KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2008 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ursus. napsal:
Seva98 napsal:
Chtel bych se zeptat jestli je si mozne creatin monohydrat predpripravit do lahve a v prubehu dne ho vypit ? Nevadi ,ze je tak dlouho ve vode?

vadi, vo vode je nestabilny

Rozpadá sa na kreatinin, teda rozhodne nie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2008 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bacha ať z toho není zase flejm. Už se to tady jednou hodně divoce řešilo.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Seva98

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2008 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za odpoved
Roumec

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam tak pul roku starej kreatin mono. Muzu ho jeste spást? Kdesi sem cetl ze ty uciny latky jakoby vyprchaj a ze to poznam podle toho ze zacne byt citit. Cejtit je trosicku klasickym kreatinovym smradem. Nic extra.
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
LukeCJ

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem nedávno taky dobral asi půl roku starý cee , je možný že to vyprchává ,ale neřeš to a dožer to , jestli se z toho nepobliješ ,tak to nic nezkazí
Dismember

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím, kdyz je tohle forum ohldne kratinu, tak predpokládám, ze zde mohu polozit i otázku ohldne Krealkalynu, jehoz topic to asi neni...a nebo jsem se po nem asi moc nepídil :-)

jen jsem se chtel zeptat, jestli krealkalyn pustobi na telo tak jako kreatin. Kdyz jsem bral kreatin, tak jsem vzdycky behem toho plniciho tydne nabral min 5kg a po ukonceni jsem kilo dve zhubl a zbytek zustal.

Bude u krealkalynu tako takový velky nárust váhy?

Myslíte ze ma cenu zkusit zároven spalovač L-Carnitin? a nebo mozna by bylo lepsi dat krealakalyn a dalsi mesic spalovač ne?

díky za odpovědi...

Naposledy upravil Dismember dne čt únor 21, 2008 5:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
poldi

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dismember napsal:
zdravím, kdyz je tohle forum ohldne kratinu, tak predpokládám, ze zde mohu polozit i otázku ohldne Krealkalynu, jehoz topic to asi neni...a nebo jsem se po nem asi moc nepídil :-)

jen jsem se chtel zeptat, jestli kreatin pustobi na telo tak jako kreatin . Kdyz jsem bral kreatin, tak jsem vzdycky behem toho plniciho tydne nabral min 5kg a po ukonceni jsem kilo dve zhubl a zbytek zustal.

Bude u krealkalynu tako takový velky nárust váhy?

Myslíte ze ma cenu zkusit zároven spalovač L-Carnitin? a nebo mozna by bylo lepsi dat krealakalyn a dalsi mesic spalovač ne?

díky za odpovědi...

to je asi omyl a myslel si krealkalyn
narast vahy zalezi od vela veci..takze kolko naberies ti nepovie nikto..ale kamarat s nim za mesiac nabral asi 6kil
inak chyba kreatinu a jemu podobnych je ta ze po vysadeni vacsinu z toho stratis..
a nechapem naco chces brat zaroven kreatin-cize na naberanie a carnitin co je spalovac..to sa bije
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedival jsem co o nem pisou v obchodech? tu vahu nevim, jen pry je krealkalyn lepsi v tom, ze nema nasycovaci fazi
Dismember

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasne, byla tam chyba, myslim samozrejme kreaalkalyn

tak asi z toho duvodu, abych prebytecne tuky co mam nebo bych nabral mohl co nejefektivneji spali ne? myslis ze by to nemelo smysl? taky jsme si rikal, ze se to navzajem vylucuje..

a jakou znacku byste doporucili?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi od Aminostar nebo Sci-Fit
mmks

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2008 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chtěl bych poprosit o radu.
Koupil jsem si Kre-Alkalyn 1500 od firmy Sci-fit. Je na mou váhu cca 103 kg dostatečné doporučené užívání 2 tabelet v odpočinkové a 4 tablet ve cvičební dny? Stravu mám nyní složenou převážně z protejnů, ale spíše se snažím shazovat.
Druhý dotaz je na kávu, prý bych u toho neměl užívat kofein. Nevím, ale zda je to spojené i s alkalynem, nebo jen s monohydrátem. Co je prosím důvod? Pokud je to zvýšenýá potřeba vody s kreatinem a odvodňování způsobené kreatinem, postačí jako "lék" zvýšení tekutin při nevynechání kávy. Jsem na ni dost zvyklý .
Děkuju.

PS: Zkoušele jsme hledat, ale hledání asi nefunguje, nenašlo to ani slovo "káva" natož tak ve spojení s kreatinem.
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2008 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dismember: Krealkalyn by mal pôsobiť rovnako ako monohydrát, isteže u každého je to individuálne. L-Carnitine nie, väčšina sa tu zhodla, že nefunguje. A hlavne, si v objeme, tak naberaj, potom diétuj. A nerieš len suplementy, ale celkovú filozofiu. Objem či diéta nie je o kreatíne alebo spaľovačoch. A hlavne ich neber spolu.

CZEBLADE: Čo príspevok, to perla, Aminostar je jasný favorit na trhu [/b]
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2008 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mmks napsal:
chtěl bych poprosit o radu.
Koupil jsem si Kre-Alkalyn 1500 od firmy Sci-fit. Je na mou váhu cca 103 kg dostatečné doporučené užívání 2 tabelet v odpočinkové a 4 tablet ve cvičební dny? Stravu mám nyní složenou převážně z protejnů, ale spíše se snažím shazovat.
Druhý dotaz je na kávu, prý bych u toho neměl užívat kofein. Nevím, ale zda je to spojené i s alkalynem, nebo jen s monohydrátem. Co je prosím důvod? Pokud je to zvýšenýá potřeba vody s kreatinem a odvodňování způsobené kreatinem, postačí jako "lék" zvýšení tekutin při nevynechání kávy. Jsem na ni dost zvyklý .
Děkuju.

PS: Zkoušele jsme hledat, ale hledání asi nefunguje, nenašlo to ani slovo "káva" natož tak ve spojení s kreatinem.

Dávkovanie podľa toho, koľko kre-alkalynu je v tablete, celkovo denne by si mal brať 3-5g ak sa nemýlim. Tréningové a netréningové dni nie je nutné odlíšiť.
Je nutné ujasniť si, či si v objeme alebo diéte, ak tomu dosadiť aj suplementáciu.
Dosť ožehavá otázka, ale kre-alkalyn by zavodňovať nemal na 99%. To s kofeínom nie je isté, ale skôr by som ho vysadil, hádam mesiac bez kávy vydržíš.
mmks

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2008 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

děkuju,jeslti jsem to dobře pochopil, tak 2 kapsle jsou 1,5gramu. Takže denně ty 2-4 by měly stačit.
No káva je pro mě důležitá věc, začínám s ní den a v současné době je to tak jediná pochutina co si dovolím. Je to asi jak pro někoho cigáro (kromě fyzické závislosti). Prostě v určitých chvílích je na ni člověk zvyklý (i když nějaké povzbudivé účinky dávno nemá). Takže měsíc bude těžký. No co už zkusím to omezit. Nevěděl jsem, zda je to spojené jen s vodou, nebo snižuje účinek. Bohužel jsem někde našel, že by to mělo být to druhé, takže se musím snažit vydržet už i bez ní.

OT: Kurňa znáte někdo blbější sport než posilování?
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2008 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veď je aj káva bez kofeínu. Hovorím, nemusí to vadiť, pri CEE myslím že určite nevadí...to by ti musel niekto skúsenejší napísať.
Tak cvičenie nie je sranda, najmä ak nemáš genetiku. Ale ak vydržíš a potom ťa niekto pochváli, že dobre vyzeráš...pocit na nezaplatenie
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: