|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Sledujete Peklo s Landou? |
| ano |
|
55% |
[ 61 ] |
| ne |
|
44% |
[ 49 ] |
|
| Celkem hlasů : 110 |
|
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
justuser
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 11:30 pm Předmět: |
|
|
hele, zas tak to videt nemusim abych to tak hrotil a dokonce u toho premejslel:-))) ale dikes i tak:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt únor 21, 2008 10:25 pm Předmět: |
|
|
nechtel jsem zasirat K1
tak ja jsem zatim videl vsechny dily ne ze by mne to tak bralo ale byl jsem zvedav co z nich Machajda udela....
o cem mne to presvedcilo?
ze fighterem se clovek musi narodit proste budto je clovek srdcar nebo ne... ani jeden "ucastnik pekla" bojovnik neni kazdej se na neco vymlouva neco ho boli atd.. dokonce ten kreten se zacne hadat s machajdou ....
ty kluci co tam jsou potrebovali uplne jinou pomoc a ne muay thai trenink a celkem mne je lito ze oni si toho proste nevazej (teda aspon vetsina) a v CR je tolik lidi co by tam potili krev jen aby se jim nekdo takhle venoval atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt únor 21, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
nejlepsi naprosto souhlasim!!!
cituju Machacka kterej taha za piercing co ma Ota v bradavce
"Tohle to sexualisticky hovno aby dal dolu nebo ho za to budu tahat!"
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt únor 21, 2008 11:27 pm Předmět: |
|
|
doufám, že zápasy pudou stáhnout celý, nebo nejlíp v přímým. chci vidět jejich rozsekaný držky _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt únor 21, 2008 11:31 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | doufám, že zápasy pudou stáhnout celý, nebo nejlíp v přímým. chci vidět jejich rozsekaný držky |
ja jsem hlavne zvedavej co jim daj za soupere pac (samozrjemne soudim jen podle videa) skoro nic neumej po 3mesicich ani nemuzu rict tvrdeho treninku kdyz byli nemocni pak v italii atd. proste kazdej klucina co to dela aspon rok je musi rozstipat....
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 8:40 am Předmět: |
|
|
tak na to necumte... ma to oslovit co nejsirsi masu a propagovat stream (jinak by to nevydelalo penize samozrejme).. co jako od toho cekate ? ceskou verzi contendra nebo TUF ?.. vzdyt tem borcum o to vubec nejde.. jsou proste z jinyho sveta.. to je jako by poulicniho rvace snazili srovnat a trosku mu dat v zivote smer v intelektualni reality show "peklo s gary kasparovem" kde by si to na konci rozdali s sachovym velmistrem ... taky by jim to bylo asi u prdele :-)
Naposledy upravil Prinz Eugen dne pá únor 22, 2008 8:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 8:42 am Předmět: |
|
|
tedka sem cetl par komentaru pod videama a uplne ricim :-) tolik naivni bezmezne lasky a duvery k danielu landovi .. brr doufam ze nebude kandidovat do senatu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:44 am Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | tedka sem cetl par komentaru pod videama a uplne ricim :-) tolik naivni bezmezne lasky a duvery k danielu landovi .. brr doufam ze nebude kandidovat do senatu :-) |
uplně největší meze trapnosti to překračuje proto, že původně co sem četl ty píčusi pod článkem, tak věštšina psala jak to je - je to na hovno, tohle se mi nelíbí, tady to je na nic,...atd pak Landa začal číst ty příspěvky v dílech, stylem - nemam rád, tyhle kritiky, tak si to pojď zkusit a od tý doby se v tý diskusi předháhní, kdo napíše lepší pochvalu a srdceryvnej post. blbci*a15* _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
zerze
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:58 am Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | tedka sem cetl par komentaru pod videama a uplne ricim :-) tolik naivni bezmezne lasky a duvery k danielu landovi .. brr doufam ze nebude kandidovat do senatu :-) |
To není vyloučeno
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:00 am Předmět: |
|
|
Já se na to snad podívám, copak to pan Landa vymyslel. Ještě jsem to neviděl, ale tolik ohlasů
btw kalendář Míši a Ríši není zlý _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|