Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Phenomenom

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
ted jsem si vzpomnel na jednu basnicku:

Venco venco venco
pico pico pico

omlouvam se ale ja uz fakt nemuzu

tak tohle je TOP
s tímhle by si na recitační souteži vyhrál všecko...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JPS

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naprostej souhlas ! m4l mi spravil naladu

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
venca.v

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
venca.v napsal:
marcus-16 napsal:
venca.v napsal:
A co jako? , kolik vazis?, ja bych se taky hrudniku dotknul, to si myslim ze je z toho videa videt ze jsem s tim nemel problem to zvednout
tak preco si sa nedotkol??len to chcem vediet..to je take tazke na to odpovedat?

rameno v pici, staci??????

to budes celej zivot benchovat bez dotyku a brecet jak te boli raminko ?

Nebudu vam tady nadavat i kdyz si to nektery urcite zaslouzite, porad mi rikate ze jsem debil, kreten, atd a nemate k tomu padnej duvod, jenom mi proste a jednoduse nadavate, proc?, to uz si rozumnej clovek domysli.
Radite mi abych zvedal bench jak se zvedat "ma" i pres to ze mi rupne v rameni a boli me pak den nebo dva ze s nim nemuzu hnout, tak kde to sme? Mate tu koubu za krale benche coz on mozna je ale kdyz mi i on rikal tuhle pi...... tak nevim. nevim jakej je rozdil v tom kdyz si tim hrudnikem na ty 3-5 cm pomuzu ,nebo se jednoduse zastavim ty 3cm, a zvednu to, ja na to nemam hrudnik abych to odrazel tak to delam takhle, nejvic zalezi na uhlu v loktech a ne na tom jestli se dotknu nebo ne, kdyz mam hrudnik o nekolik cm nizsi nez dospelej chlap tak to logicky nemuzu davat az dolu kdyz mi to ty klouby nedovoli a mostovat nebudu, bolely me z toho zada xkrat vic nez ted. tecka.
JPS

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venco tva matematika je opravdu uzasna.

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venco já tě chápu a tvé výkony uznávám. Chápu, že tě bolí ramena, ok. Teď ale píšeš, že tě bolí záda a s mostem tě bolela ještě xkrát víc. Nohy necvičíš, protože by tě bolela kolena a nejsi na to dostatečně vyspělý. Mě přijde, že tě bolí celý venca.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
m4l

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Venco já tě chápu a tvé výkony uznávám. Chápu, že tě bolí ramena, ok. Teď ale píšeš, že tě bolí záda a s mostem tě bolela ještě xkrát víc. Nohy necvičíš, protože by tě bolela kolena a nejsi na to dostatečně vyspělý. Mě přijde, že tě bolí celý venca.

ALE HLAVNE PROC HO TO BOLI?!! protoze kazdej trenink taha svoje maxka jeste zkurvenou technikou tak at se proboha pak nedivi ze ma neco v prdeli to je fakt demence....
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to venca.v:

Ono pokud to zastavis 5cm od hrudniku, tak kazdej da o 20kg na bench vic. Nejdes pod mrtvej bod, pres nej je tezky se dostat.

Takze ja bych tvuj vykon usmernil o 10-20kg dolu, pak by jsi poctive zvednul treba 105-110kg, ale pocitalo by se to.

Neni kam spechat ses maldej casu mas dost, pokud se chces zku... it hned na zacatku za 5 let vytlacis uz tak samotnou cinku : (

Pokud te to boli cvicis neco spatne.
Coregonus

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keby si nesiel furt na maxko a benchoval normalne jak sa ma a ne lezal tam jak na posteli, tak by ta rameno nebolelo...
PS. koubove benche sa aspon uznaju narozdiel od tvojich.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
daymoon napsal:

ALE HLAVNE PROC HO TO BOLI?!! protoze kazdej trenink taha svoje maxka jeste zkurvenou technikou tak at se proboha pak nedivi ze ma neco v prdeli to je fakt demence....
Však k tomu se ho snažím dovést. K tomu, že něco je holt blbě.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Daniel-James

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to vas jeste nenapadlo, ze venca trenuje board press do dresu akorat nema ty boardy?

Naposledy upravil Daniel-James dne út únor 19, 2008 3:21 pm, celkově upraveno 1 krát
kouba the man

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:
to vas jeste nenapadlo, ze venca trenuje board press do drezu akorat nema ty boardy?

dresu, prosím:-)
Daniel-James

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba the man napsal:
Daniel-James napsal:
to vas jeste nenapadlo, ze venca trenuje board press do drezu akorat nema ty boardy?

dresu, prosím:-)

OK
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca ja ti poradim asi tolko ze by si mohol zacat mostovat. Draha sa ti skrati a ramenam len ulavis. Mne tiez normalny bench zabija ramena ale so spravnym lifterskym setupom nemam ziadny problem. Nemusis mat kilometrovy most, staci ak zatiahnes lopatky k sebe a prehnes trochu chrbat, jednoducho povedane - snaz sa mat na lavicke len gule a trapezy.
RaP1D

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak, Ja mam v lavom ramene zapal uz dobry mesiac - 2. Pred polrokom sam mal presne natom istom mieste ale po mesacnej pauze to preslo,teraz sa mi to vratilo pred nejakym casom, maserka mi povedala nech teda nieco vymyslim vtej posilke lebo sa to moze este zhorsit.Odkedy davam zvlast rozcvicku a rozcvicovacie serie na viac a naucil som sa celkom solidne mostovat tak z bolestami nemam problem.
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
to venca.v:

Ono pokud to zastavis 5cm od hrudniku, tak kazdej da o 20kg na bench vic. Nejdes pod mrtvej bod, pres nej je tezky se dostat.

Takze ja bych tvuj vykon usmernil o 10-20kg dolu, pak by jsi poctive zvednul treba 105-110kg, ale pocitalo by se to.

Neni kam spechat ses maldej casu mas dost, pokud se chces zku... it hned na zacatku za 5 let vytlacis uz tak samotnou cinku : (

Pokud te to boli cvicis neco spatne.
já tedy osobně mam mrtvej bod daleko víš než tech 3-5 cm jak píšeš.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: