|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 9:07 pm Předmět: |
|
|
mam dotaz beru nitrix od BSN a CEE od Axis Labs a beru to asi tyden a tet su nemocnej tyden tak nevim estli to mam zrat nebo to prerusit a pockat as budu zas cvicit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: út leden 15, 2008 5:38 pm Předmět: |
|
|
Cavte mam na vas prozbu .. ZVYŠUJE NITRIX KRVNY TLAK ?? Za dva tyzdne idem na prehliadku a nemozu mi namerat vyssi tlak ako mam a chcem ho zacat brat uz od zajtra ... Je nejaky dôvod aby zvysoval krvny tlak ?????????Prosim odpovedzte moderatori,freimen alebo niekto kto to vie..thx
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út leden 15, 2008 6:11 pm Předmět: |
|
|
ten nitrix me dost sklamal beru 3x dene 4 tablety 14 dni a ucinky nikde ece k tomu CEE 8 tablet dene a taky nic NO MORE THIS SHIT
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 11:53 am Předmět: Cellmass nebo NO-Explode |
|
|
Ahoj všem.Můžete mi někdo prosím pomoci se rozhodnout?Mám si koupit spíš
Cellmass nebo NO-Explode (můžu jen jedno)
No-Explode tím zlepším prokrvení při cvičení a dostávám tam jeho látky v průběhu cvičení což pomůže větší intenzitě protože sval dostává "aditivum"
Nebo spíš mám koupit Cellmass, protože sval regeneruje a tudíž roste při odpočinku což by bylo po tréninku...možná bude lepší prospěch....když dám "potrhaným" svalům k "oprave" právě látky které má Cellmass a tělo...no nebudu tady psát referát....
prosím a děkuji za odpovědi
PS:určitě se tu najde někdo kdo napíše.....KUP OBOJE
|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | ten nitrix me dost sklamal beru 3x dene 4 tablety 14 dni a ucinky nikde ece k tomu CEE 8 tablet dene a taky nic NO MORE THIS SHIT |
dodrzujes to na lacno???je to znat...jinak nitrix zvysuje krevni tlak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 7:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 7:34 pm Předmět: |
|
|
jo tak hodinu a pul po jidle si dam ten nitrix a pak za pul hodiny jidlo uvidim mam dve pixle jedna je skoro prazdna druhou budu zrat 3x 5 tablet jak sezeru aj tu druhou pixlu napisu estli sem neco cejtil
|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | jo tak hodinu a pul po jidle si dam ten nitrix a pak za pul hodiny jidlo uvidim mam dve pixle jedna je skoro prazdna druhou budu zrat 3x 5 tablet jak sezeru aj tu druhou pixlu napisu estli sem neco cejtil |
ty vazis pres metrak?kdyz chces brat 15tbl denne???kolik vypijes denne tekuitn?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 7:41 pm Předmět: |
|
|
no zacinal sem 3x3 ale nic tak tet beru 3x4 a zatim taky nic davam tomu tyden pak du na 3x5  a vazim 92/95 podle toho jak se nazeru  piju dost tak 5 litru vody
|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 7:48 pm Předmět: |
|
|
no vidis do 100kg mas brat 3x3tbl.a jen tak hned to videt neni.pekne v klidu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: pá leden 18, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
chcel by som sa spytat, ak mam problemy s tym ze ked cvicim tak uz proste nestiham s dychom a srdce bucha jak gulomet a to si nedavam nijake exra vahy a ani opakovania, neviem ci to je slabou vydrzou alebo slabym srdcom, ale nitrix by mi nemohol pomoct keby rozsiril cievy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
hrasek32
|
Zaslal: út leden 22, 2008 4:42 pm Předmět: |
|
|
Dobrej , meuzete mi poradit a doporucit ktery si mam koupit ? Bud Creatine Pure Micronized nebo Creatin HMB Synergy?
U kreatinu HMB pisou ze spaluje i tuky , to bych docela potreboval , nejsem stihlej , ale ani tlustej , proste takovej trochu pri tele / je mi 15 , 172cm a 63,6 Kg :) , kluci od nas ze tridy ve stejnym veku maji vic kilo (vetsinou) a sou kost a kuze - nechapu to ....) Ale nevim proste kterej koupit , taky se bojim ze zrovna spadam do ty skupiny na ktery nezabira ten monohydrat , zase v 15 letech nemam tolik penez abych si mohl koupit jiny pripravek kdyz se spalim tim ze nebude fungovat
A jeste je pravda ze se smi cvicit jen 50 min ? ja to nekdy vubec nestiham :D
Ktery by ste mi spise doporucily ? PS:Cvicim 3x tydne a stravu se snazim dodrzovat . (ovsem nekdy je to tezsi s obedem a veceri ale jinak to dodrzuju...)
Diky moc , Hrasek32
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|