|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fimima
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
S jogurtem a občas k tomu granko,možna skusim taky mixovany po ranu je to hned _________________ Začátky jsou těžký,nevzdávat to!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Softimager
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 8:32 pm Předmět: |
|
|
Ovsene vlocky - 300 g denne, s mlekem + med + kakao
|
|
| nahoru |
|
 |
Hydr0gen
|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 3:43 pm Předmět: Ovesné vločky mobilně! |
|
|
Napadlo mě, že by Vás mohl zajímat způsob jak si udělat ovesné vločky, aby se to dalo jíst a zároveň někam vzít jako sváča, pokud si to člověk nemá možnost uvařit/rozmíchat atd...
Jedná se jednoduše o vločkový nákyp. Standardně se uvaří vločková kaše (jako fakt uvaří, ať je to měkký - alespoň 5 min. varu a míchat) a nechá vychladit.
Řeknu svůj postup, ale pro své účely a např. podle striktnosti diety uberete tuk/žloutky atd...
Na 100g vloček cca 1-2 vajíčka. Udělám sníh z bílků a žloutky rozšlehám s trochou cukru (alespoň lžička místo umělého sladidla kvůli pojivým kvalitám) a trochou povoleného másla (samo se dá použít nějaký rostlinný tuk). Pak už se to všechno důkladně promíchá, přidá se co máte rádi - ořechy, čerstvé/sušené/kompotované ovoce, čokoláda..., přendá do vymazaného a vysypaného plechu (já vysypávám kokosem - mňamka:)) a dá péci do středně rozpálené trouby - cca 30min. na 180°C. _________________ "World is small, nasty and complicated, everybody dies alone."
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 3:22 pm Předmět: Re: Ovesné vločky mobilně! |
|
|
| Hydr0gen napsal: | Napadlo mě, že by Vás mohl zajímat způsob jak si udělat ovesné vločky, aby se to dalo jíst a zároveň někam vzít jako sváča, pokud si to člověk nemá možnost uvařit/rozmíchat atd...
Jedná se jednoduše o vločkový nákyp. Standardně se uvaří vločková kaše (jako fakt uvaří, ať je to měkký - alespoň 5 min. varu a míchat) a nechá vychladit.
Řeknu svůj postup, ale pro své účely a např. podle striktnosti diety uberete tuk/žloutky atd...
Na 100g vloček cca 1-2 vajíčka. Udělám sníh z bílků a žloutky rozšlehám s trochou cukru (alespoň lžička místo umělého sladidla kvůli pojivým kvalitám) a trochou povoleného másla (samo se dá použít nějaký rostlinný tuk). Pak už se to všechno důkladně promíchá, přidá se co máte rádi - ořechy, čerstvé/sušené/kompotované ovoce, čokoláda..., přendá do vymazaného a vysypaného plechu (já vysypávám kokosem - mňamka:)) a dá péci do středně rozpálené trouby - cca 30min. na 180°C. |
Tak sem to ted votestoval a je to výborný
Poznámky pro 200g vloček...
Hodil sem tam lžícu a půl cukru místo 2 lžiček - sladký je to akorát, klidně by mohlo i víc.
Pekl sem to 40 minut, příště to tam nechám eště možná dýl. Mňamňozní _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Hydr0gen
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 8:52 pm Předmět: Re: Ovesné vločky mobilně! |
|
|
| BUFU napsal: | | Hydr0gen napsal: | Napadlo mě, že by Vás mohl zajímat způsob jak si udělat ovesné vločky, aby se to dalo jíst a zároveň někam vzít jako sváča, pokud si to člověk nemá možnost uvařit/rozmíchat atd...
Na 100g vloček cca 1-2 vajíčka. Udělám sníh z bílků a žloutky rozšlehám s trochou cukru (alespoň lžička místo umělého sladidla kvůli pojivým kvalitám) a trochou povoleného másla (samo se dá použít nějaký rostlinný tuk). Pak už se to všechno důkladně promíchá, přidá se co máte rádi - ořechy, čerstvé/sušené/kompotované ovoce, čokoláda..., přendá do vymazaného a vysypaného plechu (já vysypávám kokosem - mňamka:)) a dá péci do středně rozpálené trouby - cca 30min. na 180°C. |
Tak sem to ted votestoval a je to výborný
Poznámky pro 200g vloček...
Hodil sem tam lžícu a půl cukru místo 2 lžiček - sladký je to akorát, klidně by mohlo i víc.
Pekl sem to 40 minut, příště to tam nechám eště možná dýl. Mňamňozní |
Tak to je super...
Jinak ty hlášky o málo cukru a tuku jsou kvuli stiktně zaměřenému osazenstvu ... Jinak se to dá sladi samozřejmě normálně. _________________ "World is small, nasty and complicated, everybody dies alone."
|
|
| nahoru |
|
 |
Kanetaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Misisko napsal: | | Ja si ich dam do mixeru pridam 0.5 litra mlieka zo dve lyzice cukru, pripadne nieco na ochutenie rozmixujem a vypijem. Je to super vela kalorii a netreba tu prezuvat!!! |
A ty je před tím nenamáčíš? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Thor_88
|
Zaslal: út únor 05, 2008 12:15 am Předmět: Re: Ovesné vločky |
|
|
Tvaroh, buch dvě vejce , drobek cukru a vločky a už to frčí z pohraničí :) _________________ Nezničíte mě a nezničíte nikoho,
nezničíte ideu, názor a víru,
Nezničíte nic, co jsme stvořili
a nezničíte nikdy naši sílu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út únor 05, 2008 12:21 am Předmět: Re: Ovesné vločky |
|
|
| Thor_88 napsal: | | Tvaroh, buch dvě vejce , drobek cukru a vločky a už to frčí z pohraničí :) |
chodz do piči _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
Zaslal: út únor 26, 2008 5:04 pm Předmět: |
|
|
delam si domaci musli a tak me napadlo, ze bych tomu dal nakou prichut- vanilka, jahoda, banan...ale nechci tam davat cukr tak me napadlo ze bych tam dal naky to umely ochucovadlo co se dava do ruznejch ochucenejch vyrobku jako napr ethyl-vanillin co je ve vanilkovym cukru ale nevim kde ho sehnat jestli se teda neco takovyho vubec prodava...nevite nekdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
Zaslal: út únor 26, 2008 7:48 pm Předmět: |
|
|
| holota napsal: | | delam si domaci musli a tak me napadlo, ze bych tomu dal nakou prichut- vanilka, jahoda, banan...ale nechci tam davat cukr tak me napadlo ze bych tam dal naky to umely ochucovadlo co se dava do ruznejch ochucenejch vyrobku jako napr ethyl-vanillin co je ve vanilkovym cukru ale nevim kde ho sehnat jestli se teda neco takovyho vubec prodava...nevite nekdo? |
Ve drogériích prodávají v takové malé lahvičce ruzné příchuťe (jinak tam jsou i barvy na pečení, aby bábovka měla hezky žlutou barvu )
|
|
| nahoru |
|
 |
samson
|
Zaslal: st únor 27, 2008 1:36 pm Předmět: |
|
|
ja som si minule dal ovsene vlocky nalacno s miekom , no v posilovni som myslel ze sa povraciam , zle mi asi sadli , inak je to fajn dat s niejakym jogurtom ,
|
|
| nahoru |
|
 |
S1imm

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: út duben 08, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
jo jo vločky ze začátku jsem myslel že je nepozřu ale teď je úplně zbožňuju jím je hlavně k snídani nebo jako předtréningové jídlo nejradši je mám s mlékem a rozinkami a hodit tak na 1:30 min do mikrovlnky skvělý sou taky s bílim jogurtem nebo i jen tak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|