myslel som ze si to skusal ked si drepovat mohol.. trochu sa nechapeme, nevadi. nemam viac co povedat
jo zkoušel, uubralo mi to deset kilo. ale pověz mi na co je dres, když ti pomáhá víc odlepit. znovu opakuju odlepím cokoliv, nedotáhnu ani hovno. tak na co mi je. (hádanka pro pokročilé)
a co kdybys predtim ciste teoreticky trenoval dotahy, retezy apod
Dnes jsem si po více jak 6 měsících vyzkoušel front squat s volnou, výsledek celkem překvapil. Ještě byla rezervička, ale nechtěl jsem to dál hrotit, technika nebyla nejčistší . Ač relativně izolovaný cvik, zkusím ho pár měsíců potrénovat, třeba z toho vyleze nějaké zajímavé numero
Dnes jsem si po více jak 6 měsících vyzkoušel front squat s volnou, výsledek celkem překvapil. Ještě byla rezervička, ale nechtěl jsem to dál hrotit, technika nebyla nejčistší . Ač relativně izolovaný cvik, zkusím ho pár měsíců potrénovat, třeba z toho vyleze nějaké zajímavé numero
1x190kg - no bands, drug free, no suplements
Takhle to ma byt ... zadny kecy, ale dukazy..hnedka video...super a uzasnej vykon
akorat neni tam 180? na kazdy strane 3 dvacky, patnactka, petikilo a 20kg tyc?
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Super výkon. A dobře natočený video. btw zajímavý, že u crushera se osa se 190 prohnula pořádně a u kanetakera s jenom o 40kg míň ani trochu. Asi slušnej oddíl, no
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
akorat neni tam 180? na kazdy strane 3 dvacky, patnactka, petikilo a 20kg tyc?
Sice to tak vypadá, ale je tam 190kg, jeden z těch gumáků je "pětadvacítka", což na tom videu lze samozřejmě těžko poznat. Je tam tedy 20kg (litina)+20kg ( gumák) +25kg (gumák) +15kg (litina) +5kg (litina) + osa
Jinak díky všem a doufám, že sem v dohledné době přidám další video s váhou, která bude mít na začátku číslici 2
no crushere 200 na celni drep to uz je fakt elitni vykon, a vypadas docela subtilne na to jakou mas silu i kdyz nepochybuju ze pod tim oblecenim to maso bude vypadat hodne slusne s ohledem na truj treninkovy objem
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
no crushere 200 na celni drep to uz je fakt elitni vykon, a vypadas docela subtilne na to jakou mas silu i kdyz nepochybuju ze pod tim oblecenim to maso bude vypadat hodne slusne s ohledem na truj treninkovy objem
200 to je otazka 2-3 tydnu myslim ze tech 190 nebylo zas tak moc na krev
Super výkon. A dobře natočený video. btw zajímavý, že u crushera se osa se 190 prohnula pořádně a u kanetakera s jenom o 40kg míň ani trochu. Asi slušnej oddíl, no
Průžnost tyče je dána druhem oceli a její úpravou. Některé pruží... druhé nepruží, ale když se ohnou, tak už tak zůstanou. :)
No jinak už se chystám na setkání s Žufanem. Nějak mě ale táhne pravé rameno, tak snad si neublížím. Při nejhorším to svedu na Vás, ptz jste mi nevěřili.
Průžnost tyče je dána druhem oceli a její úpravou. Některé pruží... druhé nepruží, ale když se ohnou, tak už tak zůstanou. :)
No jinak už se chystám na setkání s Žufanem. Nějak mě ale táhne pravé rameno, tak snad si neublížím. Při nejhorším to svedu na Vás, ptz jste mi nevěřili.
Edit - Tak to nakonec nevyšlo. Žufan nemohl.
"kdy zítra můžu". Máš fotak? i když já ti nevěřím ani prd. A jestli to chceš tady dokázat můžež dojít za mnou do fitka
_________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Edit - Tak to nakonec nevyšlo. Žufan nemohl.
No to je sice pravda ze to je dany tvrdosti ale vsechny tyce jsou si myslim z uplne stejnyho materialu a nebudou se delat z nakejch specialnich oceli nebo z buhviceho. Kdyz se prohnou i tyce na soutezich a to urcite nejsou zadny shity, nevim no.......... Ale nasi tyc v posilovne jsme ohnuly na seriich se 100kg, a se 120 uz je prohla docela dost, ale taky zalezi na sirce uchopu, nevim, nebudu se hadat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru