|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
Deadlift  ja se nechci s tebou poustet do diskuse,pac za tech par mesicu,co si to procitam discuse sem poznal,ze si jeden z mala co se dost vyzna.Takze moje argumenty nemaji velkou vahu proti odbornikum  Ja jsem tu skusil parkrat a fungoval.Je ale treba rict,ze je to porad doplnek a zakladem zustava strava,trenink a regenerace.Zadne zazracne doplnky neexistuji.To radsi pritvrdim na strave..regeneraci atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lalala
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 11:37 am Předmět: |
|
|
Rovnou můžete teda topic zamknout, smazat všechny příspěvky a do prvního napsat velkým tučným písmem, že nic legálního nefunguje, ne? To by bylo ušetřených peněz!:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 11:41 am Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | Rovnou můžete teda topic zamknout, smazat všechny příspěvky a do prvního napsat velkým tučným písmem, že nic legálního nefunguje, ne? To by bylo ušetřených peněz!:) |
pokavad chces zhubnout,tak nezer a behej
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po únor 18, 2008 6:25 am Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | Rovnou můžete teda topic zamknout, smazat všechny příspěvky a do prvního napsat velkým tučným písmem, že nic legálního nefunguje, ne? To by bylo ušetřených peněz!:) | ale jo...funguje...něco málo ano
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po únor 18, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | lalala napsal: | | Rovnou můžete teda topic zamknout, smazat všechny příspěvky a do prvního napsat velkým tučným písmem, že nic legálního nefunguje, ne? To by bylo ušetřených peněz!:) | ale jo...funguje...něco málo ano |
.....treba Hydroxycut
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po únor 18, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | lalala napsal: | | Rovnou můžete teda topic zamknout, smazat všechny příspěvky a do prvního napsat velkým tučným písmem, že nic legálního nefunguje, ne? To by bylo ušetřených peněz!:) | ale jo...funguje...něco málo ano |
.....treba Hydroxycut
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: po únor 18, 2008 3:18 pm Předmět: |
|
|
co třeba?
|
|
| nahoru |
|
 |
PaSeone
|
Zaslal: po únor 18, 2008 7:53 pm Předmět: |
|
|
poculi ste uz o CLENBUTICALE ??? ak jo jake to je podla vas ?? rozmyslam ze to vezmem ... a pozor nie CLENBUTHEROL ale clenbutical ) :) ... diks :)
|
|
| nahoru |
|
 |
D.A.F
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 7:24 pm Předmět: |
|
|
Zdravím. Cvičím dva roky mám 177cm a 90kg potřeboval bych nějaký ty kila zhodit tak ason 10kg a ty svalstvo nějak pořádně zviditelnit.....nemůžete mi poradit nějaký spolovač, se kterým máte dobré zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dismember

|
Zaslal: čt únor 21, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
hey divam se na spalovace
jeden od aminostaru 60 tablet za 465,- a druhy od MedPharma 67tablet za 232,- ...cenovy rozdil je celkem poznatelny, myslite ze je tak velky rozdil v kvalite?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 5:48 am Předmět: |
|
|
| D.A.F napsal: | | Zdravím. Cvičím dva roky mám 177cm a 90kg potřeboval bych nějaký ty kila zhodit tak ason 10kg a ty svalstvo nějak pořádně zviditelnit.....nemůžete mi poradit nějaký spolovač, se kterým máte dobré zkušenosti? |
Predpokladam ze nemusim rikat to, ze samotny spalovac ti sam o sobe prakticky zadou sluzbu neudela, v prve rade dieta + trenink a pak az resit spalovace.
|
|
| nahoru |
|
 |
LukeCJ

|
|
| nahoru |
|
 |
D.A.F
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 2:36 pm Předmět: |
|
|
jojo to je mi jasne trenink jsem přizpůsobil a dietu už dodržuji....proto se ptám na nějaký ten spalovač
|
|
| nahoru |
|
 |
El Dave
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 3:38 pm Předmět: |
|
|
Euthyrox (T4). Máte s nim někdo zkušenosti? Mě celkem šlapal...ikdyž se říká že T4 není nic proti T3, ale ten se nedá sehnat. Nevýhoda T3 i T4 akorát je, že se tělo dostane do ketózy, takže pokud nepodpoříš jinýma bobulema, jde dolu nejen sádlo, ale i hmota...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|