|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Jusso

|
Zaslal: st leden 16, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
Čavte bral som asi jeden a pol mesiaca kreatin ... A skončil som pred dvoma týždňami... Teraz idem brat kre-alkalyn , oplati sa to , alebo mam dat nieco ine ?? Thx
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SCHWACA

|
Zaslal: st leden 16, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
mezi kreatinovymi cykly by měl být tak měsíc pauza, takovy teorie jsem teda aspon čítaval kdysi když jsem kreatin bral neco jako zázrak :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st leden 16, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Jusso napsal: | | Čavte bral som asi jeden a pol mesiaca kreatin ... A skončil som pred dvoma týždňami... Teraz idem brat kre-alkalyn , oplati sa to , alebo mam dat nieco ine ?? Thx |
čo sa zmenilo po tom mesiaci a pol?napr.váha, výzor svalov,sila...? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: st leden 16, 2008 10:25 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Jusso napsal: | | Čavte bral som asi jeden a pol mesiaca kreatin ... A skončil som pred dvoma týždňami... Teraz idem brat kre-alkalyn , oplati sa to , alebo mam dat nieco ine ?? Thx |
čo sa zmenilo po tom mesiaci a pol?napr.váha, výzor svalov,sila...? |
Tak pribral som tak zo pat kíl a vlastne trochu aj výzor svalov a tiež aj sila :)) .. Tak čo poradíš ? Diky A ešte niečo chcel by som sa opítať aký vplyv má kre-alkalin na krvný tlak...Podľa toho , čo som čítal , tak nezavodňuje a rozširuje cievy takže krvný tlak vôbec , ani krátkodobo nezvyšuje ?? Ale skôr naopak myslím si... Za odpoveď vopred srdečne ďakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
arqpy
|
Zaslal: po leden 21, 2008 5:48 pm Předmět: |
|
|
takze asi cca pred pol rokom som bral creatin biotech 1 kg doza... a nechal som ho v skriny zatvoreny... je este stale vhodny na konzumaciu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: po leden 21, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
| arqpy napsal: | | takze asi cca pred pol rokom som bral creatin biotech 1 kg doza... a nechal som ho v skriny zatvoreny... je este stale vhodny na konzumaciu? |
jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Drexa

|
Zaslal: ne únor 03, 2008 1:55 pm Předmět: Kreatin micronized |
|
|
Ahoj kolegové.
Chtěl jsem se zeptat, zda je nějaký rozdíl v tom, když je na pixle kreatinu napsáno:
Creatin monohydrate
nebo
Creatin micronized
Děkuju za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne únor 03, 2008 4:31 pm Předmět: |
|
|
Je to to isté, mikronizovaný je lepší, kúp si ten.
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: po únor 11, 2008 12:53 pm Předmět: kompava a creapure - nie je vsetko ako sa na prvy pohlad zda |
|
|
uz som to pisal aj inde ale tak podelim sa o skusenost:
kompava a creapure - nie je vsetko ako sa na prvy pohlad zda
došla mi domov dóza s nápisom iným, ako majú na fotke, teda nikde som tam nenašiel creapure, napísal som im mail s pár otázkami typu prečo by dávali značku creapure z etikety preč a nahradili ju len PURE a bla bla bla
odpoved týždeň žiadna, ani z českéo ani zo slovenského mailu kompavy
tak som tam zavolal a výsledok:
polkilovka obsahuje creapure, kilovka nie
"no veľmi ma to potešilo"
(mali by to info dať aj na stránku - ale ja už to mám doma, takže mne je to prd platné)
|
|
| nahoru |
|
 |
Stomp442

|
Zaslal: po únor 11, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
Vždycky jsem si kupoval jako suplement nějaký sachariďák, dnes jsem si poprvé koupil Creatin Monohydrate od Aminostaru. Doporučené dávkování je 2,5 g 30-60 min před tréninkem. To sice chápu, ale co po tréninku???
|
|
| nahoru |
|
 |
@rnie

|
Zaslal: po únor 11, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
První týden jeď nasycovací fázi 20g/denně rozdělených do čtyřek dávek (z toho jednu 30min před tréninkem a další po tréninku, ostatní během dne). Další týdny si dej 5g/denně, před a po tréninku. Ke každé dávce vždy ještě cca 20g glukopuru. Creatin dávkuj i v netréninkové dny, ale už je to tu mnohokrát psané.... _________________ No pain, No gain...
|
|
| nahoru |
|
 |
Stomp442

|
Zaslal: po únor 11, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
| @rnie napsal: | | První týden jeď nasycovací fázi 20g/denně rozdělených do čtyřek dávek (z toho jednu 30min před tréninkem a další po tréninku, ostatní během dne). Další týdny si dej 5g/denně, před a po tréninku. Ke každé dávce vždy ještě cca 20g glukopuru. Creatin dávkuj i v netréninkové dny, ale už je to tu mnohokrát psané.... |
O tomto dávkování jsem četl na jiných výrobcích, na tomto ovšem se nic takového nepíše, což mě zaráží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po únor 11, 2008 8:25 pm Předmět: |
|
|
Chtel bych se zeptat jestli je si mozne creatin monohydrat predpripravit do lahve a v prubehu dne ho vypit ? Nevadi ,ze je tak dlouho ve vode?
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: po únor 11, 2008 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Chtel bych se zeptat jestli je si mozne creatin monohydrat predpripravit do lahve a v prubehu dne ho vypit ? Nevadi ,ze je tak dlouho ve vode? |
vadi, vo vode je nestabilny
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|