|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:59 pm Předmět: |
|
|
Rukavice, pche za 5 rokov co cvicim my ich nosenie vydrzalo mesiac z povinnosti, ked som ich dostal ako darcek od holky, no dovi dopo.
Ja som na svoje mozole hrdi, chcem mat ruky ako starki, ktori mal ruky ako pracovne naradie, ked chytil do dlane osu a pichla ho - nic, zihadlo ani nepreslo, nie to este aby neco citil.
Druha strana je, ked som holku pohladil po nozke a mala silonky, tak sa hned zacali parat, co uz....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:02 pm Předmět: |
|
|
iny kraj iny mrav, u nas plati "nas zakaznik nas pan" a pani "trenerka" je tam na to aby mi pomahala a vecer upratala _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:04 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | ursus. napsal: | zeny
(no schvalne, kolko krat bola osa mokra ked ste si ju zobrali?) |
keby len mokrá?ale aj teplá |
no fuj, hnus velebnosti, zohrievat osy
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:14 pm Předmět: |
|
|
no a kdeze to maju tie mokre teple osy? posleme tam hygienika _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Diana napsal: | U nás je to naruby. Krávy skáčou na bejky | Doufám, že aspoň ty teplý osy nemáte |
Máme tam ale dost prasat, co si po močení nemyjí ruce a pak těma prackama sahají na nářadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
Já chápu Di, dělám si jen blbou srandu. Taky se mi nelíbí, když někdo dělá bordel, neuklízí po sobě. Nepoužívá ručník a celkově se chová jako zvíře.
K těm osám a nářadí. Utírám už ručníkem jen sebe, ruce, nic víc. Pak s tím jdu na obličej a doma se mě ptají, co to mám za pupínky, když přijdu z posilovny _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:20 pm Předmět: |
|
|
jak ja mam rad svoje domovske fitko kde jsem zacinal cvicit :) jednorucky a kotouce rozhazeny vsude po posilovne jak to komu upadne z ruky, polovina stroju zadrenejch a nefunkcnich, rucniky nikdo nepouziva, kdyz jsem trenoval drepy v dresu tak to tam vypadalo jak kdyby nekdo zalozil tabor - vsude roztahany bandaze, dresy, boty na prezuti, bedny na boxsquat a to vse zahalene mlznym oparem magnezia... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:22 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | já bych viděla rukavice jako i část základní hygieny jako je ručník do fitka . Není nad to když po někom vlezeš někam a máš oslizlou činku či tyč či jinou část vybavení :o) |
Trosku zvlastni nazor. Absolvovat napr. powerliftersky trenink v rukavicich by bylo trosku postaveny na hlavu. V posilovne u nas nepouziva rukavice nikdo a jeste jsem si nevsimnul, ze by z cinek neco odkapavalo.... Co mi ale vadi je krev na cinkach. To opravdu nesnasim.
Kdo po rukavicich prahne at si v nich trenuje, je to jeho vec (laka mne napsat jeho minus).
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | jak ja mam rad svoje domovske fitko kde jsem zacinal cvicit :) jednorucky a kotouce rozhazeny vsude po posilovne jak to komu upadne z ruky, polovina stroju zadrenejch a nefunkcnich, rucniky nikdo nepouziva, kdyz jsem trenoval drepy v dresu tak to tam vypadalo jak kdyby nekdo zalozil tabor - vsude roztahany bandaze, dresy, boty na prezuti, bedny na boxsquat a to vse zahalene mlznym oparem magnezia... |
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | daymoon napsal: | | Diana napsal: | U nás je to naruby. Krávy skáčou na bejky | Doufám, že aspoň ty teplý osy nemáte |
Máme tam ale dost prasat, co si po močení nemyjí ruce a pak těma prackama sahají na nářadí. |
jojo ty se "vyskytujou" i u nás:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:46 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | tysonek napsal: | | já bych viděla rukavice jako i část základní hygieny jako je ručník do fitka . Není nad to když po někom vlezeš někam a máš oslizlou činku či tyč či jinou část vybavení :o) |
Trosku zvlastni nazor. Absolvovat napr. powerliftersky trenink v rukavicich by bylo trosku postaveny na hlavu. V posilovne u nas nepouziva rukavice nikdo a jeste jsem si nevsimnul, ze by z cinek neco odkapavalo.... Co mi ale vadi je krev na cinkach. To opravdu nesnasim.
Kdo po rukavicich prahne at si v nich trenuje, je to jeho vec (laka mne napsat jeho minus). |
u nás naštzěstí powerlifteři v činkárně nejsou jen kulturisti :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:54 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: |
u nás naštzěstí powerlifteři v činkárně nejsou jen kulturisti :o) |
lifteri maji prave vyhodu ze "neosliznou" stroje, maximalne lavicku na benchi.
To nekteri "kulturisti" jsou podstatne horsi. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|