Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mobsman

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
mobsman napsal:
esprit napsal:
myslel som ze si to skusal ked si drepovat mohol.. trochu sa nechapeme, nevadi. nemam viac co povedat

jo zkoušel, uubralo mi to deset kilo. ale pověz mi na co je dres, když ti pomáhá víc odlepit. znovu opakuju odlepím cokoliv, nedotáhnu ani hovno. tak na co mi je. (hádanka pro pokročilé)

a co kdybys predtim ciste teoreticky trenoval dotahy, retezy apod

teoreticky... teď už je to jedno:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crusher

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem si po více jak 6 měsících vyzkoušel front squat s volnou, výsledek celkem překvapil. Ještě byla rezervička, ale nechtěl jsem to dál hrotit, technika nebyla nejčistší . Ač relativně izolovaný cvik, zkusím ho pár měsíců potrénovat, třeba z toho vyleze nějaké zajímavé numero

1x190kg - no bands, drug free, no suplements

Black Dragon

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crusher napsal:
Dnes jsem si po více jak 6 měsících vyzkoušel front squat s volnou, výsledek celkem překvapil. Ještě byla rezervička, ale nechtěl jsem to dál hrotit, technika nebyla nejčistší . Ač relativně izolovaný cvik, zkusím ho pár měsíců potrénovat, třeba z toho vyleze nějaké zajímavé numero

Takhle to ma byt ... zadny kecy, ale dukazy..hnedka video...super a uzasnej vykon
CIZO

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no Crushere klobouk dolu, silu mas jak krava

akorat neni tam 180? na kazdy strane 3 dvacky, patnactka, petikilo a 20kg tyc?

Derek Poundstone
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super výkon. A dobře natočený video. btw zajímavý, že u crushera se osa se 190 prohnula pořádně a u kanetakera s jenom o 40kg míň ani trochu. Asi slušnej oddíl, no

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crusher je zabijak, nesere se s tim, nevymlouva se na blbosti a podle toho to taky vypada (viz. jeho logy)
DrLift

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crusher napsal:

Moc pekny. Gratuluju!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
henno

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crusher napsal:
front squat s volnou 1x190kg - no bands, drug free, no suplements

Crusher

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
no Crushere klobouk dolu, silu mas jak krava

akorat neni tam 180? na kazdy strane 3 dvacky, patnactka, petikilo a 20kg tyc?

Sice to tak vypadá, ale je tam 190kg, jeden z těch gumáků je "pětadvacítka", což na tom videu lze samozřejmě těžko poznat. Je tam tedy 20kg (litina)+20kg ( gumák) +25kg (gumák) +15kg (litina) +5kg (litina) + osa

Jinak díky všem a doufám, že sem v dohledné době přidám další video s váhou, která bude mít na začátku číslici 2
CIZO

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no crushere 200 na celni drep to uz je fakt elitni vykon, a vypadas docela subtilne na to jakou mas silu i kdyz nepochybuju ze pod tim oblecenim to maso bude vypadat hodne slusne s ohledem na truj treninkovy objem

Derek Poundstone
Bazzy

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
no crushere 200 na celni drep to uz je fakt elitni vykon, a vypadas docela subtilne na to jakou mas silu i kdyz nepochybuju ze pod tim oblecenim to maso bude vypadat hodne slusne s ohledem na truj treninkovy objem

200 to je otazka 2-3 tydnu myslim ze tech 190 nebylo zas tak moc na krev
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to fakt super výkon a super technika a rekl bych ze tam byla ještě rezerva min. 5kg
Kanetaker

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Super výkon. A dobře natočený video. btw zajímavý, že u crushera se osa se 190 prohnula pořádně a u kanetakera s jenom o 40kg míň ani trochu. Asi slušnej oddíl, no

Průžnost tyče je dána druhem oceli a její úpravou. Některé pruží... druhé nepruží, ale když se ohnou, tak už tak zůstanou. :)

No jinak už se chystám na setkání s Žufanem. Nějak mě ale táhne pravé rameno, tak snad si neublížím. Při nejhorším to svedu na Vás, ptz jste mi nevěřili.

Edit - Tak to nakonec nevyšlo. Žufan nemohl.
Kadd

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kanetaker napsal:
daymoon napsal:

Průžnost tyče je dána druhem oceli a její úpravou. Některé pruží... druhé nepruží, ale když se ohnou, tak už tak zůstanou. :)

No jinak už se chystám na setkání s Žufanem. Nějak mě ale táhne pravé rameno, tak snad si neublížím. Při nejhorším to svedu na Vás, ptz jste mi nevěřili.

"kdy zítra můžu". Máš fotak? i když já ti nevěřím ani prd. A jestli to chceš tady dokázat můžež dojít za mnou do fitka

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
venca.v

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kanetaker napsal:
daymoon napsal:

No to je sice pravda ze to je dany tvrdosti ale vsechny tyce jsou si myslim z uplne stejnyho materialu a nebudou se delat z nakejch specialnich oceli nebo z buhviceho. Kdyz se prohnou i tyce na soutezich a to urcite nejsou zadny shity, nevim no.......... Ale nasi tyc v posilovne jsme ohnuly na seriich se 100kg, a se 120 uz je prohla docela dost, ale taky zalezi na sirce uchopu, nevim, nebudu se hadat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: