SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dismember

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LukeCJ napsal:
Dismember napsal:
hey divam se na spalovace

jeden od aminostaru 60 tablet za 465,- a druhy od MedPharma 67tablet za 232,- ...cenovy rozdil je celkem poznatelny, myslite ze je tak velky rozdil v kvalite?

Jak to máme vědět , když nevíme co je to za spalovač Navíc je pravděpodobný , že každá tableta bude jinak velká a v ní jiný množství účinný látky

řekl jsem málo informací? myslim, ze vsechno na to, abys behem pár kliknutí nasel potrebne na ronnieshopu...jsem tu novacek, takze nemohu vkladat odkazy...
pokud bys to opravdu nenasel tak krátký návod:
spalovace - l-Carnitin (kapsle) a tam si najdes aminostar a druhe byly MedPharma ... ucinných látek je vsude stejně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JPS

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 12:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Carnitin je nahovno.Tezky placebo.

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LukeCJ

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stačilo napsat ,že je to na Ronnieshopu a jedná se o Carnitin , ten ti opravdu vůbec nepomůže a už vůbec ne ,když si dáš jednu 500mg tabletu denně.
Edit:
Kdyby sis to přece jen chtěl koupit , tak bych si vzal ten levnější , jednak mezi nima ten rozdíl nepoznáš a nebudeš pak aspon tolik litovat těch peněz.
Brave

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:

Jak jsi na to přišel, někde jsi to četl? Nebo ho máš vyzkoušený na sobě? Jestli ano, v jakých aktivitách, aerobních, anaerobních?
maria

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:

to by ma tiež zaujímalo,či si to bral?
JPS

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
JPS napsal:

to by ma tiež zaujímalo,či si to bral?

Jo bral.Mnel sem od aminostaru.Zhoduje se na tom vic lidi.Tot moje zkusenost, tobe to treba slape.

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
usd07

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2008 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim ale katnitin je docela gut, mě to pomohlo. Ale od značky aminostar bych si nekoupil ani tryko, nějak tý značce nevěřim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2008 6:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ach jo holky ....a já myslel, že to jak se to má s karnitinem je už dávno známá a zažitá věc....a koukám že ne
BUFU

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2008 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
ach jo holky ....a já myslel, že to jak se to má s karnitinem je už dávno známá a zažitá věc....a koukám že ne

Placebo je celkem účinný...
Janca.lt

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mam carnitin 50.000 od olpranu chtela jsem se zeptat jestli tenhle konkretni muzu pouzit v diete
slozeni: voda, l-karnitin base, kys.citronova, aroma, aspartam, acesulfam K, sorban draselny

100ml
tuky, cukry, polyoly 0g, bilkoviny 10g
energie 170 kj
--
dostala jsem ho zadarmo a doma ho mam uz delsi tak sjem s rikala ze bych ho mohla dat, ale nevim jestli je vhodny v priprave na zavody
C.u.t.l.e.r

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jeslti je Carnitine od olpranu v něčem pomůže v dietě:)...ta značka sama o sobě Olpran:-),ale uškodit ti to neuškodí
Janca.lt

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me spis jde o to jak prave pises jestli to nemuze nijak uskodit, tim slozenim nebo tak nejak, ale prekvapilo me ze to ma 0 sacharidu prave
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neuskodi ... nepomuze ... nic vic, nic min ...
Janca.lt

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me bylo receno abych si dala pozor na to ze nektere jsou nervane cukry a to by se mi do diety nehodilo, tak me prekvapilo ze prave u tohohle je 0g
tenhle karnitin jsem videla prodavt za 600,- kdybych mela kupovat tak bych urcite vsadila na nejakou kvalitnejsi znacku
Balu19

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Caute borci chcem sa vas opytat na nazor co si myslite o LIPO6 ? je to lepsie ako THERM-X? bo ten je u nas momentalne najlepsi spalovac a o tom LIPO6 sa to hovori uz par rokov ze je najlepsi v zahranici....
dik za nazory
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: