Peklo s Landou

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Peklo s Landou  Úvodní stránka -> Ostatní -> Peklo s Landou
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Sledujete Peklo s Landou?
ano
55%
 55%  [ 61 ]
ne
44%
 44%  [ 49 ]
Celkem hlasů : 110

Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2007 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

justuser napsal:
jsem to hledal, dá se to stáhnout? Na to se dá čumět jenom přes net co? Mam pomalý připojení tak leda stáhnout...

Zatím asi jen tak, že si to necháš "natáhnout" v tom jejich flash playeru a potom to zkopíruješ z cache (liší se prohlížeč od prohlížeče). Čili sem ti moc nepomohl že?
Ještě se podívej sem: http://www.stream.cz/blog/Tangero/40-podporovane-formaty-pro-ukladani-videa/
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
justuser

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2007 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele, zas tak to videt nemusim abych to tak hrotil a dokonce u toho premejslel:-))) ale dikes i tak:-)
m4l

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechtel jsem zasirat K1

tak ja jsem zatim videl vsechny dily ne ze by mne to tak bralo ale byl jsem zvedav co z nich Machajda udela....

o cem mne to presvedcilo?
ze fighterem se clovek musi narodit proste budto je clovek srdcar nebo ne... ani jeden "ucastnik pekla" bojovnik neni kazdej se na neco vymlouva neco ho boli atd.. dokonce ten kreten se zacne hadat s machajdou ....

ty kluci co tam jsou potrebovali uplne jinou pomoc a ne muay thai trenink a celkem mne je lito ze oni si toho proste nevazej (teda aspon vetsina) a v CR je tolik lidi co by tam potili krev jen aby se jim nekdo takhle venoval atd...
Phenomenom

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ten radis co se postavil macháčkovi škoda,že to nenatočili....
m4l

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepsi naprosto souhlasim!!!
cituju Machacka kterej taha za piercing co ma Ota v bradavce
"Tohle to sexualisticky hovno aby dal dolu nebo ho za to budu tahat!"

CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doufám, že zápasy pudou stáhnout celý, nebo nejlíp v přímým. chci vidět jejich rozsekaný držky
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
m4l

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
doufám, že zápasy pudou stáhnout celý, nebo nejlíp v přímým. chci vidět jejich rozsekaný držky

ja jsem hlavne zvedavej co jim daj za soupere pac (samozrjemne soudim jen podle videa) skoro nic neumej po 3mesicich ani nemuzu rict tvrdeho treninku kdyz byli nemocni pak v italii atd. proste kazdej klucina co to dela aspon rok je musi rozstipat....
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak na to necumte... ma to oslovit co nejsirsi masu a propagovat stream (jinak by to nevydelalo penize samozrejme).. co jako od toho cekate ? ceskou verzi contendra nebo TUF ?.. vzdyt tem borcum o to vubec nejde.. jsou proste z jinyho sveta.. to je jako by poulicniho rvace snazili srovnat a trosku mu dat v zivote smer v intelektualni reality show "peklo s gary kasparovem" kde by si to na konci rozdali s sachovym velmistrem ... taky by jim to bylo asi u prdele :-)

Naposledy upravil Prinz Eugen dne pá únor 22, 2008 8:45 am, celkově upraveno 1 krát
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tedka sem cetl par komentaru pod videama a uplne ricim :-) tolik naivni bezmezne lasky a duvery k danielu landovi .. brr doufam ze nebude kandidovat do senatu :-)
Hefaistos

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
tedka sem cetl par komentaru pod videama a uplne ricim :-) tolik naivni bezmezne lasky a duvery k danielu landovi .. brr doufam ze nebude kandidovat do senatu :-)

uplně největší meze trapnosti to překračuje proto, že původně co sem četl ty píčusi pod článkem, tak věštšina psala jak to je - je to na hovno, tohle se mi nelíbí, tady to je na nic,...atd pak Landa začal číst ty příspěvky v dílech, stylem - nemam rád, tyhle kritiky, tak si to pojď zkusit a od tý doby se v tý diskusi předháhní, kdo napíše lepší pochvalu a srdceryvnej post. blbci*a15*
Douglas

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
tak na to necumte... ma to oslovit co nejsirsi masu a propagovat stream (jinak by to nevydelalo penize samozrejme).. co jako od toho cekate ? ceskou verzi contendra nebo TUF ?.. vzdyt tem borcum o to vubec nejde.. jsou proste z jinyho sveta.. to je jako by poulicniho rvace snazili srovnat a trosku mu dat v zivote smer v intelektualni reality show "peklo s gary kasparovem" kde by si to na konci rozdali s sachovym velmistrem ... taky by jim to bylo asi u prdele :-)

No ty vole, Peklo s Gary Kasparovem... Tak to me dostalo, co by tam delali..do zblbnuti resili sachovou koncovku?
Ja jsem to ze zacatku sledoval a potom jsem nejak nemel cas a ted uz se mi to nechce zpetne dokoukavat, nicmene na zapasy se taky podivam. Udajne uz kazdy nejaky zapas mel (rikal Masta z fajtnus).
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Prinz Eugen napsal:

No ty vole, Peklo s Gary Kasparovem... Tak to me dostalo, co by tam delali..do zblbnuti resili sachovou koncovku?
Ja jsem to ze zacatku sledoval a potom jsem nejak nemel cas a ted uz se mi to nechce zpetne dokoukavat, nicmene na zapasy se taky podivam. Udajne uz kazdy nejaky zapas mel (rikal Masta z fajtnus).

to jenom říkal, nebo je třeba k tomu nějaký link?
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
zerze

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:

To není vyloučeno
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se na to snad podívám, copak to pan Landa vymyslel. Ještě jsem to neviděl, ale tolik ohlasů

btw kalendář Míši a Ríši není zlý

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Douglas

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Douglas napsal:
Prinz Eugen napsal:

to jenom říkal, nebo je třeba k tomu nějaký link?

Link k tomu nebyl, naopak pohrozil, ze kdo bude spoilovat tomu da ban. Ale lidi kolem Machacka a podobne by to vedet mohli a docela bych se divil, kdyby se to nekde na netu neproflaklo (jestli uz teda opravdu fajtili).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Peklo s Landou Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: