska tam bylo i neco z treninku. | ale jen málo..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | bazz: co by tam Hutnik delal?? by je za 5s rozstipal vsechny a sel by domu
*jsi rikal ze s nim obcas kecas po icq jak je na tom s vahou? ja jsem se s nim bavil teda jen jednou v zivote a to rikal ze ted pribere a pujde do jiny vahovky... |
vsak jo ....no to uz je dlouho uz si nepisem....Me taky rikal ze porad chce pribirat a vzdycky z toho seslo ale ted to mel napsany aji na jeho strankach tak fakt nevim no jak to s nim ted vypada celkem by me to zajimalo...ale myslim ze to bude kolem 85 kilo vic ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | | Douglas napsal: | | Tak se to nejak zda se mi hrouti, borci maji najit zivotni cil, stat se zodpovednejsi apod. a manik (zrovna ten Ota) se ze dne na den vysral na praci. Dobry... Jinak zacinam to sledovat, dneska tam bylo i neco z treninku. | ale jen málo.. |
Tak ani ne za ctvrt hodky je tam vseho malo a jeste to vyplnuji skakanim z mostu apod. Dobry bylo, jak behaly po tech schodech a Landa mlel cosi o male snidani a za chvili tam davil jak drak...to me pobavilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, zdravím všechny. Fight v Portugalsku se celkem vydařil a zcela jednoznačně jsem zvítězil po 5 kolech na body nad místním borcem Leonildo Evorou. Získal jsem titul mistra světa WFCA ve váze 84kg. Bohužel jsem si ale rozkopal holeně tak, že jsem musel zrušit můj fight v Sazce. Organizátoři s tím ale předběžně počítali a tak se to obešlo bez nějakých větších problémů, přeci jenom fightovat po 14 dnech je docela hustý. Mrzí mě to, chtěl jsem fightovat v čechách kvůli fanouškům, ale z profesionálního hlediska je tohle správný krok. Ale nebojte se, ještě tu pár fightů musím odbouchat :-)
15.3.2008 v Hertogenboschi mě čeká můj životní zápas proti Tyronu Spongovi, kdo ho zná, ví o co jde. Porazil už snad všechny ve váze okolo 80kg a na mě si taky brousí zuby. Beru to opravdu jako svůj dosavadní vrchol a budu se tvrdě připravovat. Odlítám ted na 3 týdny do thajska trénovat a pak budu ještě pokračovat v Praze. Pokud máte chuť dorazit na gala, nebojte se toho a udělejte si výlet, Holandsko je přece jenom pecka, já budu jedině rád a když zafandíte budu mít aspoň větší motivaci.
Jinak přeju hodně tvrdých úderů i kopů do roku 2008 :-) a hezký vánoce. Ahoj O.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
Mně přijde, že dávaj zbytečně prostoru psycholožce. Kromě toho, že se mi její vzezření hnusí, mně přijde, že tam kolikrát řeší hovadiny _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
lj ma pravdu.. ten porad slouzi hlvne na propagaci novyho serveru stream. jak velmi nenapadne rika i landa v tretim dile, kde popisuje vyhody internetove televize :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 11:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 9:16 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | tak jsem ted dokoukal 7dil a dobry bavi mne to ... nejlepsi jak je machajdda mlatil tyci a museli dekovat mam rad tyhle veci |
rajcuje te to jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 1:13 am Předmět: |
|
|
tak tohle mi taky přišlo vtipný, jak tam pochodoval s tou tyčí. Jinak to neni nic extra, je vidět, že všechno se dělá za pochodu, většina lidí na to kouká, hlavně kvůli záběrům z trenálu, takže půlku dílu se nudí, při kecech "sympatické" Tamary Cenklové nebo jak, ale možná je to dobrej záměr, jak by se vlk nažral a koza zůstala celá - kdyby to tam pustili deset minut tréninkových záběrů, lidi by to po třech, čtyřech dílech omrzelo. Takhle si můžou ten potenciál rozložit do spousty dílů a pořád to bude něco novýho. Celkově vzato na český poměry, jeden z nejlepších počinnů tohodle typu, byť minimálního formátu.
Co se týče Landy, tak se proti němu nikdy nic neměl, jako zpěváka ho mam rád, ale je pravda že jednu dobu lítal z extrému do extrému po vystřízlivění z mladické nerozvážnosti si stavěl do pozice nějakýho spasitele a mlel různý blbosti. Dneska je někde jinde, usměrnil se a celkem sem se divil, jak je teď pohotovej, rozumnej a rozhodně má dar věci náležitě podat. I když, abych ho jenom nechválil, kecy jako "Neznám žádný chlapa co je baba, jsou jenom chlapy co se rozhodli bejt baby" atd. S těmahle frázema , by mohl jít dělat politiku. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 12:56 pm Předmět: |
|
|
to je ale curakovina....Landa je dobrej zpevak ale vul. S Machajdou se oba tak nudej ze vymejslej takovyhle kraviny.......Petra znam ten z toho ma urcite legraci nejvetsi. Hlavne je to pro nej reklama ze. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
justuser
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 1:00 pm Předmět: |
|
|
jsem to hledal, dá se to stáhnout? Na to se dá čumět jenom přes net co? Mam pomalý připojení tak leda stáhnout...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 9:29 pm Předmět: |
|
|
Poslední díl s tím trenérem hodně vpohodě. Spousta tréninku. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|