|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mobsman
|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
| esprit napsal: | | k ničemu su asi silne slova,osobnu skusenost nemam ale trochu to vymasterovat a nejake kila to musi hodit |
ale proč? na co budu tahat v dresu když nemůžu dřepovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:20 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | mobsman napsal: |
nikdo, mrtvola je pro holky |
koukej si to nejak zduvodnit lamo, mrtvola ti stejne nikdy nesla |
jsem slabej, nemám s tím problém
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
| esprit napsal: | myslel som ze si to skusal ked si drepovat mohol.. trochu sa nechapeme, nevadi. nemam viac co povedat |
jo zkoušel, uubralo mi to deset kilo. ale pověz mi na co je dres, když ti pomáhá víc odlepit. znovu opakuju odlepím cokoliv, nedotáhnu ani hovno. tak na co mi je. (hádanka pro pokročilé)
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
no na toto by ma zaujimal nazor burna..
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
| esprit napsal: | | no na toto by ma zaujimal nazor burna.. |
zapni mozek
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | esprit napsal: | myslel som ze si to skusal ked si drepovat mohol.. trochu sa nechapeme, nevadi. nemam viac co povedat |
jo zkoušel, uubralo mi to deset kilo. ale pověz mi na co je dres, když ti pomáhá víc odlepit. znovu opakuju odlepím cokoliv, nedotáhnu ani hovno. tak na co mi je. (hádanka pro pokročilé) |
Vy mate problemy, ja na MT neodlepim ani nedotahnu ani hovno , nejvic co jsem kdy zkousel bylo 100kg a to jsem jakstaks dal, je fakt ze uz to je rok, mozna vic, ale na MT taky nezvednu skoro nic, ted se tipuju na neco pres 120, 130 ale beztak by mi ruply zada , MT mi proste nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
venca.v:
na mrtvolu kasli, tam se zadny zajimavy svaly stejne neprocvici... koncentrovany biceps je mnohem lepsi _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:30 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | venca.v:
na mrtvolu kasli, tam se zadny zajimavy svaly stejne neprocvici... koncentrovany biceps je mnohem lepsi |
No ja si myslim ze mi nejde proto ze ho necvicim , ale je mi 17, jeste si neco udelam se zadama a bude to v pr....
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | venca.v:
na mrtvolu kasli, tam se zadny zajimavy svaly stejne neprocvici... koncentrovany biceps je mnohem lepsi |
No ja si myslim ze mi nejde proto ze ho necvicim , ale je mi 17, jeste si neco udelam se zadama a bude to v pr.... |
máš recht
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:47 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | esprit napsal: | myslel som ze si to skusal ked si drepovat mohol.. trochu sa nechapeme, nevadi. nemam viac co povedat |
jo zkoušel, uubralo mi to deset kilo. ale pověz mi na co je dres, když ti pomáhá víc odlepit. znovu opakuju odlepím cokoliv, nedotáhnu ani hovno. tak na co mi je. (hádanka pro pokročilé) |
Na 99% mas moc "zdrave" prohnute zada. Blbe se to odnaucuje, ja s tim mel taky problem kdysi. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | mobsman napsal: | | esprit napsal: | myslel som ze si to skusal ked si drepovat mohol.. trochu sa nechapeme, nevadi. nemam viac co povedat |
Na 99% mas moc "zdrave" prohnute zada. Blbe se to odnaucuje, ja s tim mel taky problem kdysi. :) |
Jak moc zdrave?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|