|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
barny

|
Zaslal: so září 29, 2007 5:54 pm Předmět: |
|
|
ja jedu jedine bez rukavic..lip citim cinku a pak citim ze mam vetsi silu..proste psychika..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lucynqa

|
Zaslal: so září 29, 2007 6:02 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Deadlift napsal: | | používal jsem rukavice dlouhý léta...držím se jedné osvědčené značky...ovšem v posl snad čtvrt roce rukavice nepoužívám...jedny jsem ztratil...jedny zapomněl v tašce ( a skoro pochodovaly ) a jedny odrovnal za 3 měsíce...a těch cca 1500 kč co mě dohromady stály je na tu chvilku co je mám docela dost...tj. učím se bez nich...má to nevýhody ( strhávám si mozoly)...ale i výhody - větší cit... je to jak tu kdosi nade mnou poznamenal každého věc jestli rukavice nosí nebo ne ... |
S tím tučným se ztotožňuju. Tvrďáci, nebo ti, co chtějí být za tvrďáky ať rukavice nenosí a my ostatní slaboši, ženy a děti je budeme nosit. Taky budeme potichu pokládat i těžký činky do stojanů a taky budeme po sobě uklízet kotouče, když s nimi docvičíme. Někteří tvrďáci to sice nedělají, ale my ano, my jsme ti slabší. Oni kotouče unesou jen na ose, v ruce už je nenosí...bo králové mají sluhy
TomDelonge
U nas je to spis na opak...ti borci co poradne cvici a de to videt tak to poctive vraci tam kde to ma byt...Spis ti pubertaci manazeri a podobni sraci to nesklizi...a nebo zarovnaji maly kotouce dvacitkama abys musel preskladat pulku cinkarny nez se dohrabes k vyzadovanemu koutouci
|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: so září 29, 2007 6:32 pm Předmět: |
|
|
Jedu bez rukavic, ale na kliky na bradlech a většinu cviků na záda (MT, shyby, přítahování velké činky nebo spodní kladky) si beru molitanové čtverečky 15 x 15 cm. _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne září 30, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVEE

|
Zaslal: čt únor 07, 2008 2:42 pm Předmět: x |
|
|
jednoznacne s rukavicema, kdo ma furt koukat na ty mozoly _________________ Check this out!
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: čt únor 07, 2008 3:15 pm Předmět: |
|
|
Beeeez ale uz mam kuzi ze bych o ni mohl tipat cigarety _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Soram

|
Zaslal: čt únor 07, 2008 3:45 pm Předmět: |
|
|
Rukavice pouzivam iba pri manualnej robote  , ale tie pracovne, to sa nemusim bat ze si odrem ruky o nieco  a robota ide ovela lepsie.
V posilnovni som rukavice doteraz nemal, ale taktiez pouzivam pri tazsich vahach napr. pri veslovani molitany.
Ja uz mam taku stvrdnutu kozu od roboty ze ich uz ani nepotrebujem.
Kto chce mat jemne rucicky a komu sa velmi smyka tak nech si ich da.
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: čt únor 07, 2008 3:53 pm Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | | Jedu bez rukavic, ale na kliky na bradlech a většinu cviků na záda (MT, shyby, přítahování velké činky nebo spodní kladky) si beru molitanové čtverečky 15 x 15 cm. |
molitanové čtverečky 15x15cm
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 5:49 pm Předmět: |
|
|
bez rukavic ale v létě se mi trochu potí ruce a na nějakejch čínkách to klouže ale to řeší magnezium
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt únor 07, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
zasadne bez rukavic... s nema to je naprd :))
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|