|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
venca.v

|
Zaslal: st únor 13, 2008 11:42 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | jestli se nedotýkáš hrudníku tak tomu prosimtě neříkej benč, nebo jen benč bez dotyku hrudníku... |
s dotykem, kolikrat mam opakovat ze rekordy zvedam s dotykem, kdyz ne, tak to vzdycky napisu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 7:10 am Předmět: |
|
|
Myslím, že srovnávat výkony na strojích je nevhodné, protože každý stroj je jiný a váhy se liší i třeba o 100 kilo, když mám hovořit o leg-pressu. Abych byl konkrétní tak Grün vs. Life Fitness. Například. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Blasta1
(ban)
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 7:25 am Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | tak ja zas neco pridam
bench 70kg x 25opak
a rekord uz cejtim na 125-130
biceps s jc ve stoje: 22kg x 10 s rezervou tak 2opak
a jiny rekordy jsem nezkousel
vaha asi 68-69kg |
to se nemáš čim chlubit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blasta1
(ban)
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 7:26 am Předmět: |
|
|
to venca: Hlavně že dáváš do Galerie fotku Bruce Leeho a vydáváš se za ní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 9:28 am Předmět: |
|
|
a hlavně že ty píšeš maximálku na biceps _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 9:36 am Předmět: |
|
|
Blasta1:
hodlas forum i nadale obohacovat nesmyslnymi prispevky citajicimi maximalne 10 slov, navic absolutne postradajicimi smysl? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | tak ja zas neco pridam
bench 70kg x 25opak
a rekord uz cejtim na 125-130
biceps s jc ve stoje: 22kg x 10 s rezervou tak 2opak
a jiny rekordy jsem nezkousel
vaha asi 68-69kg |
Na to kolik ti je a při té těl.váze,chlape v tobě něco je!Co dřep,mrtvola,tlaky ve stoje,přítahy,chystáš se někdy?
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 12:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | kouba the man napsal: | jak to spolu proboha souvisí? je nějaký měřítko mezi legpressem a benčem? |
Ste všici zhulení, ne? Prostě sem řekl, že mi to přijde málo oproti benchu, neřekl sem, že to nějak souvisí. K tomuto názoru sem došel páč na LP dám víc než on a to mám bench hodně slabej. K tomu všemu si myslím, že nohy mám já osobně slabší než kozy. Taky chápu, že ne každej zvedá na nohy víc jak na benchu (že Koubič ) a taky chápu, že každej LP je jinej. Bože, vy tu do mě ryjete jak kdybych řekl nějaký nový dogma nebo co Je to můj skromnej názor, tak mi ho neberte |
no ono se to pak vysvětlilo že každej leg je jinej páč si ani nedokážu představit jak na ten co znám naložím 360kg to bych se tam bál lehnout. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 12:57 pm Předmět: |
|
|
To je nějakej vertikal? Jakože 90°, nebo vám to akorát neklouže v kolejích? Jinak sem rád, že sme se pochopili _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:30 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | venca.v napsal: | | kouba the man napsal: | | jestli se nedotýkáš hrudníku tak tomu prosimtě neříkej benč, nebo jen benč bez dotyku hrudníku... |
s dotykem, kolikrat mam opakovat ze rekordy zvedam s dotykem, kdyz ne, tak to vzdycky napisu |
ty rekorde. osobáky:-) |
zase abys nemel posledni slovo vid
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:34 pm Předmět: |
|
|
| Blasta1 napsal: | | to venca: Hlavně že dáváš do Galerie fotku Bruce Leeho a vydáváš se za ní. |
Jo, Bruce Lee byl vcera u me v pokoji tak sem si ho vyfotil
|
|
| nahoru |
|
 |
NOsval
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:35 pm Předmět: |
|
|
v posilce mame 45° legpress
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|