|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
Tak sem prosel par salonu v Brne a rozhoduju se kam jit, Celkem dobri sou v Nexusu, ale docela drazi (ikdyz cena u me nerozhoduje) Dragon se mi moc nezamlova,Pak sem jeste zasel do TETOVARNY na orli :
http://www.tetovarna.cz/kontakt.html Chci udelat velkou kerku na rameno ve stylu motorhead je to docela slozity,tak nechcu ,aby me to nejak zmastili.Mate s nema nekdo zkusenosti? _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
Naposledy upravil HOVADO dne so říjen 27, 2007 1:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
tak ja se chystam 22.11. do www.hell.cz a bude to na krk :-) _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po únor 18, 2008 11:09 am Předmět: |
|
|
Cus. Už se to tu docela řešilo, ale hledám tip na dobrý salon v Olomouci, Ostravě, Brně, Zlíně. Jsem ze Vsetína, takže je vše poblíž, chci polynezskou kerku, neni to nic extra složitého, ale samo hledám kvalitní studio.
Známý jezdí do studia do Banskej Bystrice a Bratislavy, ale to už se mi moc nechce. I když je to tam levnější:)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po únor 18, 2008 11:22 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Cus. Už se to tu docela řešilo, ale hledám tip na dobrý salon v Olomouci, Ostravě, Brně, Zlíně. Jsem ze Vsetína, takže je vše poblíž, chci polynezskou kerku, neni to nic extra složitého, ale samo hledám kvalitní studio.
Známý jezdí do studia do Banskej Bystrice a Bratislavy, ale to už se mi moc nechce. I když je to tam levnější:) |
www.tattoo.cz tater Robin
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po únor 18, 2008 5:16 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Dokud dýchám, doufám |
Tak o tomhle jediném uvažuji asi rok. Dum spiro spero, ale nad zadkem přes bedra.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po únor 18, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
U nás to používají Prostějovští výsadkáři
|
|
| nahoru |
|
 |
moNty__

|
Zaslal: po únor 18, 2008 5:55 pm Předmět: |
|
|
jeste v te ankete chybi NELIBI :) _________________ <3 Seat sport
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po únor 18, 2008 6:27 pm Předmět: |
|
|
tetování se líbí všem _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: po únor 18, 2008 7:03 pm Předmět: |
|
|
to Bára: všiml jsem si, že jsi zmiňoval nějakého makáče co fakt doře kéruje....hodíš sem o něm nějaké info.... _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
LukeCJ

|
Zaslal: po únor 18, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
CrazyLom -- přesně tak
Jinak ted sem z toho mýho vlevo sloupl konečně poslední stroupek _________________ Znojmo Knights - LUKE69
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: po únor 18, 2008 7:10 pm Předmět: |
|
|
jinak kéra je jako droga....jdeš jednou a chceš další...  , bohužel na tu co bych chtěl já nemám lowe, nemám zbytečných 15 litrů....
-něco takového no.... je to takový můj stále nevyplněný sen... _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po únor 18, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
honda: kerky jsou super (sam zadnou nemam ale premyslim uz o ni 3roky..: ( , ale kdyz uz si da nekdo kerku tak by ta kerka mnela neco vyjadrovat nejakej jeho postoj nazor smysl zivota atd. neuznavam kerky..."kdyz ten delfinek je tak roztomilej" atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|