|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lucy

|
Zaslal: so únor 09, 2008 3:01 pm Předmět: |
|
|
Sice jako spravna rozmazlena holka rukavice pri cviceni mam, uz mi chudinky dosluhujou, ale nove si uz asi porizovat nebudu, pac mam stejne mozoly jako ukrajinsky delnik _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:29 pm Předmět: |
|
|
Z mé strany se jednalo o nadsázku, protože nechápu, koho chceš svými siláckými řečmi okouzlit.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:37 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Z mé strany se jednalo o nadsázku, protože nechápu, koho chceš svými siláckými řečmi okouzlit. | Asi jen rozmazlené slečinky nebo buzny. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:39 pm Předmět: |
|
|
já bych viděla rukavice jako i část základní hygieny jako je ručník do fitka . Není nad to když po někom vlezeš někam a máš oslizlou činku či tyč či jinou část vybavení :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | já bych viděla rukavice jako i část základní hygieny jako je ručník do fitka . Není nad to když po někom vlezeš někam a máš oslizlou činku či tyč či jinou část vybavení :o) | To jo, ale zase komu se potí ruce? Každý si stejně dlaně otírá minimálně do trička, protože neriskuje, že mu činka vyklouzne. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:44 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | já bych viděla rukavice jako i část základní hygieny jako je ručník do fitka . Není nad to když po někom vlezeš někam a máš oslizlou činku či tyč či jinou část vybavení :o) |
S tímhle souhlasím!
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:47 pm Předmět: |
|
|
Já mokrou osu ještě nezažil. Ale uznám, že když ze mě stříká pot, nemusí to být příjemné pro okolí _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:49 pm Předmět: |
|
|
neviem no.. vacsinou mam ruky od magnezia a keby si dam na ne rukavice asi by mi to moc nepomohlo _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:54 pm Předmět: |
|
|
U nás se magnézium vlastně ani používat nemůže ( resp. zakázáno to není, ale vynadáno dostaneš ). Dokonce jedna slečna "trenérka" vyhazuje zapomenuté krabičky magnézka do odpadků, i když ví, koho to je...nebo právě proto?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|