| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
hruda
|
Zaslal: st listopad 28, 2007 3:44 pm Předmět: |
|
|
ano dostal si ma.
Tak ten kto bol na vojne, urcite vie ako smrdia ponozky. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
a zase potrebujem poradit, s ktorym kreatinom okolo tych 500 sk mate dobre skusenosti? pls poradte znacku, za odpoved dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 11:00 pm Předmět: |
|
|
heled a jak se ti rozpoustel ten C2E od biotechu?? mam ho taky a docela nevim jak ho do sebe budu cpat-po tom krasnem kulinarskem popisu chuti se mi zacina dooost krute zvedat kufr.....jak si ho daval ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Marcus.Das napsal: | | heled a jak se ti rozpoustel ten C2E od biotechu?? mam ho taky a docela nevim jak ho do sebe budu cpat-po tom krasnem kulinarskem popisu chuti se mi zacina dooost krute zvedat kufr.....jak si ho daval ty? |
Jedina najprijatelnejsia moznost je si dat lyzicku CEE priamo do pusy a zapit to niecim sladkym. Alebo rozmiesat v pol decaku-kopnut to do seba a zapit.
Urcite to nerozrabaj do vacsieho mnozstva tekutiny. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2007 8:36 pm Předmět: |
|
|
Ktory z tychto je lepsi:
ATP Creatine Monohydrate 100%
Creanabol - Pro Nutrition
CreaForce - BIOTECH
Creatine tablety - BIOTECH
Kreatín - Kompava
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
Vy**r se na to a kup si rac 100% extrakt z kravy, to je teprv mnamka _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
Jaké jsou vaše postřehy a názory ohledně čínského kreatinu??
Máte někdo zaručené info která firma neprodává tenhle čínskej shit?? _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | | Marcus.Das napsal: | | heled a jak se ti rozpoustel ten C2E od biotechu?? mam ho taky a docela nevim jak ho do sebe budu cpat-po tom krasnem kulinarskem popisu chuti se mi zacina dooost krute zvedat kufr.....jak si ho daval ty? |
Jedina najprijatelnejsia moznost je si dat lyzicku CEE priamo do pusy a zapit to niecim sladkym. Alebo rozmiesat v pol decaku-kopnut to do seba a zapit.
Urcite to nerozrabaj do vacsieho mnozstva tekutiny. |
ono sa to da aj do vacsieho mnozstva..pretoze cim menej tekutiny tym vacsia koncentracia a tiez hnusnejsi chut...pil som to do pol litra a dalo sa to vypit....na 3-4 krat a potom som si daval do deci a sem tam ma aj naplo...ale da sa na to zvyknut....za tyzden dva uz to je uplne normalne
|
|
| nahoru |
|
 |
Borec Na Konec

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
koupil sem si kreatin a protein a jako dárek sem dostal další kreatin, ten první je monohydrate a ruhý glutamin, jaký je mezi nimi rozdíl? a proč je tk odlišné dívkování, monohydrate mám brát 2,5g denně a glutaminu 20g denně, tak nevím _________________ "Biceps je nejdůležitější sval v těle - bez něj bysme snad ani nemohli chodit vzpřímeně"
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Borec Na Konec napsal: | | koupil sem si kreatin a protein a jako dárek sem dostal další kreatin, ten první je monohydrate a ruhý glutamin, jaký je mezi nimi rozdíl? a proč je tk odlišné dívkování, monohydrate mám brát 2,5g denně a glutaminu 20g denně, tak nevím |
Keatin glutamin? Tos trochu pomotal, ne? Spíš je tom kreatin S glutaminem, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 10:40 pm Předmět: |
|
|
Kreatin a glutamin jsou dvě odlišné věci. A to dávkování bude asi opačně, ale je lepší udělat cyklus s nasycovací fází, pokud do něj jdeš prvně mohl by to být dobrý výsledek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Borec Na Konec

|
Zaslal: so leden 05, 2008 9:59 am Předmět: |
|
|
no jako je to kreatin s glutaminem, a tom cyklu nasycování nic nevím _________________ "Biceps je nejdůležitější sval v těle - bez něj bysme snad ani nemohli chodit vzpřímeně"
|
|
| nahoru |
|
 |
donko
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 1:25 pm Předmět: |
|
|
| donko napsal: | | Ako cyklujete kreatín |
zalezi jak ho hodlas brat, muzes si naplanovat treba 8tydnenni tezkej treninkovej cyklus kdy budes brat kreatin - 14 dni 20g denne a zbylych 5-6 tydnu 10g denne a pak 6-8 tydnu pauza...
nebo muzes klidne brat dlouhodobe treba jen 5g denne... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
eggo
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 1:53 pm Předmět: |
|
|
"Rovněž pozor na reklamy na kreatin fosfát, je sice pravdou, že to je ta látka která reaguje v těle, ovšem vezmete-li ho orálně stejně se v žaludku změní na kreatin monohydrát - takže fosfát jedině injekčně ! "
Moze sa niekto k tomu vyjadrit.Je to pravda??
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |