|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dismember

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 12:43 am Předmět: |
|
|
| LukeCJ napsal: | | Dismember napsal: | hey divam se na spalovace
jeden od aminostaru 60 tablet za 465,- a druhy od MedPharma 67tablet za 232,- ...cenovy rozdil je celkem poznatelny, myslite ze je tak velky rozdil v kvalite? |
Jak to máme vědět , když nevíme co je to za spalovač Navíc je pravděpodobný , že každá tableta bude jinak velká a v ní jiný množství účinný látky |
řekl jsem málo informací? myslim, ze vsechno na to, abys behem pár kliknutí nasel potrebne na ronnieshopu...jsem tu novacek, takze nemohu vkladat odkazy...
pokud bys to opravdu nenasel tak krátký návod:
spalovace - l-Carnitin (kapsle) a tam si najdes aminostar a druhe byly MedPharma ... ucinných látek je vsude stejně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JPS
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 12:58 am Předmět: |
|
|
Carnitin je nahovno.Tezky placebo.
|
|
| nahoru |
|
 |
LukeCJ

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 8:58 am Předmět: |
|
|
Stačilo napsat ,že je to na Ronnieshopu a jedná se o Carnitin , ten ti opravdu vůbec nepomůže a už vůbec ne ,když si dáš jednu 500mg tabletu denně.
Edit:
Kdyby sis to přece jen chtěl koupit , tak bych si vzal ten levnější , jednak mezi nima ten rozdíl nepoznáš a nebudeš pak aspon tolik litovat těch peněz. _________________ Znojmo Knights - LUKE69
|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Carnitin je nahovno.Tezky placebo. |
Jak jsi na to přišel, někde jsi to četl? Nebo ho máš vyzkoušený na sobě? Jestli ano, v jakých aktivitách, aerobních, anaerobních? _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne únor 24, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Carnitin je nahovno.Tezky placebo. |
to by ma tiež zaujímalo,či si to bral? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | JPS napsal: | | Carnitin je nahovno.Tezky placebo. |
to by ma tiež zaujímalo,či si to bral? |
Jo bral.Mnel sem od aminostaru.Zhoduje se na tom vic lidi.Tot moje zkusenost, tobe to treba slape.
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: po únor 25, 2008 8:48 am Předmět: |
|
|
nevim ale katnitin je docela gut, mě to pomohlo. Ale od značky aminostar bych si nekoupil ani tryko, nějak tý značce nevěřim
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 26, 2008 6:16 am Předmět: |
|
|
ach jo holky  ....a já myslel, že to jak se to má s karnitinem je už dávno známá a zažitá věc....a koukám že ne
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út únor 26, 2008 8:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út březen 04, 2008 11:41 am Předmět: |
|
|
mam carnitin 50.000 od olpranu chtela jsem se zeptat jestli tenhle konkretni muzu pouzit v diete
slozeni: voda, l-karnitin base, kys.citronova, aroma, aspartam, acesulfam K, sorban draselny
100ml
tuky, cukry, polyoly 0g, bilkoviny 10g
energie 170 kj
--
dostala jsem ho zadarmo a doma ho mam uz delsi tak sjem s rikala ze bych ho mohla dat, ale nevim jestli je vhodny v priprave na zavody
|
|
| nahoru |
|
 |
C.u.t.l.e.r

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:52 pm Předmět: |
|
|
nevim jeslti je Carnitine od olpranu v něčem pomůže v dietě:)...ta značka sama o sobě Olpran:-),ale uškodit ti to neuškodí _________________ ....mam v pici....
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út březen 04, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
me spis jde o to jak prave pises jestli to nemuze nijak uskodit, tim slozenim nebo tak nejak, ale prekvapilo me ze to ma 0 sacharidu prave
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út březen 04, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
neuskodi ... nepomuze ... nic vic, nic min ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út březen 04, 2008 2:45 pm Předmět: |
|
|
me bylo receno abych si dala pozor na to ze nektere jsou nervane cukry a to by se mi do diety nehodilo, tak me prekvapilo ze prave u tohohle je 0g
tenhle karnitin jsem videla prodavt za 600,- kdybych mela kupovat tak bych urcite vsadila na nejakou kvalitnejsi znacku
|
|
| nahoru |
|
 |
Balu19
|
Zaslal: po březen 24, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
Caute borci chcem sa vas opytat na nazor co si myslite o LIPO6 ? je to lepsie ako THERM-X? bo ten je u nas momentalne najlepsi spalovac a o tom LIPO6 sa to hovori uz par rokov ze je najlepsi v zahranici....
dik za nazory
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|