SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2008 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift ja se nechci s tebou poustet do diskuse,pac za tech par mesicu,co si to procitam discuse sem poznal,ze si jeden z mala co se dost vyzna.Takze moje argumenty nemaji velkou vahu proti odbornikum Ja jsem tu skusil parkrat a fungoval.Je ale treba rict,ze je to porad doplnek a zakladem zustava strava,trenink a regenerace.Zadne zazracne doplnky neexistuji.To radsi pritvrdim na strave..regeneraci atd..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lalala

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2008 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rovnou můžete teda topic zamknout, smazat všechny příspěvky a do prvního napsat velkým tučným písmem, že nic legálního nefunguje, ne? To by bylo ušetřených peněz!:)
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2008 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cizopasnik:mas pravdu nejak se me pletou cisla bylo to uz pred 6 lety a tak ta pamet uz dobre nefunguje.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2008 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
Rovnou můžete teda topic zamknout, smazat všechny příspěvky a do prvního napsat velkým tučným písmem, že nic legálního nefunguje, ne? To by bylo ušetřených peněz!:)

pokavad chces zhubnout,tak nezer a behej
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
ale jo...funguje...něco málo ano
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
lalala napsal:

.....treba Hydroxycut
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
lalala napsal:

.....treba Hydroxycut
lalala

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
lalala napsal:

co třeba?
PaSeone

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poculi ste uz o CLENBUTICALE ??? ak jo jake to je podla vas ?? rozmyslam ze to vezmem ... a pozor nie CLENBUTHEROL ale clenbutical ) :) ... diks :)
D.A.F

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím. Cvičím dva roky mám 177cm a 90kg potřeboval bych nějaký ty kila zhodit tak ason 10kg a ty svalstvo nějak pořádně zviditelnit.....nemůžete mi poradit nějaký spolovač, se kterým máte dobré zkušenosti?
Dismember

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hey divam se na spalovace

jeden od aminostaru 60 tablet za 465,- a druhy od MedPharma 67tablet za 232,- ...cenovy rozdil je celkem poznatelny, myslite ze je tak velky rozdil v kvalite?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 5:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

D.A.F napsal:
Zdravím. Cvičím dva roky mám 177cm a 90kg potřeboval bych nějaký ty kila zhodit tak ason 10kg a ty svalstvo nějak pořádně zviditelnit.....nemůžete mi poradit nějaký spolovač, se kterým máte dobré zkušenosti?

Predpokladam ze nemusim rikat to, ze samotny spalovac ti sam o sobe prakticky zadou sluzbu neudela, v prve rade dieta + trenink a pak az resit spalovace.
LukeCJ

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dismember napsal:
hey divam se na spalovace

jeden od aminostaru 60 tablet za 465,- a druhy od MedPharma 67tablet za 232,- ...cenovy rozdil je celkem poznatelny, myslite ze je tak velky rozdil v kvalite?

Jak to máme vědět , když nevíme co je to za spalovač Navíc je pravděpodobný , že každá tableta bude jinak velká a v ní jiný množství účinný látky
D.A.F

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo to je mi jasne trenink jsem přizpůsobil a dietu už dodržuji....proto se ptám na nějaký ten spalovač
El Dave

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Euthyrox (T4). Máte s nim někdo zkušenosti? Mě celkem šlapal...ikdyž se říká že T4 není nic proti T3, ale ten se nedá sehnat. Nevýhoda T3 i T4 akorát je, že se tělo dostane do ketózy, takže pokud nepodpoříš jinýma bobulema, jde dolu nejen sádlo, ale i hmota...
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: