|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
justuser
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
32 shybů a 72 sed-lehů za minutu:-) ale na benchi jsem vyřízenej, nezvednu ani stovku _________________ žvejkal hejkal v hubě vejkal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Coregonus
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 3:11 pm Předmět: |
|
|
tie zhyby si pekne.mozem sa opytat aky uchop a sirka?
aha a este hmotnost _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
|
| nahoru |
|
 |
justuser
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Coregonus napsal: | tie zhyby si pekne.mozem sa opytat aky uchop a sirka?
aha a este hmotnost |
Joo, jsem 184/80, shyby nadhmatem úchop o dlaň více než je šíře ramen, vždy po bradu a do úplného vyvěšení... je ale fakt že abych tam vůbec nedával švih, čistě pomalých stoprocentně silových, dám 24... takže jsem se udělal lepším než jsem, hamba mi:-))) _________________ žvejkal hejkal v hubě vejkal
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 3:48 pm Předmět: |
|
|
To musíš mít záda jak letiště ne? _________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
justuser
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
Tam žádná ironie není _________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
justuser
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
|
| nahoru |
|
 |
Kanetaker

|
Zaslal: út leden 08, 2008 3:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
C.u.t.l.e.r

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:04 pm Předmět: |
|
|
nebo nasypaným párkem _________________ ....mam v pici....
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kanetaker

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:05 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | To bude spis tema sparingovejma rukama |
Já věděl, že to někdo napíše, ale ten sparing už byl dost mrtvej a říkal, že nepomáhal skoro vůbec. Jen hlídal.
Ale rozhodně se nechci tady s nikým hádat apod. Když mi neuvěříte, tak mi to nebude vadit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|